Morgonpigga Kungsholms och Brommabor möttes av en kampanj mot indoktrineringen i skolan i form av flygblad, affischer och stora banderoller. Flygbladens text var uttömmande och informativa och manade dagens skolungdomar att våga säga nej till trycket från vuxenvärlden. Dessa vuxna utbildade inom lärarväsendet som i stället för att lägga en grund till självtänkande, självständiga individer i stället indoktrinerar dem till att bli lealösa brickor i ett spel som vi inte vet utgången på ännu i dags datum även om det inte bådar gott.

Om man går tillbaka till valresultaten för Kungsholmen och Bromma så ser man ett tydligt mönster på att många av invånarna i dessa städer tryggt lever i sina isolat långt ifrån massinvandringen och mångkulturens negativa konsekvenser. Ett syfte är också att öppna ögonen på dessa invånare och visa att ingen kommer kunna fly från de negativa konsekvenser som en ohämmad massinvandring har gett och som man tydligt börjat se i form av trenden ”White flight” dvs när vita börjar flytta ut från sina områden av den orsaken att de börjar bli rädda för att själva bli drabbade.

Nedan kan ni se valresultaten för Bromma-Kungsholmen och det pekar tydligt på att de röstat på de partier som ligger bakom den förödande utvecklingen av landet, vår välfärd och trygghet.

Vidare följer också ett urval bilder från den halvdygnslånga aktionen. Vi på Dissidenter lyfter på hatten åt såna här rådiga initiativ. Dessa aktivister tar ett väldigt fint och viktigt ansvar för ALLAS våra barn och ungdomar.

För mer info se hemsidan:www.elevinfo.se

1 KOMMENTAR

  1. Tur att det finns vakna unga människor och inte bara ”snowflakes”. Snötäcket växer och kan kväva oss till slut.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.