Här ovanför är videon som visar sanningen som Vita Hjälmarna inte vill ska synas. Videon innehåller två syskon som blivit räddade 2 gånger av vita hjälmarna.

400 Plus tidningar inom MSM går på bilden från Soros-sponsrade vita hjälmarna och lägger den på första sidan. Problemet är att bilderna är FALSKA, och dessa bilder har fått mer än ett land att öppna sitt hjärta. Om ett lands befolkning öppnar sitt hjärta PGA falska bilder, hur svårt är det det då att fortsätta påverka ett lands opinion om t ex “ryss” hot ?

Nu är det dags att vi på dissidenter.com visar sanningen en gång för alla. Titta gärna på videon ovan en och tre gånger, titta sedan lite nedanför och se framsidan på MSM (Marknadsledande media hur de skildrade krisen på sin frontsida).

 

 


BLUFFEN – Pojken fotograferad

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här