Den mycket kritiserade Dan Eliasson offentliggjordes idag som ny toppchef för MSB. Dan som idag är rikspolischef har under de åren som ansvarig legat bakom en stor omorganisation av polisen som kritiserats mycket hårt. Samtidigt under hans tid vid makten har otryggheten och våldet eskalerat markant i sverige till rekordnivåer. Sverige ett land som tidigare ansågs vara en trygg idyll jämförs idag med några av världens mest otrygga länder, gissa varför ?

Den senaste statistiken talar sitt tydliga språk, nu år 2018 så står det klart att 1 utav 8 kvinnor kommer att bli våldtagna under sin livstid, gruppvåldtäkter har eskalerat de sista 3 åren till att numera ses som något ”normalt” att läsa om i dagspressen mot att på 90-talet ses som en unik enskild händelse. Självklart står inte Dan bakom att mängden sexualbrott har gått upp med 400% utan det finns en direkt koppling till den muslimska massinvandringen sedan 2015. Samtidigt hade vi över 300 skjutningar i sverige under 2017 (!) och över 50 mord (!) och inte nog med det Dan Eliasson och hans effektiva polisorganisation har försökt stävja det ökade våldet genom korvgrillning (!) samt speciella armband som delats ut vid festivaler med uppmaningar att inte tafsa. Det ironiska med armbanden var att flera av de mångkulturella ungdomarna som genomförde de sexuella övergreppen i grupp genom den arabiska ringdansen (taharrush) på festivaler bar dessa armband. Hur effektiv är en sådan kampanj när det står på svenska ”Tafsa Ej” när målgruppen borde varit en hel annan och språket borde varit på arabiska ?

Vi har även lyckats få över 50 sk ”no-go zoner” dit blåljuspersonalen inte längre vågar ta sig vid brand eller pågående brott, så fort en polisbil anländer så är det vanligt att en mobb på 50+ personer anfaller polisbilen med stenar och påkar eller vad sägs om att de brandbilar som anländer i området för att rädda liv och släcka bränder blir aggressivt attackerade med raketer eller personer som kastar sten ?

Vi har också lyckats bli berikade med områden t ex Järvaområdet som kan liknas vid ett kalifat, ett klansamhälle där sharialagar råder och etniska svenskar blir bespottade och bortjagade och tvingas flytta då de inte längre är önskvärda där. Det är så pass illa att butiker stänger för gott då de är trötta på att bli rånade flera gånger per vecka. Det finns butiker som slutat med kontant betalning enbart pga rånrisken.

Samtidigt påstår etablissemanget att Islam är inget hot mot det svenska samhället utan kritik mot religionen går istället under hets mot folkgrupp och vanliga oroliga svenskar som kritiserat världens fredligaste religion

på t ex facebook blir dömda till höga böter.

Det har även visats tydligt i statistiken att antisemitismen har ökat markant i sverige de sista åren men etablerade media har väldigt svårt för att skriva ut den riktiga orsaken bakom. Judehat har tidigare varit något som enbart kommer från yttersta högerkanten men nu när muslimer bränner synagogor, vandaliserar kyrkogårdar samt religiösa statyer är det tyst. Istället för att bli stora nyheter så tystas detta ned med små notiser i tidningen (om det ens rapporteras). Om t ex NMR hade legat bakom vandalisering eller hot och hat mot judar så hade MSM skrivit spaltmeter och haft med det på samtliga löpsedlar men när muslimer ligger bakom hot och våld mot judar så är det helt tyst i media, varför ?

I den invandrartäta staden Malmö så har det gått så långt att judar inte längre vågar gå ut på stan med sina judiska symboler då de vet att de då kommer att bli attackerade av muslimska gäng och om de har tur enbart sluta i en våldsam misshandel. Judar har öppet gått ut och berättat om att judarna nu flyr Malmö då de är oroliga över sin säkerhet, samtidigt som MSM-media försöker påskina att det är högerextrema krafter och nazister som skrämmer judarna.

I Malmö låser numera skolorna dörrarna till ingången till skolan mellan rasterna, anledningen är att okända gäng besöker skolan och hotar andra elever samt äter gratis i skolmatsalen. Många lärare är så rädda för att gå till arbetet på grund av den osäkra arbetsmiljön och klasser av elever som är första och andra generationens invandrare. Det beskrivs att det är otroligt stökigt på alla lektioner och att det är svårt att skapa en miljö där elever som vill lära sig något får en möjlighet. Gustav Fridolin (MP) blev skolminister i regeringen, något av det första han lovade var att ”fixa” skolan på 100 dagar, det som skedde istället var att Sveriges Pisa-resultat sjönk och att det avslöjades att privata kommersiella skolor höjde betygen för samtliga elever för att kunna uppvisa bättre siffror och få förtroendet att fortsätta undervisa elever i friskolan.

Sett till statistik från rymdingenjörerna och deras barn så klarar enbart 25% av gruppen invandrare av grundskolan av de som anlänt 2015. Samtidigt försöker regeringen ge 9000 ensamkommande tillfälliga uppehållstillstånd om de fortsätter att studera i gymnasiet, syftet är tydligt att detta är en flört med MPs väljare och batikhäxorna som vill fortsätta att ha en ung afghan hemma som värmer deras säng samtidigt som de ”goda” äldre kvinnorna plockar ut ersättning för att vara ”goda män” eller boendeföräldrar åt en barnlajvare. Det räcker att se på bilder från nätverket #vistårinteut som är emot utvisningar av barnlajvare att gruppen består till 99% av batikhäxor – kvinnor som är ensamstående och numera är överlyckliga för lite värme i sängen. Dels är detta olagligt då det går under ”sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning” men inte nog med det så går det även under ”sexuellt utnyttjande av barn”. I media har ett stort antal kvinnor avslöjats ha sex med barnlajvare på flyktingboenden – och i media tystas detta självklart ned så gott det går. I nätverket #vistårinteut så på facebook finns det trådar där kvinnorna diskuterat hur man enklast får närhet – får sin ”Afghan” till sängen. Finns vidriga beskrivningar från en del kvinnor som när man läser dem skapar rysningar och tankar på pedofili/hebefili. Tror dessa kvinnor på 50-60+ att en Afghan på 18-30 verkligen vill ligga med dem !

Samtidigt fick sverige ta emot 36.000 barnlajvare år 2015-16 som var ensamkommande ”barn”, för att sedan döpas om i MSM till ”ungdomar” när det påvisats att det fanns vuxna män på 45-år som påstod sig vara 17 år. När sedan de nationella ålderstesterna påbörjades och det visade sig av de 6000 testade att 86% var vuxna så bytte MSM snabbt namn på gruppen från ”ungdomar” till kort och gott ”ensamkommande”. Denna gruppen med majoriteten barnlajvande lögnare har kostat de svenska skattebetalarna över 40 miljarder vilket är mer än Sveriges försvarsbudget, regeringen hat hela tiden lagt locket på och de barnlajvare som blivit utvisade på pappret både två och tre gånger fortsätter att uppehålla sig i landet. Uppdrag Granskning på SVT följde med ett plan där ett par barnlajvare blev utvisade till Afghanistan, när de väl hade landat så fick de inte filma av den enkla anledningen att på flygplatsen så kryllade det av föräldrar, släktingar som tog emot dessa ”ensamkommande” som enligt definitionen inte skulle ha någon släkting alls i livet. Denna otroliga bluffen är troligtvis samtliga medvetna om inklusive regeringen – där Stefan Löfven uttalat sig fåordigt som ”-Vi har varit naiva”. Sen saknar över 80% av de som söker Asyl i sverige identitetspapper som t ex pass, det är fritt att välja namn / ålder / hemstad / land sålänge du bara inte har registrerat dig i ett annat EU-land tidigare med andra uppgifter. Det ironiska med de ensamkommande är att en majoritet av dem har flyttat (inte ”flytt”) från Iran till sverige. Gruppen hazarer har under flera generationer bott i Iran men finns även i Afghanistan, det fiffiga med barnlajvarna är att unga män 18-45 ”flytt” till sverige från Iran som är ett land som inte är i krig och påstått att de är ifrån Afghanistan, då ID-handlingar saknas har migrationsverket fatalt misslyckats med att kunna verifiera deras uppgifter och således gett gruppen asyl på helt felaktiga grunder.

Det mest ironiska med denna soppan är att barnlajvare från Iran som uppgett Afghanistan och fått ett negativt besked för sin asylansökan blir utvisade till ett land de aldrig besökt i hela sitt liv (Afghanistan).

Det talades vitt och brett i media om vilken vinst invandringen skulle bli för sverige, vi skulle få hit rymdingenjörer, forskare, programmerare, och nästan samtliga som anlände hit var högutbildad arbetskraft. Även DN slog på stort och skrev att Sandviken som tagit emot många invandrare skulle tjäna 500 miljoner (en halv miljard) på invandrarna, nu 3 år senare när statsbidragen sinat från staten och invandrarna numera är sandvikenbor med PUT så måste kommunen höja sin kommunalskatt med 6% (6 kr / 100 kr) extra för att nå ekonomisk balans. Samtidigt så klarade 75% inte ens grundskolan, och statistiken för de som tagit examen i SFI är lika illa.

Hur ska personer med helt andra värderingar och värdegrund samt kvinnosyn kunna integreras i det svenska samhället om de dels inte kan språket eller klarar av vanliga studier ? Kontentan av denna soppan är för 50% kommer det ta 8 år innan de får sitt första första arbete och kan försörja sig själva, resterande 50% kommer aldrig att få ett arbete eller kunna försörja sig själva och de kommer att få leva på bidrag resten av livet.

Vem betalar ? DU!!!

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.