Vi är kända på dissidenter för att granska makten och vi har fått Löfven att skänka bort sin klocka. Vi blev uppmärksammade på en Facebookgrupp som heter Valkollen 2022. Då vi är vana vid att granska missförhållanden i samhället främst mot regeringen så kontrollerade vi om gruppen som påstår sig ha som mål att säkerställa valresultatet 2022 är legitim.

Personen som är admin för gruppen är hör och häpna allt ifrån författare tillsammans med en misslyckad resejournalist från Expressen samtidigt som han är konsult inom fastigheter. I vår granskning så fann vi att tidningen arbetet har råsågat hans bok Amarone tillsammans med grannen men utöver det påtår detta orakel inom kunskaper att han kan mäta genom metadata valresultatet på promille (!).

Samma person har till dags datum 5.7 miljoner skulder hos kronofogden och skriker som ansvarig för gruppen om Swish bidrag till en förening som inte existerar.

Samtidigt påstår samma person att han behöver ”Swish” till föreningen som inte finns och till en hemsida som enligt egen utsago kostat 100.000 kr. Samma person bedriver en webbshop på valkollen2022.se där han outar namn bakom sidan som avgått men självklart är det en enda stor konspiration och det är hemliga agenter från staten som försöker tysta honom. Till dags datum jag T*mas *eterssob följande skulder hos fogden, de som är med i gruppen och är svagbegåvade nog att ge Swishbidrag är välkomna att istället stötta dissidenter.

5 709 880 kr totalt hos kronofogden varav 3 E-Mål 3.959.967 kr och 225 (bland annat underhåll) på 1.749.913 kr. Samtidigt påstår grundaren kategoriskt att det är en konspiration när 4500 lämnat gruppen över en natt och att före detta admins har tagit bort medlemmar som kanske vaknat och insett det galna.

Han har flera gånger fått frågan om att redovisa kvitton, redovisa VEM som är föreningsbildare – men tydligen har den ”lämnat” och han måste jobbigt nog fixa en ny ansökan.

Visst är det väl tråkigt när något som var ögott från början ska sluta med pannkaka?

Hans fina bok 😂

https://www.arbetarbladet.se/artikel/skalar-vi-inte-for

Arbetarbladet ger recessionen ”Det skålar vi inte för”.

Desperata uttalanden sen det blev känt att han tar pengarna själv, men först börjar vi med en dom för de snöflingor ❄️ som fortfarande skickar pengar till ett svart hål.

Men nu till Admins reaktion när plötsligt någon började fråga om det fanns en förening? Och varför en hemsida kostar 100.000 kr? Och vart hans utlägg som är på 50,000 kr enligt påstående som inte kan styrkas är?

Dissidenter kommer att fortsätta att granska personen som missbrukat demokratins namn. Enligt hans utsago har en jurist samtidigt som han har skulder på 5.7 miljoner kronor och han har polisanmält alla hemska som granskat honom.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här