Vi skal være opmærksomme på disse problemer.
Islam er en religiøst drevet politisk ideologi, der er baseret på falske antagelser.
Som vi ser i Danmark at islam vinder mere og mere indpas, ser vi mere og mere undertrykkelse. For bare få år siden var jeg hvad du kunne kalde en “Halla-Hippi” med et mindre behageligt udtryk. Jeg var helt overbevist om, at når islam blev beskyldt for undertrykkelse af kvinder, terror osv., Var jeg fuldstændig overbevist om, at det ikke kunne have noget at gøre med islam. Så jeg (hans navn er Per Holbo) beslutter at dykke ned i kildematerialet til Islam. Man kan sige, at jeg ledte efter fredens religion. Men fandt det modsatte Kanalen her sigter mod at fortælle, hvad islam i virkelig er! Vi sender islam til Hjørnespark og afslører islam’s sande DNA. Vil du vide mere om islam? Ønsker du dokumentation af islams indre væsen? Gå du glip af et sted, der har kilderne i orden og er godt dokumenteret? Så du er kommet til det rigtige sted. Abonner på kanalen, det koster GRATIS, hvilket hjælper kanalen med dens synlighed

Hvor mange Procet af verdens Muslimer er sunnimuslimsk?

På verdensplan udgør sunnier omtrent 88 procent af Alle muslimerne.
Læs om sunnah Islam her:
https://da.wikipedia.org/wiki/Sunnisme
——————————————————————————————————————–
(Det muslimske broderskab I Danmark)
“Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, Profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allahs sag er vores ønske.”
-Det Muslimske Broderskabs motto

Læs mere om dem her

https://www.ft.dk/samling/20151/almdel/uui/bilag/223/1655971.pdf

Skrevet af Thomas Kallestrup (Danmark)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här