Vår läsare Ulrik har mailat oss en artikel som beskriver både EU och varför Swexit behövs.

Svenska politiker har skrivit in EU-medlemskapet i grundlagen, vilket innebär att det krävs två mandatperiods majoriteter för att ändra beslutet, innan man ens kan påbörja sitt utträde.

Sverige ska gå ut ur och lämna EU för det kostar Sverige 40 miljarder varje år. Det är bättre att satsa dessa pengar på fattiga länder och skola, vård och omsorg i Sverige.

Politikerna i Sverige måste våga utlysa nyval om EU för de vet att svenska folket kommer rösta nej till EU om det skulle vara val idag! När Sverige röstade ja till EU var det något helt annat än var det är idag!

Wallström varnar för brexit faller EU samman kan det innebära en katastrof för politikerlönerna i hela unionen. Jimmie Åkesson: EU har blivit ett monster

Det vi ska arbetar för är att det svenska folket ska själva bestämma över vilka lagar och regler som ska gälla i Sverige. Vi måste stoppa maktöverföringen till Bryssel och bryta trenden där unionen gått från ett mellanstatligt samarbete mot allt mer överstatlighet och federalism. Vi vill att svenska folket ska få ta ställning till det EU som vuxit fram i en ny folkomröstning.

Min förhoppning är att fler länder, även Sverige, på sikt kommer att följa Storbritanniens väg och kräva att makt flyttas tillbaka till de enskilda länderna. Och om detta inte sker, bör länder överväga att lämna unionen innan EU har blivit den fullskaliga federation som vissa vill. Handel och samarbete är en självklarhet, men utan politisk överstatlighet.

EU vill ta makten på så många områden som möjligt från de enskilda länderna. På så sätt förlorar människor möjligheten att kunna påverka sina liv, sin egen vardag och sitt eget lands framtid! Swexit, ja tack!

3 KOMMENTARER

 1. Hej Igen! Min andra komentar här! Tycker det är en ganska interesant sida! Keep it up!

  Men en fråga. När du skriver ”Sverige ska gå ut ur och lämna EU för det kostar Sverige 40 miljarder varje år.” är det då medräknat de vinster man får med att vara med?

  Till exemple. EU bär bara 7% av världens population, men står för 23% av den värdsliga GDP? Att vara med I en sådan economisk-stark grupp måste ju ändå vara värt något?
  Ett till exemple är en studie som de English National Archives gjort där man såg att som hell-het, så känade EU 889 Miljarder mellan 1993-2003. Vilken ekonomisk växt! 😀

  Men.. Jag kan såklart vara fell, och har inget imot det!

  Väntar ivrigt på svar!

 2. @Wilmer ”jagärhär#” Töörn

  Sverige betalar mycket mer än vad som kommer tillbaka. Men oavsett detta så har Sverige blivit mycket av ett riktigt rövhålsland tack vare EU, som i själva verket är den nya Sovjetstaten. Ut ur EU och åt våra politiker dingla.

 3. Sveriges bnp av eu’s motsvarar 3% men 70% av Svensk export går till eu. Endast en idiot eller en fullständigt retarderad existens kan tro att det blir bättre för Sverige och dess företag och försäljning bibehålls eller genom att fördyra Varor och tjänster med uppemot 25-30% med V A T plus tull . Till det kommer svårigheter med fri rörlighet och möjlighet att tillgodogöra sig hälsa o sjukvård för Svenska pensionärer runt medelhavet o andra…. Swexit.. fuck that retard!

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.