Idag i kammaren hände något otroligt, Sjöstedt från partiet Sverigedemokraterna tog till sanningen.

Han brott är sanningen se följande klipp:

Att vara riksdagsman är ett ämbete som är få förunnat men Sjöstedt hade t.o.m. gjort Idioter Alex Voronov förbannad på Twitter som började skicka hatiska Tweets. Voronov som troligen söker Gulag ännu en gång. Men det ironiska är retail Sjöstedt säger är sanningen, verkar otroligt jobbigt för trygga vänstern som bor på söder och älskar det mångkulturella experimentet i Sverige.

Vi får se om Alex får rätt eller Sjöstedt (SD). Alex som tidigare förekommit i blåsväder kommer ALDRIG vinna om du frågar mig. Att kalla sig journalist med en sån vänsteragenda som han har är enbart skrattretande.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här