Många har under flera år funderat på varför det är omöjligt att kontakta världens största sociala nätverk facebook. Dissidenter kommer idag att avslöja Facebooks sverigechef och hans politiska sympatier samt hans samarbete med hatnätverket #jagärhär. Gruppen #jagärhär är vida känt för att motverka näthat på ytan men istället huserar gruppen ett stort antal vänsterextrema näthatare. Vi kommer även att avslöja en video som visar Facebooks kontor från deras hemliga adress i Stockholm.

Facebooks sverigechef Sam Rihani har utav många individet felaktigt påståtts att vara en troende muslim. På grund av denna anledningen har många påstått att de blivit avstängda från facebook på en period från 24 timmar till 30 dagar. Det finns t o m individer som postat inlägg där det exempel framgår att muslimer genomfört terrordåd och senare fått sina konton permanent avstängda. Dissidenter kan idag avslöja att samtliga utav dessa konspirationer kring censur mot individer som postat informativa texter eller bilder om världens mest fredliga religion, inte har något att göra med sverigechefens tro, då han inte är en troende muslim.

Dissidenter avslöjar en hemlig video från facebook på deras hemliga våning där de utsätter medborgare för censur och åsiktsförtryck likt Orwells kända bok 1984.

Om vi ser till de officiella uppgifter så bor Sam i ett fint område så långt från mångkultur det bara går att göra, med hans flickvän och hund. Under åren 2013 och 2014 så hade han 3080700 kr resp 3279900 kr i årslön. Vad hans årslön för 2017 ligger på kan vi bara gissa på, men det borde blivit en ökning upp till 5-6 miljoner kronor baserat på löneökningarna för likvärdiga positioner inom privat sektor.

Facebooks sverigechef Sam är även inblandad i flera hjälporganisationer som den goda människan han är, han är t ex engagerad i Röda Korset, Läkare utan gränser, The Clinton Foundation (där pengar bevisligen har förskingrats).

Hans största intresse efter att ha tillträtt som chef för facebook i Sverige med en lönesättningsmodell som dels baserats på provision var till att börja med, att knyta till sig svenska annonsörer som ville synas på facebook. Han har marknadsfört nätverket hårt hos tusentals företag i Sverige som ville synas, och genom hans marknadsföring som baserades på hans egen provisionsbaserad lön fått dem att använda facebookannonser i facebook dvs bonustillägg för honom själv och andra FB-anställda när det gäller ersättning.

Han är knäsvag för all kritik, så han tar hjälp av sina medarbetare att bemöta kritiken. Han har otroligt svårt för att bemöta kritik, och vi dissidenter kan enbart utgå ifrån att alla som delar denna artikeln kommer få sina konton på facebook permanent raderade för alltid.

Sam är ateist och älskar djur men också livet på den fina sidan (trots många konspirationsteoretiker påstått att det finns en ”muslim” som gillar Islam vid rodret).

Det största problemet med Sam är att han är Socialdemokrat och alla vet vi att socialister har det svårt med demokrati. Han stödjer #metoo (visserligen bra 13 vänstermän åkte dit) och av någon outgrundad orsak, stödjer han äldre kvinnor som  har sexuellt utnyttjar små ensamkommande barn genom #vistårinteut.

När det gäller i sin yrkesroll att driva ett oberoende nätverk och vara en chef som värnar för yttrandefrihet, så blir vi otroligt tveksamma då han medverkat till att Sverigedemokraterna ska få medverka och göra reklam på plattformen.

Något som inte många vet är att sverigechefen för FB tar avstånd från #jagärhär pga de angriper inte enbart SD utan även M och KD (otroligt konstigt att de bara går från mitten och till yttersta höger KD?) anledningen bakom att han ej ställer sig bakom #jagärhär är att han har väldigt många ”viktiga vänner” / ”fina vänner” i näringsbranschen som tillhör moderaterna.

En av sverigechefens hemliga vänner är näringsminister (S) Mikael Damberg och där finns den direkta kopplingen mellan #jagärhär / regeringen / Facebook.

Det är även så att facebook har fått 100 miljoner av svenska skattepengar för sin verksamhet, vilket förklaras enkelt genom Sam och Mikaels ”fina” vänskap.

Johan Jonsson, Lisa Jonsborg och Viktor Schönning är inblandad i #jagärhär medan Viktor Schönning är vän med terrorsektens grundare och ledare Mina Dennert och Magnus Dennert. Magnus har trots att han arbetat på SVT, spelat två roller och är även den högra handen för Sam för facebook Sverige.

Viktor Schönning har gett order till Janne Elvelid som har ansvar för facebook security i Sverige, där man tar bort inlägg för att få folk att bli avstängda eller för att få sina konton permanent avstängda. Detta visar tydligt att det finns en tydlig politisk påverkan hur facebook drivs i Sverige.

En av våra dissidenter som har besökt facebook Sverige i Stockholm på den otroligt hemliga adressen (som taget ur en spionfilm) Sv Hötorget. Hus, skrapan 2 och facebooks receptionen är på våningen 13.

Enligt av de våra varit med som våra vittnesmål har de sett att flera personer anlänt dit och tömt en postbox då och då i en svart påse och snabbt avlägsnat sig med innehållet. Detta innebär att facebook Sverige struntar i alla brev som skickas dit via posten.

Om ni tror ni kan tysta oss dissidenter så har ni otroligt FEL, det finns bara ett 🇸🇪 och det tänker vi bevara och försvara.

1 KOMMENTAR

  1. Bra jobb.. Dessa parasiter som lever på ett så kallat historiskt demokratiskt land.. Om nu Sverige någonsin varit en demokrati.. Men i alla fall. Företag vill splittra. Medborgare skall bli maktlösa kunder och samhället en butik..

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.