”Som företrädare inom flera organisationer, däribland den antirasistiska stiftelsen Expo, jobbade mannen mot diskriminering, kränkningar och för jämlikhet. Nu vittnar flera kvinnor för Flamman om att han själv har gjort sig skyldig till sexuella övergrepp. Anklagelserna gäller både psykisk misshandel och kvinnohat, men också våldtäkter. Mannen har haft framträdande positioner inom vänstern och den antirasistiska rörelsen under snart två decennier.”

Så skrev Flamman igår.
Man måste ju ändå bli lite imponerad över hur aktivt Röda Flamman försöker undvika att hänga ut den utpekade ur det egna ledet. Kanske redan har glömt vad han heter och hur han ser ut?
All kudos till Flamman för att de i alla fall låtsas vara oberoende.
Då vi på dissidenter.com gärna hjälper till, så beslutade vi att göra det även denna gång.
Håll till godo.
Alexander Bengtsson

Men redan den 10/12 hade Christoffer Dulny konstaterat att Alex Bengtsson fastnat i rävsaxen #metoo och att Expo gjort allt för att dölja detta.

Christoffer Dulnys Gräv

Vi på dissidenter.com tror inte att kommunism är godtagbart som sjukdom enligt Försäkringskassan. I alla fall inte ännu, även om det borde vara.


Sen finns det en del andra på vänsterflanken som påstår sig vara feminister och som ihärdigt förespråkat god värdegrund och som nu fångats in i #metoo hysterin.
Man kan ju börja fundera på vad ”god värdegrund” och feminism egentligen står för i dessa kretsar. Här följer ett litet urval av dessa feministiska män.

 


Lars Ohly


 

 


Oisín Cantwell

Fredrik Virtanen

Ehsan Fadakar

 

 

Soran Ismail

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR