I Korrespondenternas reportaget om IS-medhjälparna framgår tydligt att inte ens reportern tror på IS-medhjälparna. Kvinnan i grön hijab hävdade att hon inget sett av alla de offentliga avrättningarna, flickorna som togs som slavar, de offentliga bestraffningarna. Vilken lögn.

På filmen syns IS-klockan på kvinnans vänstra arm. Den sortens klocka delades endast ut till de som terrortränades. Den var tänkt att användas som timer till bomber.

Vad trodde dessa kvinnor att IS var? Detaljerade filmer med de mest vedervärdiga avrättningsmetoder har visats på nätet flera år innan de åkte. Att åka in i IS-kontrollerat område utan IS praktiska hjälp var inte möjligt. Varje person som befann sig på IS-kontrollerat område var tvungen att skriva på ett kontrakt. Männen fick välja mellan att bli soldater eller självmordsbombare. Några andra alternativ fanns inte. Inga ambulansförare eller kockar fanns alltså som alternativ.

Bilden på barnet i femårsåldern som avrättade en fånge är en tydlig bild som måste tas på allvar. Barn i IS avrättade fångar. Även små barn. Ska dessa gå i svenska skolor? Nej. Uteslutet. De går inte att rehabilitera.

Ok, vad ska ”vi” göra med dem då? Vi ska få kurderna att överlämna dem alla, varenda en (möjligen med undantag för spädbarn) till Syriens och Iraks myndigheter för lagföring. Brotten har begåtts på dessa länders territorium. De ska lagföras enligt dessa länders lagar. Det är naturligtvis internationell rätt, dvs territoriets lagar, som ska tillämpas.

Europa måste snarast kontakta Syriens och Iraks ledningar och erbjuda sig att medla mellan dem och kurderna för att möjliggöra detta. Kostnaderna för Syrien och Irak för svenska medborgare när de lagför svenska medborgare ska Sverige stå för. Detsamma med övriga Europas länder, givetvis får Europas länder stå för Syriens och Iraks kostnader för att lagföra deras medborgare.

Det måste snarast bli stopp för märkliga diskussioner om att Sverige ska ta emot dessa när vi saknar alla möjligheter att lagföra dem i Sverige.

1 KOMMENTAR

  1. De måste avrättas. Och det måste även ”våra” politiker OCH en väldigt stor andel av de som röstat fram dessa såssekommunistsvin.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.