Du kom in i mitt liv när jag hade det som svårast, du lyssnade på mig, du förstod mig. Jag har hört från andra tjejer som inte hade samma upplevelser av dig som jag har haft och jag önskar att dom hade fått se samma sida av dig som jag fick.
Nu när du gått över till andra sidan hoppas jag du får frid från vänstern och ”det fina hatet”. Jag fick aldrig tillfälle att berätta för dig hur mycket du betytt för mig i mitt liv, men jag hoppas att du ser detta som en ängel.
Vi dissidenter kommer inte låta oss tystas på något sätt på grund av det fina hatet, utan vi kommer fortsätta i din anda att avslöja allt som är fel i
samhället.

Bechir min kära vän, jag hoppas vi ses på andra sidan.
PS. alla vi dissidenter är ju flera personer samtidigt.

1 KOMMENTAR

  1. Bechir var en verklig hjälte, en stor hjälte.
    Jag kan inte beskriva min saknad, trots att jag aldrig fick lär känna honom i verkliga livet.
    Vila i frid Bechir

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.