Det har stormat mycket de sista veckorna i Sverige sedan gatukonstnären Dan Park och den partiledaren för det Islamkritiska partiet Stram Kurs bränt Koranen i Malmö. Nu står Stockholm på tur och svensk polis har kraftsamlat genom att kalla in 1000 poliser från hela Sverige i helgen samt öppna en extra arrest.

Det går ju att ställa sig frågan varför polisen först nekar Rasmus tillstånd att bränna Koranen i Stockholm för att sedan kraftsamla med en extra stor polisinsats?. Det ingår i yttrandefriheten i vårt land rätten att få bränna vilka böcker du vill, så varför är polisen så oroliga?. Kan det vara så att följare av ideologin Islam ser aktionen att bränna deras bok som en krigshandling?. I Sverige så har Socialdemokraterna under många år samarbetat med Islamister från det Muslimska brödraskapet för att de ska få politiskt inflytande i samhället.

Utomlands bränns det flaggor när demokrater i ett fritt samhälle visar genom aktioner att de inte står bakom Ideologin Islams budskap och det märkliga är att polisen i Sverige väljer att dra täcket över huvudet så fort något handlar om Islam. Minns du hur det såg ut i Kalifatet? hur tillfångatagna “otrogna” tvingades bli sexslavar eller få uppleva sin död genom halshuggning, bli kokt i olja samtidigt som du satt fast i en bur?

Helgens aktioner mot Islam som följer svensk grundlag ses i samhället som en provokation och valfri skitnödig journalist från PK-media skriver artiklar i mainstreammedia om hur otroligt “fel” det är att protestera.

Något som är säkert är att det kommer bli kaosartade scener i Stockholm då 6 olika områden i socioekonomiska områden kommer bli besökta av medlemmar från Stram Kurs och få uppleva när deras heliga bok brinner. Jag utgår ifrån att Stram Kurs har gjort säkerhetsarrangemang, då det finns 40+ kriminella klaner i Sverige och det är inte ovanligt att de som kan störa sig på en bränd Koran sitter på en vapenarsenal som räcker till både ett och två inbördeskrig.

Avslutningsvis, så får vi på dissidenter bjuda på lite sköna citat från Koranen – “Fredens Religion”.

”Döda de otrogna var du hittar dem.”
(Koranen, vers 2:191)

”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.”
(Koranen,vers 9:123)

”När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.”
(Koranen,vers 09:05)

”Någon annan religion än islam är inte acceptabel.”
(Koranen,vers 3:85)

”Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.”
(Koranen, vers 9:30)

”Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam”
(Koranen,vers 05:33)

”Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten, smält deras hud och bukar.” (Koranen,vers 22:19)
”De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem.”

(Koranen,vers 8:65)
”Muslimer får inte ta de otrogna som vänner.”

(Koranen,vers 03:28)

”Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen.”
(Koranen,vers 08:12)

”Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.”
(Koranen,vers 8:60)

”Islam måste triumfera över alla andra religioner”
(Koranen, vers 9:33)

”Avgudadyrkare inkluderat judar och kristna är smuts”
(Koranen, vers 9:28)

”Oavsett om du är obeväpnad eller välbeväpnad, slåss/kämpa för Allah med dina pengar och dina tillhörigheter”
(Koranen, vers 9:41)

”Att provocera icke muslimer är en god handling enligt Allah”
(Koranen, vers 9:121)

”Muslimer som inte slåss mot icke-muslimer kommer bli strängt straffade och ersatta av andra”
(Koranen vers 9:39)

”En man har rätt att slå sin olydiga fru”
(Koranen, vers 4:34)

”Muhammed uppmanar alla män att hänga upp sin piska där kvinnorna kunde se den”
(Kash-shaf AL-Zamakhsari Vol. 1, S 525)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här