Något av ödets ironi inför EU-valet 2018 var att riksdagspartiet Sverigedemokraterna svek gräsrötterna och gick all in på globalism. Den starka SD-Högern på sociala medier vill absolut inte diskutera kappvändningen partiet gjorde – trots att det var just de väljarna som var emot EU som en gång fick in SD i Sveriges riksdag.

Samma pöbel eller svans påstår att SD minsann går att lita på i EU-frågor och att EU kan förändras inifrån. Med hela 2.5% av antalet mandat i en koloss säger samma väljare som dömer ut L eller MP att SD ska lycka parlamentariskt. Inte nog med kovändningen SD valde även att sluta samarbeta med de norska syskonpartierna och bytte allians inom EU – Från en som var emot medlemskap till en som var för.

När folket skriker om Swexit och 8/8 idag etablerade riksdagspartier skriker JA TILL EU så är det intressant att se vad som sker på sociala medier. Minsta kritik mot Sverigedemokraterna i en SD-Grupp resulterar i anklagelser om ”fake-news” eller sjuk övertygelse att SD med sina få mandat ska förändra världen – tragikomik på högsta nivå.

Sen när ett utbrytarparti som AFS går till val på en Swexit så blir de anklagade för att vara högerextrema 😂. Ni som var med vid valet när SD röstades in första gången bör veta VARFÖR du lade din röst, och inte var det på personer som springer globalisternas ärende. Tyvärr måste det sägas sanningen angående SD och EU.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här