Sverige det fantastiska landet som på 80 och 90-talet sågs som ett framgångsland utomlands har snabbt förfallit till ett land som svenskarna inte längre känner igen.

Det räcker att öppna valfri nyhetssida från MSM för att läsa om dagens bilbränder, gruppvåldtäkter, skjutningar och rån, enstaka händelser som för bara några år sedan hade skapat krigsrubriker på löpsedlarna beskrivs numera i små notiser. Det har gått så långt nu att MSM som tidigare fördömde alternativmedia som ”hatsajter”, ”högerextrema” nu helt har kopierat sättet som nyheter i många år beskrivits där. MSM har tappat så pass många besökare på deras nyhetssidor för att de inte beskrev hela sanningen om vad som skett samtidigy som upplysta svenskar läste istället alternativmedia för att få veta sanningen. När MSM mörkar sanningen så tappar de självklart trafik och med minskad trafik så minskar även potentiella reklamintäkter. MSM som tidigare fördömde sajter som avpixlat har idag kopierat retoriken rätt upp och ned och det har till och med gått så långt så att tidningar som Expressen har slutat att picka utländska gärningsmän i hopp om att tidigare läsare ska komma tillbaka. Det är självklart bra att de stora tidningarna börjar beskriva sanningen för sina läsare men det återstår fortfarande problem med att alla personer som beskrivs att ha dömts för ett brott är ”Svenskar”, det räcker att du är ett ensamkommande ”barn” som flytt från tryggheten i Iran men uppgett Syrien eller Afghanistan som ursprungsland och ankommit till Sverige utan ID-handlingar och fått permanent uppehållstillstånd för att klassas som ”svensk” i media.

Den stora frågeställningen är om detta är ett problem?

De svenskar som enbart inhämtar sin verklighetsbild från MSM och SVT blir totalt grundlurade och i sin filterbubbla tror de att svenska män plötsligt har blivit helt galna och börjat utföra gruppvåldtäkter, kastar sten på blåljuspersonal, samt börjat skjuta mot varandra på allmän plats. De vänsterextrema och feministerna skyller på att svenska män har alltid varit våldtäktsmän och brukar ange att våldtäkter är vanligt inom MC-gäng och att örebromannen minsann var en svensk. De väljer att blunda för sanningen och när Expressen gjorde en genomlysning av gruppen ensamkommande visade det sig att över 90÷ saknade ID-handlingar och över 80÷ var över 18 år och skulle klassas som vuxna och inte barn. Fusket med ålder hos gruppen ensamkommande är så pass grovt att till och med vuxna män på 35 år låtsas vara 17 för att få åtnjuta HVB-hem och god man. Personal på HVB-boenden rapporterar att en majoritet av barnen via Skype haft daglig kontakt med sin fru och barn som är kvar i Iran och väntar på att deras man ska få permanent uppehållstillstånd så de kan komma hit som anhöriga. Det Svenskarna helt har missat är migrationsverkets prognos att fram till år 2021 kommer vi att få ta emot 350.000 migranter till där majoriteten är anhöriga. En annan absurd sak med gruppen ensamkommande är att en majoritet av dem har fått barnpension för sina döda föräldrar, föräldrar som lever och väntar på att deras duktiga son ska få uppehållstillstånd så att de kan komma hit som anhöriga. När ett ensamkommande barn ”hittar” sina föräldrar så sker ingen anmälan om bidragsfusk. Samtidigt har Sverige den värsta obalansen i världen hos barn 16-18, det går idag i åldersspannet 117 pojkar på 100 flickor sedan 35.000 ensamkommande pojkar anlände 2015. Det innebär att det finns 17 pojkar för mycket per 100 flickor, och om vi utgår ifrån att 90÷ är heterosexuella så kommer det bli mycket svårt för de som blir över att skaffa en partner. Är det en slump att våldtäkterna ökat ?

I valet röstade över 1.1 miljoner på Sverigedemokraterna och med sina 17.7÷ sänder det ut en stark signal att många svenskar vill se en total förändring av den svenska migrationspolitiken men de övriga 7 partierna i riksdagen fortsätter att låsa ut och ignorera det tredje största partiet helt på grund av dess historik. Det talas om att SD inte har gjort upp med sin historik genom en vitbok, men då kan man fråga sig varför S, V, C, M inte gjort upp med sin bruna historik ?

Om du frågar dina vänner om vad de anser kring tryggheten i Sverige idag jämfört med på 80 och 90-talet så kommer du att få höra att en majoritet inte längre känner sig trygga. Kvinnor vågar inte längre gå ut ensamma på kvällarna och då Sverige nu toppar statistiken över antalet våldtäkter per 100.000 invånare så är det tydligt att det mångkulturella experimentet som klubbades i Sveriges riksdag 1975 har totalt misslyckats. Dissidenter som kritiserar förd politik och avslöjar dubbelmoralen hos både partier och MSM blir förföljda, bespottade, censurerade och avstängda från sociala medier, avstängda från fackförbund samt att vänsterextrema krafter ringer upp arbetsgivare i syfte att förstöra individens inkomst. Denna jakt på de som beskriver sanningen har tyvärr gått så långt att personer har tagit sitt liv samtidigt som de vänsterextrema jublar att de lyckats tysta en av deras motståndare.

Som exempel på hur de vänsterextrema tänker så på folkets demonstration på Raoul Wallenbergs torg ett stenkast utanför den judiska synagogan så stod de med banderoller med swastiskor på och nidbild på Jimmie Åkesson som nazist. Hur tänkte de ? Ett flertal av de medverkande på demonstrationen uppmärksammade polisen på kontrollerna då de tog mycket illa vid sig, polisen gjorde ingenting och ville inte ens ta upp en anmälan om hets mot folkgrupp då detta var vänstern som låg bakom. I motdemonstrationen fanns många ungdomar från ung vänster, antifa, och självklart var Loan från researchgruppen på plats för att fotografera alla ”nazister” som deltog på demonstrationen som hade som syfte att avsätta den socialistiska regeringen.

I det tokiga landet Sverige kan ingen längre höra dig skrika för då censuras du och tystas ned. Att vara kritisk till utvecklingen och belysa sanningen är numera farligt då du kommer bli beskylld för att ha fel värdegrund. När vårt älskade land Sverige kollapsar totalt vid nästa lågkonjunktur och vi inte längre har råd att betala försörjningsstöd åt de nyanlända som behöver i snitt 8 år på sig innan de får egen försäljning, då kommer vi att få se farliga tider och kanske till och med ett inbördeskrig.

Är det en slump att 660.000 Svenskar redan har flyttat till andra länder ?

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.