Detta är Emil Ahlquist, chefen för frivården i Östergötland som säger till statsradion att Ahmeds återfall i pedofili är ”ett misslyckande” och tycker att färre brottslingar ska dömas till fängelse för att i stället terapeutas med så kallad (KBT) i lokaler med blommiga tapeter

Jösses, kan man bli mer vänsterbliven än så här? Våldtäkterna och sexuella brott har ökat katastrofalt och statistiken finns. Att detta korrelerat till inflödet av bidragsturister är de som ökat detta vidriga brott är så uppenbart.

T.o.m Brå som är aktivister till vänster kommer ut med samma data.

Då ska du som medveten betänka att Invandrarna bara är ca 25% idag, alltså en monstruös % sats. Lägg då till att aktivisterna allt från åklagare till nämndemän konsekvent vägrar att utvisa dessa svin. Fråga dig själv om detta är va du vill ha boendes i ditt kvarter? Anser du att detta är oki ja då beklagar jag bara din enfaldiga vänsterblivenhet.

Föregående artikelDerfor kan Islam ikke forenes med Demokratiet
Nästa artikelJohan Widén tycker till!
Socialismen är ond, vare sig den är röd, svart eller brun! Är lätt dyslexisk! Jag kastar inte pärlor åt svin! "All Lives Matter"! Har ni problem med personer med starka åsikter och som ofta är politiska och du vet med dig att du är en lättkränkt snöflinga så försvinn. Jag har INGET intresse av att curla dina känslor eller mina tankar, och censurera mina åsikter för din skull.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här