Lever du också i villfarelsen att ett utträde från EU är möjligt? Dina representanter i riksdagen kämpar de för ett utträde?. Kan 20 mandat av 705 ens påverka en koloss som EU?. Om du vill ha Swexit är det SD eller AfS som kommer att kämpa för ett utträde politiskt?

Gräsrötterna som t ex röstade in Sverigedemokraterna i riksdagen 2010 har tröttnat på partiets ständiga svek mot kärnväljarna. Idag finns det enbart ett parti som siktar på valet 2022 som är för ett starkt utträde ur EU och det är partiet Alternativ för Sverige.

Sverigedemokraterna var ett parti som drev en hård linje att Sverige skulle ut ur EU tidigare i sitt partiprogram, men vad hände sen?. Plötsligt över en natt blev partiet positivt till ett medlemskap i den Europeiska Unionen för nu skulle Sverigedemokraterna minsann förändra EU inifrån med hjälp av en del av Sveriges totala mandat i parlamentet på hela 20 platser av totala 705. Med Sveriges tunga representation på hela 3% av den totala mängden mandat så skulle Sverigedemokraterna förändra EU.

De spännande frågeställningarna kring SDs kastvindar i frågan är följande :

1. Varför valde SD att sluta samarbeta med sina systerpartier i EU? Partier som har liknande politik i våra grannländer?

2. Av de totala 3% av mandaten fick SD hela 3 platser. Hur kan 3 personer från ett parti lyckas förändra EU inifrån?

3. Har du som väljare sett något resultat ifrån SDs arbete i EU förutom det pågående åtalet om sexuella övergrepp ?

4. Varför svängde SD i frågan om Swexit? Har Globalistiska krafter påverkat partiet på något sätt?

5. Varför börjar SD plötsligt medialt prata om “Återvanding”, är det för att SD är rädda att AfS kommer att komma in i riksdagen på en stenhård politik där återvandring är en av de viktigaste frågorna?

Om du vill läsa mer om kappvändningen i frågan så läs Åkesssons intervju i Dagens Nyheter

1. Om hur SD vill förändra DN inifrån https://www.dn.se/nyheter/politik/sa-vill-akesson-forandra-eu-inifran/
2. Jimmie Åkesson förklarar kappvändningen https://www.dn.se/nyheter/politik/akesson-motiverar-kappvandningen-i-eu-fragan/

Resultatet från valet 2019 är tragikomik på hög nivå. 

Moderaterna: 4 (+1)
Centerpartiet: 2 (+1)
Liberalerna: 1 (-1)
Kristdemokraterna: 2 (+1)
Socialdemokraterna: 5
Vänsterpartiet: 1
Miljöpartiet: 2 (-2)
Sverigedemokraterna: 3 (+1)
Feministiskt initiativ: 0 (-1)
Piratpartiet: 0

Totalt: 20 mandat

Det märkliga på Sociala Medier är den sk “SD-Svansen” som i gammelmedia kallas för allt ifrån rasister, nazister samt nätkrigare i partiets tjänst. Det som kännetecknar gruppen är att de slåss med hull och hår genom tangentbordet för Sverigedemokraterna på nätet, partiet de röstar på kan aldrig göra något fel. Ofta finns det profiler med en Swexit logga som profilbild som kommer med de mest märkliga påståenden om att EU plötsligt har blivit något bra och positivt för Sverige som land för Jimmie har minsann sagt det ?

Det är ju så enkelt i livet att fakta vinner ju alltid över känslomässiga argument. Om vi ser på valet 2022 så visar spåkulan 2 väldigt tydliga saker, vi kommer med stor sannorlikhet att i riksdagen bli av med L, MP och de kommer att ersättas av ett Islamistisk parti på grund av klanröster och där är kandidaten Nyans. Ytterligare en spådom som vi har på Dissidenter är att även Alternativ för Sverige som kör en hård linje för Swexit samt återvandring kommer att klara av 4%-gränsen till riksdagen.

Partiet Nyans som nyligen gett sig på Macron efter den ohyggliga halshuggningen utförd av en Islamist i Frankrike mot en oskyldig lärare.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här