Dissidenter har varit i kontakt med Erik Arvidsson på Öland som har blivit djupt kränkt av Livsmedelsarbetarförbundet, över en natt så blev han utesluten ur det goda fackliga arbete han genomförde på felaktiga grunder pågrund av åsiktsbrott likt Orwells 1984.

Erik skriver på sin Facebooksida enligt följande :

”Såhär behandlar Livsmedelsarbetarförbundet sina medlemmar. Härmed kommer jag gå ur Livs då De istället för att arbeta för allas bästa på arbetsmarknaden arbetar emot sina egna medlemmar som har en för dom avikande politisk uppfattning.

Här kommer Hela historien från början till slut vilket ochså visar hur vissa av mina egna arbetskamrater hugger mig i ryggen

Bifogar även mitt svar till Livsmedelsmedarbetarfurbundet samt mina frågor vilka jag ännu inte fått svar på.

Hej Igen . Här kommer mitt svar samt ett antal frågor.

Jag anser inte att jag gjort något fel , jag har alltid arbetat för alla våra anställdas bästa på vårt företag och verkligen varit en tillgång för de övriga inom fackstyrelsen på XXX

så jag förstår inte detta knivhugg lokalt från styrelsen som dess utom ljugit och bedyrat dom ej haft något med detta att göra. Dess utom finns det formaliafel då jag inte sitter i Kommunfullmäktige utan enbart i styrelsen SD Öland.

Här kommer mina frågor till er.

1 Vilka riksdagspartier får man vara aktiv i för att få jobba inom livs?

2 Jag trodde livs skulle jobba för samtliga medlemmar eller är de bara dom med rätt politisk färg livs ska jobba med?

3 Hur förklarar ni för en nyanländ medlem som kanske flytt från politisk diktatur för dom varit medlem i (fel parti) att här l livs här får man minsann inte vara medlem i vilket parti man vill.

Detta är rena diktaturfasoner odemokratiskt vilket också går emot mänskliga rättigheter , Demokrati och är emot grundlagen.

Gör rätt istället för att hålla på med sådant här trams.

Hälsningar Erik Arvidsson.”

Dissidenter har försökt nå Livsmedelsarbetarförbundet ett antal gånger under dagen utan att lyckas. Nedan följer bevis på anmälan, utredning och slutligen uteslutning.

Mailet från styrelsen ovan.

Utredningen.

Uppsägan av förtroendeuppdrag.

Dissidenter kan inte mer än beklaga att Livsmedelsarbetarförbundet åsidosätter förtroendevalda från ett av Sveriges största partier enligt opninionen.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.