Kära Momo, du är född i ett land som inte förstår dig. Din mamma var med om sexuella övergrepp från morfar gång på gång under minst 10 år. Idag kan du enbart svenska språket och dina kompisar på förskolan vet inte att du har levt om ett hot att utvisas till ett land en ord som du aldrig besökt, Momo du försöker kämpa trots allt och ditt humör är gott och du älskar att leka lego och du känner dig som svensk precis som din mamma. Det kom in en frilansjournalist i ditt liv 2019 som började kämpa för dig tillsamans med en advokat, men de dumma idioterna som i en politisk rättegång dömde dig och din mamma till utvisning då ni var kineser.

Mgrationverket dömde dig och din mor ännu en gång till utvisning, för det påstås att din immuna sjukdom pga släktskap till mofar går att behandla i Kina. Tydligen någonstans i kina så ska du och din mamma landa och du ska känna trygghet med tanke på att det enda språk du kan prata är svenska?  Ibland så tänker jag som vän till fosterfamiljen du fötts upp hos att du hade varit mer utåtagerande du kanske var för snäll för det svenska samgället? Tänk om du hade eldat upp ditt dagis? Istället ska du och mamma kastas iväg till ett land du aldrig besökt, en morfar som är pedofil och svårt att få tillgång till dina mediciner som du behöver?

Den hjälpen som du fick från mig och Ola Bengtsson, Maya Svesnews ses enbart nu som ett förhalande på din dom från den svenska staten. MoMo när du blir äldre vill jag att du ska veta att vi är flera som har kämpat för dig och din mammas välmående, och jag ber så mycket om ursäkt den behandlingen du har blivit utsatt för från mitt fosterland.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här