Vi fick en artikel insänd från vår läsare Kenny Korén. Det är p.g.a Fredrik Reinfeldts ”Öppna era hjärtan” politik och Stefan Löfvèns ” Mitt Europa bygger inga murar” som vi har många utav de problem i samhället som vi har idag. Antalet brott skjuter i höjden och då främst sexualbrott och grova våldsbrott, sverige ligger nu på 2a plats i världen i statistik över antalet sexualbrott per 100.000 kvinnor.

Statistik och fakta är aldrig rasism men att förbjuda publicering av vetenskapligt belagd information som den nuvarande regeringen bestående av Socialdemokraterna och Miljöpartiet vill införa genom en lagrådsremiss till ett lagförslag gällande ett förbud att publicera gärningsmäns etnicitet.

Det är en inskränkning av tryck- och yttrandefriheten som endast diktaturer i övriga världen ägnar sig åt.

Här är lagrådsremissen.

Det skulle innebära att det skulle bli olagligt att sprida BRÅ`s rapporter från år 2005 angående vissa invandrargruppers etnicitet gällande en kraftig överrepresentation vid våldtäkter och vissa typer av grov brottslighet.

Rapporter :

BRÅ. Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet

BRÅ. En kartläggning av polisanmälda våldtäkter

Utrikesfödda utgör 53 procent av de med långa fängelsestraff och 54 procent av de arbetslösa och de erhåller 60 procent av de utbetalda socialbidragen.

BRÅ rapporterar om att antalet anmälda sexuella övergrepp mot unga kvinnor i åldern 16 år – 24 år att de har ökat med 100% mellan åren 2014-2016. Man behöver inte vara raketforskare för att dra en slutsats om detta om man jämför med den enorma massinvandringen av män ifrån MENA-länderna under samma period.

https://www.bra.se/brott-och-statistik/statistik-utifran-brottstyper/valdtakt-och-sexualbrott.html

Joakim P. Jonasson arbetar till vardags som säljare men har på sin fritid gått igenom alla tillgängliga sexbrottsdomar mellan 2012 och 2017 för att få reda på hur det står till med våldtäkts-brottsligheten. Här beskrivs vilka grupper som är extremt överrepresenterade och vilka som ligger långt under riksgenomsnittet.

Detsamma gäller skjutningar och gängmord. Unga män med invandrarbakgrund står till största delen bakom vågen av skottlossningar.

DN har kartlagt 53 dömda och 47 misstänkta gärningsmän i utredningar om skottlossning på allmän plats sedan 2013. Kartläggningen visar också att en klar majoritet av gärningsmännen har rötter i utlandet.

Invandrare ligger bakom 9 av 10 skjutningar i Sverige. De flesta har sitt ursprung i Mellanöstern och Nordafrika. Inte en enda är finländare trots att det är en stor invandrargrupp i Sverige.

Av 100 personer som kopplas till mord och mordförsök där skjutvapen använts har hela 90 stycken minst en utlandsfödd förälder visar DN:s granskning.

Den stora majoriteten av männen, runt 80 procent, har sina rötter i Mellanöstern och norra Afrika. De flesta kommer från Irak, Iran, Libanon, Turkiet, Somalia och Eritrea.

Latinamerikaner förekommer bara i tre av fallen, personer från Balkan i fem och finländare inte i något, påpekar DN.

https://www.dn.se/nyheter/sverige/vanligt-med-utlandsk-bakgrund-bland-unga-man-som-skjuter/

Sverige har flest skjutningar och den högsta användningen av handgranater i hela EU. Enbart i Stor-Stockholmsområdet så har det var 98 skottlossningar och 16 dödsskjutningar under år 2017.

Detta publicerades i Mars 2017. 72 skjutna i Stockholm – på bara drygt ett år.

https://www.svd.se/72-skjutna-i-stockholm–pa-bara-drygt-ett-ar

i Malmö så hade det fram till den 30/9 2017 skett 102 skottlossningar där sex personer hade blivit mördade och 35 personer hade skottskadats.

http://www.skd.se/2017/09/30/over-100-skjutningar-i-malmo-i-ar/

Sverige har även flest åldringsbrott inom EU och flest fattigpensionärer enligt EU`s fattigdomsnorm.

Baserat på insändaren så ställer vi oss på redaktionen till dissidenter frågande till att sverige kommer att få uppskattat 400.000 till nyanlända anhöriga till de som fått PUT till år 2021. Den stora siffran ställer ett antal stora frågor :

  • Vart ska de bo ? Idag är bostadsbristen så pass allvarlig så kommuner tvingas köpa bostadsrätter / villor på den öppna bostadsmarknaden för skattepengar för de individer som blivit kommunplacerade. Samtidigt är det omöjligt för ungdomar i sverige att flytta hemifrån då den stora asylinvandringen har skapat en enorm bostadsbrist. Som andra klassens medborgare får inte svenska ungdomar bostadsrätter / villor med besittningsrätt för skattepengar som nyanlända får.
  • Vem ska betala för de 400.000 nya medborgarna ? Vi vet att det tar i snitt 8 år för 50% i arbetsför ålder att få sitt första arbete, för resterande 50% så kommer de att leva på bidrag under hela sin livstid. Den stora asylinvandringen kommer på sikt att slå ut svenska pensioner helt och kraftigt förminska beloppen som betalas ut i framtiden. Att som regeringen gör låna pengar till kalaset och samtidigt påstå att det är högkonjunktur enbart för att importera valboskap med en kvinnosyn från 400-talet som i framtiden kommer rösta (S) är ett stort svek mot svenskarna och sverige.
  • Ta Sandviken som exempel, DN gick ut med sensationen 2015 att Sandviken tjänar en halv miljard på invandringen, nu tre år senare när statsbidragen minskat så visar en rapport att Sandviken behöver höja sin kommunala skattesats med 6% (eller 6 kr / 100 lapp). Kontentan är att DU betalar

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.