I Sverige finns häxprocessen kvar Joel Johnsson på Jönköpings Posten, en man som är som besatt av hets mot folkgrupp. Det handlar om kvinnan som vi skriver om och blivit utsatt på ett sätt på grund av hon varit aktiv inom SD. Kvinnan som vi skriver om har fått bajs i brevlådan samt mordhot, hennes dotter har också blivit utsatt pga mamman har varit aktiv inom sverigedemokraterna. Christina som vi skriver om är även åtalad för hets mot folkgrupp på åtta punkter på grund av att privatspanare som leker poliser som består av fd poliser har anmält henne. Christina har de sista 3 åren haft stora skador av misshandeln som hon blev utsatt för.

Misshandlad av ensamkommande sedan anmäld för Hets mot folkgrupp.de som misshandlade henne går fria. Vill ni stötta Christina swicha till 0708190408. Pga misshandel och jakten på henne, så står hon snart utan bostad

Christina var som vanligt på väg hem med sin cykel och blev utsatt för 5 mäns våld ett stenkast från ett flyktingboende. Den nya organisationen med privatspanare som anmäler personer på som leker poliser anmäler upp till 8 gånger och påstår att de texter som Christina skrivit har får spridning till över en miljon personer även mord.

Dissidenter kommer idag att visa på sanningen som fått det svenska rättssamhället att felaktigt agera mot en person som blivit utsatt för grov misshandel som vara nära släcka hennes liv. Christina blev utsatt för mångkulturen och i de sista 3 åren har hon fått ta så mycket skit och den misshandeln som fått henne att inte kunna gå.

vill du stödja Christinas rättsfond swisha ditt bidrag till 0708190408 skriv dissidenter

4 KOMMENTARER

 1. Ser alla olika D:nrmed samma beslut.
  Det är riktigt illa! Men vårt stabila, välmående land är inte strukturerat för att möta den verklighet som politikernas ”öppna hjärtan”, öppnade ytterdörren för 1991 och nu, senast 2014! Och vi skyller på invandringen! Vi skyller på muslimer och islam, främmande kulturer, ovilja till att ”integreras” med vårt fosterlands normer, seder och traditioner! Vi skyller på våra socialt lurade medmedmänniskor från andra civilisationer!
  – Det är FEL! Vår civilisation, vårt fosterland, tillåter inte en medborgare att ’lägga skulden på andra’!
  Det kan man göra om man inte känner ”ansvar”! Vilket alla ’män’ känner! Känner en man inte ansvar för sitt handlande, så är det ingen man. Kan vara en ’hen’-figur?
  – Vad är RÄTT? ”Rättsstatsprincipen innebär att ingen får stå ovanför eller utanför lagen, att staten och statsorganen är skyldiga att följa gällande rätt och att det finns garantier mot missbruk av statsmakten. Förutom formell legalitet som innebär att lagar följs krävs dessutom att lagar stiftas och tillämpas utan diskriminering och med respekt för individens värdighet och mänskliga rättigheter. Det krävs likhet inför lagen och ett oberoende och fungerande rättsväsende som alla har tillgång till, rätt att få anklagelser om brott utredda och prövade inom en rimlig tid i en rättvis rättegång inför en oberoende och opartisk domstol, samt förbud mot godtyckligt frihetsberövande. Ett fungerande rättsväsende kräver okorrumperade poliser och åklagare, oberoende advokater, en obunden och opartisk domarkår, samt att domstolarnas beslut efterlevs.” (Skr. 2007/08:109 s. 16).- Detta ÄR ”rätt”!
  – Vad säger lagen om islam? En i Sverige, som religion utverkad religiös lära SKALL ”innefatta frìheten att byta religion eller tro”. (SFS 1994:1219 art. 9 st. 1)

  – Vad säger islam om lagen?
  – Fråga en konvertit, en som nyttjar sig av lagen ”till skydd för människans rättighet till religionsfrihet”, och lämnat läran som proklamerar ’vägen till himmelens fröjder och härligheter’ går via resultatet av dödande, kriget, ”jihad”… mördandet av de som hävdar sin rätt att …gå en annan väg.
  Fråga dessa apostater om vad islam säger!
  – ”Hur djävla korkat är det här att fråga islam?!”

 2. Detta är totalt helt jävla idiotiskt och sjukt. Hela rättsväsendet med domstolar och alla våra jävla lagar är åt helvete,ändå stiftar regeringen och riksdagen änu fler lagar som inte är värt namnet ens.Byt regering valet 2018,och rösta på SD,det är det enda partiet som kan rädda vårt kära älskade fosterland.🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 3. Det är såklart hemskt om någon blir behandlad fell framförallt med våld, det tycker jag inte om, vem det än är!

  Men när jag läser ovanför ser jag en himla massa hat på Islam? Nu är jag inte alls en expert och det skulle vara schysst om någon skulle kunna förklara till mig, men Islam är väll en religion presis om Kistendomen och allt de andra?

  Att så många förknippar Islam med våld förstår jag inte? Om du tittar historiskt sett, så har ju Kristendomen dödat mycket flera, och till och med utrotat folkarter? Ja, de senaste åren har det varit kirg I mellanöstern men numeriskt har dessa krig inte varit alls lika farligt som de krig kungar och sultarner hade för länge sen?

  Såklart. Jag är inte en expert, och tar gärna till mig nya saker.

  PS. Stödjer inte våld på några fronter Kristen eller Islamisk!

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.