Den ökade polariseringen i samhället har effektivt krossat familjer och släktband vilket märks allra tydligast på självaste julafton – en dag som symboliserades tidigare av att träffa tjocka släkten, njuta av mat, och se de små barnens tindrande ögon när tomten anlände med julklappar efter Kalle Anka.

Idag får många personer som öppet visat sina politiska åsikter på social nätverk som Facebook / Twitter / Instagram uppleva hur de som släktens svarta får och supernazistrasist (eller andra epitet) inte blir inbjudna längre till gemenskapen på jul. Denna grupp av individer som öppet vill rädda sverige 🇸🇪 och vägrar låta sin rätt till yttrandefrihet inskränkas (Sverigedemokrater, Nationalister, etc) får idag ta straffet. Det kan vara föräldrar, barn, och syskon som brutit kontakten med oss på grund av att de sett på sociala nätverk hur vi nationella öppet redovisar SANNINGEN om läget i sverige, t ex vad mångkulturen har bidragit med som en extrem ökning av både kostnader för migration men även den extrema ökningen av brott och då främst sexualbrott av olika former.

Redan 2015 gick vi ut och öppet skrev att gruppen ensamkommande barn inte var barn. Snabbt kastade vänsterextrema krafter epitet som rasist och nazist på oss för inte kunde väl regeringen och etablissemanget ljuga ?. Vi som besökte Malmö och Köpenhamns central under brinnande flyktingkris hade svårt att förstå att tidningarna beskrev att 35.000 ensamkommande barn hade sökt asyl i sverige – när det enda som gick att se så långt ögat nådde var ung män i krigsför ålder 20-30 år.

Mainstreammedia fortsatte mellan 2015-2017 att hävda först att det var ensamkommande ”barn”, för att sedan kalla dem för ensamkommande ”unga”, när väl ålderstesterna började genomföras och det visade sig att 84% av alla ensamkommande hade uppgett en falsk ålder och således var vuxna då bytte de namn igen till kort och gott ensamkommande. Asylbedragarna inom gruppen ensamkommande har kostat svenska skattebetalare 24 miljarder kronor per år vilket är mer pengar än den svenska försvarsbudgeten, samtidigt försöker regeringen MP+S att hitta kryphål med nya lagförslag / ursäkter för att en grupp på 35.000 personer där majoriteten begått bidragsbrott och bedrägeri ska få stanna i sverige. Nu försöker de med att om de har ansökt eller går i gymnasiet så kommer de att få stanna tills de gått ut gymnasiet, men sett till att enbart 25% klarar av att ta examen i SFI och vidare klarat enbart 10% av att gå ur gymnasiet med godkända betyg så framstår det nya lagförslaget enbart som ett sätt att vinna tid.

Idag önskar alla vi dissidenter att ni våra fränder ska vara starka, visst kommer det kännas att kanske vara utstött på självaste julafton men dessa individer som inte förstår vilket allvarligt läge sverige är i – och de har nu med egna ögon sett att det samhälle vi varnade redan för 5 år sedan nu har blivit en realitet. Nu istället för att kasta rasistepitet eller be oss om ursäkt så väljer dessa personerna att helt ignorera oss, detta med anledning av att de vet att vi hela tiden haft rätt. Kanske de skäms över hur naiva de varit som trott på Aftonbladet och SVTs lögner, kanske har de insett att de är får som följer skocken och att de saknar kritiskt eller logiskt tänkande. Idag vågar många av dem inte att gå ut hemifrån på kvällen att göra en sådan enkel sak som att handla på grund av risken att bli rånad eller gruppvåldtagen eller varför inte råka få en förlupen kula i huvudet när mångkulturens gäng gör upp mitt i city.

De politiskt korrekta kommer fira en jul idag, vi dissidenter önskat dem en God Jul och vår julklapp till dem blir att vi kommer att fortsätta under 2018 att mata våra nya som gamla läsare med artiklar som tar tempen på läget i sverige.

För alla våra fränder som kanske firar jul annorlunda i år på grund av att släktingar tagit avstånd så önskar vi att ni fortsätter att vara starka, vi nationella kommer under 2018 att enas mer och mer och till slut så kommer vi alla att ha en helt ny familj med underbara människor som älskar sverige.

Vi sänder även en tanke till de 355.000 pensionärer som levt under EUs fattigdomsgräns och kanske får fira en jul ensamma då deras barn och barnbarn glömt bort dem på något ålderdomshem. Om ni har äldre släktingar som ni inte besökt på länge, planera då in ett besök och lyssna på deras fantastiska historier om hur sverige såg ut på 40-60 talet.

Sist men inte minst, skänker vi en tanke till sverige 40.000 hemlösa. Om du är ute idag och ser en hemlös så passa på att köpa en tidning från dem eller varför inte ge dem ett ekonomiskt bidrag så de kan få fira jul utan en hungrig mage.

God Jul önskar redaktionen på dissidenter.com

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.