Det islamistiska partiet Nyans som siktar på valet 2022 ser en oroväckande utveckling i Frankrike där de påstår att president Macron efter den fasansfulla halshuggningen av en lärare göder rasism och islamofobi . Dels så väljer partiet att inte fördöma gärningen utan iställer så uppmanar partiet Macron att gå tillbaka till sina liberala rötter.

Partiet beskriver att de ser en oroväckande utveckling i Frankrike där president Macron göder rasism och islamofobi genom sin söndrande retorik. 

Med stor sannorlikhet så kommer nog partiet Nyans att i valet 2022 lyckas att nå 4% på grund av klanröstning. Det kommer att skada Socialdemokraterna mycket då denna väljargruppen tidigare valt att rösta på dem. För att se tydliga exempel på hur röstning går till i “sociekonomiskt utsatta områden” så besök gärna val.se och kolla upp valfritt område hur medborgarna där röstar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här