Åsa Westerberg som avslöjade fusket med de ensamkommande barnen har fått ta en riktigt hård smäll. Efter FK17 och Robert Aschberg besökte hennes salong så har många avbokat sina tider, dissidenter ber alla som sympatiserar med SD och är nationella att boka en klippning nu om ni bor i Stockholm.

Under vårt besök fick flera i redaktionen det vi sökt över 20 år hos Åsa.

Åsa är en mycket duktig och erfaren frisör med ljusarefärg som specialområde. Hon gör även stilfulla dam- och herrklippningar, hairextensions samt uppsättningar och makeup inför fest och bröllop. Uppge rabattkod: DISSIDENTER vid bokning så får du 10 % rabatt vid första bokningstillfället!

Boka Åsa

Om ni vill att etablissemanget ska förstöra 🇸🇪 så strunta i stödja Åsa varje 100 kr räknas från nationella till : 0793063060, all hjälp är enormt uppskattat om du inte bor i Stockholm och behöver klippa dig

5 KOMMENTARER

      • Så typiskt en trist trollande superfjant: ”Idiotfittor” är naturligtvis en fejkad profil.
        En korkad kommentar som bara visar hur feltänkt det inlägget han/hon gjorde var. De har sysslat med sånt skit sen internet uppfanns. Ingen bryr sig men de känner inom sig att det kanske hjälper?

LÄMNA ETT SVAR