Sedan valnattens resultat har det haglat anklagelser om valfusk, flera opinionsinstitut har dels både underskattat men även överskattat SD då de inte ville vara i dålig dager likt de var i valresultatet 2014. 

Som en enkel väljare som utgår ifrån att systemet är säkert så lägger man sin röst på det partiet som matchar ens egna värderingar. Som SD-Väljare innebär det ofta en stigmatisering inför släkt och vänner då om man är öppen med vad man röstar på direkt får epitet kastat på sig som ”Rasist” / ”Nazist” / ”Högerextrem” för man inte har valt ett av partierna i sjuklövern som genom den förra decemberöverenskommelsen försatte Sverige i demokratur.

Allt fler röster inom KD och M anser att de bör föra samtal med SD och säkerställa att vi inte får 4 år till med Löfven som statsminister.

Att bespotta SD som parti som idag är helt rumsrena till skillnad från S och MP är en skymf. Det finns mycket inom S historia som fortfarande inte är känt som vi grävt fram i arkiv, SDs film för att belysa sanningen var riktigt bra men att det finns bevis från Nürmbergrättegångarna att direkta släktingar till stora ledare inom S som ligger bakom allt från att beställa Zyklon B samt bygga koncentrationsläger på entreprenad.

Media har hängt upp sig mycket på Löfvens biologiska familj, vi kommer strax att avslöja att det finns en stor brun trend inom S då det inte är så stora skillnader mellan socialism och nationalsocialism.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.