Tidningen SMP skriver idag att en hårsalong i Växjö city har råkat ut för allvarliga problem med ett gäng som trakasserar dem. Gänget som har gjort ett flertal besök på salongen och lämnat den unga kvinnliga personalen skärrad tvingar nu ägarna att installera larm och kameraövervakning.

Det var senast i Torsdags som gänget kom på besök och de återkommande besöken har påverkat personalen allvarligt. Personalen är skärrade, ledsna och mycket rädda för att gänget ska komma på ett nytt besök. En utav åtgärderna tills det nya larmet är installerat är att salongen är låst och kunderna får knacka på rutan för att bli insläppta.

Tillvägagångssättet som gänget trakasserar salongen på är varierande, de kommer i olika konstellationer, dröjer sig kvar, cirkulerar runt i salongen och ställer om och om igen samma frågor. Den 27 oktober 2017, ryckte en i gänget några av de dyraste produkterna ur händerna på en anställd innan han fräckt lämnade lokalen. Denna händelse blev polisanmäld som ringa stöld men förundersökningen lades ner som vanligt i det nya trygga sverige.

Den som sticker ut mest i gänget är en man som klär ut sig till kvinna och låtsas att hen inte kan svenska utan talar enbart engelska. Det är ju vida känt att t ex barnlajvare från Afghanistan är vana vid att i sin ungdom klä ut sig till kvinnor för att säljas som sexslavar till rika män inom olika klaner vilket är vida känt som Bacha Bazi.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.