En krönika om hur det är att leva i det socialistiska Sverige år 2020 med otrygghet, det saknas bostäder till våra ungdomar, värdelösa myndigheter, kass beredskap, samt ett otroligt naivt rättsväsende. Stefan Löfven om du läser detta så bör du inte vara stolt för vad du uppnått för det är katastrof.

Hej Stefan, det är Leif här och jag är en utav dina 10+ miljoner invånare som du ansvarar för. Jag ska berätta för dig hur det är att leva i ditt Sverige 2020.

Jag är en man i 40-års åldern som har familj och barn. Jag har upplevt ett antal regeringar under mitt liv och jag måste berätta för dig att nuvarande regering är den sämsta hittentills. Vi kan börja med att du och dina fina socialistiska vänner på Sveavägen 68 håller Dan Eliasson bakom ryggen, varför i hela världen väljer ni Socialdemokrater att utse en av de sämsta myndighetscheferna någonsin till att ansvara för MSB?. Vid presskonferenserna för att informera befolkningen om Pandemin så är det tragikomiskt att höra på vad MSB uttalar sig om, nästan lika illa som när du låter Folkhälsomyndigheten ansvara för rikets säkerhet.

1993 fanns det totalt 4300 respiratorer i Sverige, varav 900 inom militären och 2100 extra i förråd. Tjugofem år senare, 2018 var det bara runt 570 stycken kvar, varav 40 inom militären och noll i antal i förråd. Jag ställer mig frågande till det militära sjukhuset som sattes upp vid mässan i Stockholm Stefan, varför användes det aldrig? Kan det bero på att utrustningen var så gammal så en inte gick att använda? Kan det bero på att ni socialister skulle visa att svensk militär med ÖB i spetsen kunde slå upp ett tält ?. Samtidigt påstår du och socialminister Lena Hallengren i Mars månad tillsammans med folkhälsomyndigheten att beredskapen är “god”. Dagligen slog ni er för bröstet och visade den berömda kurvan att det inte saknades platser inom svensk intensivvård, samtidigt som vi har minst antal platser per capita i hela Europa och tusentals äldre dog på äldreboenden, är det att ta ansvar Stefan?

Stefan sover du gott på natten med din insats? Du är trots allt våran landsfader som ska ta ansvar för mig och min familj och alla andra invånare, jag tycker du gör ett ofantligt dåligt arbete för oss och hela regeringen borde avgå omedelbart.

Förresten, när jag endå skriver öppet till dig så måste jag berätta att vi invånare är livrädda för att bli sprängda i bitar, eller att få en förlupen kula i huvudet när kriminella parasiter med vapen tillåts härja på gator och torg. Vad gör polisen? Har du Stefan fått information om att polisen fått sänka intagningskraven för de ansökande inte klarar av dem?. Stefan jag undrar också varför poliser med invandrarbakgrund och ansvariga för BRÅ påstår att otryggheten beror på sociekonomiska skäl, varför är invandrare överrepresenterade när det gäller brott?

Stefan, du är inte min statsminister och jag hoppas innerligt att du avgår innan 2022, landet är i kris och du syns inte alls som en landsfader för oss invånare. Samtidigt som vi är rädda för Covid-19 skickar du fram förvirrade Dr Tengele som ska lugna befolkningen, samma person som sedan mars uttryckt sig otroligt förvirrat och kanske nästa vecka kommer han på att munskydd kanske kan vara något bra att använda för att förhindra smittspridningen?

Stefan jag har även en hälsning från min fru, hon vågar inte längre gå ut och promenera för hon är livrädd för att bli våldtagen av en raketforskare som kommit hit för att frälsa Sveriges pensionärer, är din fru också rädd att gå ut och promenera eller håller hon sig bara i Stockholm city?. När ska Sveriges kvinnor få frid och känna sig trygga?

Förresten de ensamkommande barnen som fick en snabb gymnasielag införd, innebär det nu när de tagit studenten att om de inte klarat av att få arbete inom 6 månader så ska de utvisas? Var det verkligen barn ? När sker massutvisningarna, eller ska ni hitta på en ny lag och skylla på Covid-19 för denna grupperingen?

Du kan även hälsa bostadsministern att min son på blott 20 år nu kommer få bo hemma tills han är 30 innan han kan få en lägenhet. Sverige 2020 är inte mitt Sverige och vi invånare är så besvikna på dig. Ska han bo i ett tält?

Med Vänliga Hälsningar

Leif

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här