Christina Öberg som vi skrivit två artiklar om Del 1 / Del 2 har spelat in en video där hon berättar om hatdrevet mot henne under de senaste åren. Misshandlad, polisanmäld för 8 fall av Hets mot Folkgrupp. Jakten som skett mot på henne har knäckt henne helt, för att hon säger sanningen. Under nästa vecka sker rättegången i Jönköping och vi samlar in pengar till en ”rättsfond” för troligtvis kommer tingsrätten att döma ut både böter och fotboja / fängelse trots att de 8 inläggen på facebook inte innehåller någon hets mot folkgrupp. Organisationen ”Näthatsgranskarna” som gjort ett flertal polisanmälningar mot henne, i deras anmälningar så har de överdrivet något så kopiöst med påståenden att hennes inlägg kan få följare av inläggen att utföra våldshandlingar.

Om du vill stödja henne och närvara på rättegången så är den i Jönköping 14 Mars klockan 14.30 i sal 7 plan 2.

Hjälp henne på fötter annars blir hon hemlös

Swisch 0708-190408

Nedan har vi bilder på stämningsansökan.

2 KOMMENTARER

  1. …och allt undertecknat med ett arabiskklingande namn?
    Är det tillåtet att jag skriver vad jag tycker om det?
    Avstår nog…

  2. Change my mind about manufacturing consent? 888mladen, how to you jump to the conclusion I have bought into anything other than how manufacturing consent relates to anything other than what was presented? Your leap to conclusions appears nothing more than an attempt to shoot the messenger, me. That’s ok but you did not address the issue, that is an issue. ”Who controls the past controls the future who controls the present controls the past. – GeorgeOrwell, from ”1984 Quoting the same reference you provided acknowledges the same modus operandi as I presented. “Chomsky spends the entire book attempting to prove that newspapers diminish American war crimes while exaggerating those of foreign governments. Such a point is easy to prove, and he does so in his own droll and methodical manner.” As for Chomsky, the main critique appears “,Yet he stops there. Chomsky does not discuss the real elephant in the room: direct CIA collaboration with media outlets and journalists beginning in the 1950″s under Operation Mockingbird.” I would say that applies to many who are not willing to take on the deep state and in some cases does not have the actual proof of individual acts to state the obvious.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.