Partisekreteraren (S) Lena Rådström Baastad, kommenterar resultatet i ett sms till Aftonbladet:

– Vårt fokus ligger precis som innan sommaren inte på läget i opinionen, utan på att hantera coronapandemins konsekvenser där målet är att minska smittspridningen, rädda människors liv och hälsa samt mildra pandemins konsekvenser för jobb och företag. Hon tolkar opinionsläget som osäkert.

Nej det är inte osäkert enligt mig. Ni skiter fullständigt i oss medborgare och har 5780 liv på er samvete. Folket börja vakna då vi ligger i topp per capita i döda/mördade. Ni har skapat en kommission som kommer att utesluta Stefan Löfvens regering i all skuld. Detta förstår alla då tom en präst sitter där, och INGEN med rätt kompetens. Inte så märkligt att NI sossar gått över lik för att få makt, vi såg det även i Tyskland på 30 talet, som i Sovjet och nu Kina.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här