I sverige finns det mörka krafter som gör ont. Över 90% av alla gruppvåldtäkter begås inte av etniska svenskar och socialdemokraterna försöker förklara det med hög anmälningsbenägenhet och socioekonomiska skäl.

De välutbildade flyr Sverige då de varken vill barn eller fru bli utsatt för det hemskaste. Att de som är välutbildade lämnar sverige och troligtvis har bra arbete och bidrar till skattesystemet med stor del kommer till slut att urholka hela Sverige.

Vem ska betala ? Det finns säkert 87% som villigt vill betala för alla barnlajvare och ensamkommande som i över 80% har ljugit om sin ålder. Sedan 35.000 kommit har medelåldern i sverige sjunkit drastiskt då alla är födda 1/1 det året som gör dem 17 år gamla. Att sedan aktiviteter gör allt från det vänstra laget så över 50 poliser måste åka till Kållered till förvaret vid utvisning visar på att samhället gör allt för att stoppa alla lagar. Att det sen visar sig att de ”sk” ensamkommande har både levande mamma och pappa i Iran eller Afghanistan och trots detta fått bidrag både i 🇸🇪 och återvändandebidrag samtidigt som sverige har 350.000 fattigpensionärer som lever under EUs gräns för fattigdom ?

Är detta ett samhälle vi vill ha ? Och vem ska betala ?

3 KOMMENTARER

 1. Hej,

  Några frågor;

  Ett :vad behöver man för specifikationer för att nämnas ”etnisk” svensk?

  Två: Var har du hittat denna fakta? ”som i över 80% har ljugit om sin ålder” Det är ju helt otroligt att man vet detta och det forsäter att hända!?! Helt galet!

  Skulle även vara schysst med författarens namn? Men man kan inte ha allt i livet 🙁

 2. Vad är en etniskt svensk. Svaret är detsamma för alla folk över hela världen. Ordet ”etnisk” betyder ”folk” och vi talar alltså om folktillhörighet. Det betyder att anpassa sig så att man som individ och familj blir accepterad av andra medlemmar av ett folk som en av dess medlemmar. Det betyder att anpassa sig, både när det gäller vanor, attityd, klädsel, språk och språkbruk och uppträdande till vad som förväntas av en folkmedlem. Man får gärna ha annan kultur, annan religion, eller andra matvanor, men allt måste vara kompatibelt med andra medlemmar av folket. Den som öppet förnekar i ord eller handling att stå utanför folkgemenskapen är inte folkmedlem, eller här etnisk svensk.

 3. Men om etnisk då tolkas som att ”inte passa in”? Då bör ju 100% av gruppvåldtäkter begås av ike-etniska svenskar? Tillsamans med alla andra brott som rån, fortkörning och skattebrott efter som de inte håller sig inom den Svenska lagen?

  Tack för svaret @Rolf! Tror jag förstår lite bättre nu 😀
  Trodde de hade nånting med ens nationalitet, men jag var fell!

  Tycker dock definitionen är lite flummig av sig? ”Att anpassa sig så att man som individ och familj blir accepterad av andra medlemmar av ett folk som en av dess medlemmar”. Man kan ju inte vara omtyckt av alla folk! Då skulle varända politker inte vara en etnisk Svensk? Och då blir det ju lite konstigt?

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.