En utav våra läsare som har spridd cancer har hört av sig till oss idag och enligt honom som är patient hos Södersjukhuset i Stockholm så är cellgift slut i hela Sverige och nytt inkommer först igen om 2 veckor. Då vi på dissidenter ej är läkare och ej har någon kunskap om cellgifter mot cancer som spridits i hela kroppen är skild från enstaka områden vet vi ej hur detta kommer påverka svenska cancerpatienter framöver.

Då han har cancer spridd i hela kroppen och riskerar tyvärr döden om han inte får sina cellgifter så uppstår direkt frågan hur välfärdsstormakten Sverige lyckats misslyckas så dåligt i att kunna lagerföra medicinering som kan rädda liv ?

De sista 6 månader har han gått på regelbunden behandling men nu denna veckan kom detta tråkiga beskedet att det var slut.

Med tanke på hur han mår har vi idag ej lyckats genomföra en intervju men eventuellt imorgon om han då mår bättre så kommer vi då få full möjlighet att återgiva hans berättelse.

Vi har även ikväll sökt Södersjukhuset och Karolinska för att bekräfta vår story men presstjänsten har tyvärr var stängd.

Vi hoppas han mår lite bättre imorgon och att vi då kan återkomma med en intervju.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.