Är svenskarna verkligen värda att leva i sitt egna land?

Vi får inte skriva vad vi vill och känner, nämner vi det minsta om några ifrån andra länder blir vi blockad och i värsta fall Polisanmälda för Hets mot folkgrupp

Jag skall berätta om ett av många fall, Christina blev misshandlad 2016 av fem ensamkommande skäggbarn. De slängde in henne i en undergång till järnvägen, hennes bakhuvud tog största smällen och fick ett djupt Jack samt över i dm långt.

Hon blev väckt av en äldre man som räddade henne, hela hennes ansikte och kläder var täckta av hennes egna blod. De ensamkommande hade dragit, och stulit både elcykel ryggsäck mm i från henne.

Christina fick två diskbråck i nacken, vänster knä krossat samt en svår hjärnskakning plus tre tänder utslagna. Hjälpen blev undersökning av hjärnan och sydd i huvudet, MEN hon befann sig i chock och där hemma kunde hon inte röra sig pga sina skador. Hennes försäkringsbolag täckte inte upp allt, utan 30.000 var ju vad hennes nya elcykel kostade.

De ensamkommande gick fria trots vittne, MEN Christina hamnade i ett läge mellan chock och utbrändhet.

Inte brydde sig sjukvården eller socialen om henne, det viktigaste var ju att skydda den nya adeln.

Christina började agera på FB mot denna orättvisa, hon blev straffad men inte de. Hon fick lägga ner sitt företag pga att hennes händer inte kunde böjas, sedan fick hon diagnos RA. Vilket läkarna tror att denna misshandel gjorde att det utlöstes allt.

Christina var med i telefon när terrorattack på Drottninggatan hände, hon pratade i telefon med sin fd och hörde skriken och skräcken i rösten på sin fd. Efter det skrev hon artikeln av frustation, inga påhopp på någon folkgrupp utan endast sakligt besviken rädsla över denna vidriga terror som tog den 11 åriga Ebbas liv, agerar man i te mot detta sjuka hat är man långt ifrån frisk. Christina agerar och säger ifrån, men sedan 2017 är hon Polisanmäld för Hets mot folkgrupp.

Sex polisförhör har hon varit på, en kräkning utan dess like, kriminalvården har frågat ut henne om hennes barndom om den var kriminell?? Kommer hon fortsätta att vara kriminell undrade de??

Den 14 Mars 2018 kl 14.30 går Christinas fall upp på Jönköpings Tingsrätt.

Hon har pga sina skador och hatet i från vänstern, haft sådant drev på sig sedan 2016. Är det så här en svensk skall behandlas av rättsväsendet.

Christina har under denna tid missat räkningar pga chocken hon befunnit sig Sam jakten av polis och vänstern på sig.

Vill ni stötta Christina så att hon slipper lämna sin bostad, hon har missat flera hyror.

Låt oss svenskar stå upp för varandra och inte för de som skadar oss och vårt land

Swicha till Christina på 0708-190408 och hjälp henne på fötter, pga ledgångsreumatism är hon mycket bunden i dag till att hennes liv är helt krossat😥😥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.