Vänsterextrema tidningen ETC som uppbär statligt stöd skrev igår att ICA-kunder fått rasistisk propaganda i müslipaketen. Dissidenter kan idag avslöja att kampanjen sprider sanningen hos svenska konsumenter är otroligt mycket större än så,och stora företags-kunder (ett 30-tal) har också fått ett informativt fint flygblad som julklapp tillsammans med företagets produkter. Att det just var tidningen ETC som har en tydlig vänsteragenda som gick ut med nyheten, istället för mainstreammedia, är bara det konstigt. Att tidningar med en tydlig vänsteragenda som exempel Aftonbladet, DN, Expressen misslyckats totalt om att rapportera den här nyheten på förstasidan kring det här, är en otrolig hemsk rasistattack. Det är i sig själv ett mysterium. Tidningen ETC har också misslyckats med att få fram bevis på hur flygbladen såg ut, som kunder fick som bonus när de handlade i butiken från både söder till norr. Dissidenter har i sin analys kommit fram till att ETC även om de haft tillgång till flygbladet så vill de inte visa upp dem då de innehåller sann statistik kopplad till mångkultur och antalet sexualbrott i Sverige.

Dissidenter har genom läsare från Ystad upp till Kiruna fått bildbevis på flygbladen som informerat om sanningen kring våldtäkter kopplat till invandring.

Först har vi lyckats komma över en film där ett 50-tal aktivister beväpnat sig med lappar. De  går in i ett köpcentrum med fickorna fulla med flygblad. Aktivisterna fyllde sedan samtliga butiker, varor med de dolda flygbladen så att kunderna äntligen skulle få sig ett uppvaknande i julklapp.

Nedan kommer exempel på hur flygbladen var utformade samt exempel på en utav produkterna som fått sig en liten bonus.

En kund som köpte en vacker ljusstake fick med ett flygblad i julklapp.

Framsidan på flygbladet innehöll texten.

1. År 2017 var vart 10:e sexualbrottsling Afghan.

2. 95.6% av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i gruppen var afghaner.

3. Gruppvåldtäkter mot män har till 85% begåtts av afghaner.

Den nedstängda sidan utmedrapporten.se innehöll även ”En julklapp från MP och S”.

Genom vårt stora kontaktnätverk så har dissidenter lyckats spåra en talesperson för det 100-tal aktivister som fyllt förpackningar från söder till norr med flygblad. Efter lite övertalningsförsök så lyckades vi även få till en intervju som vi delger här nedan i helhet :

1. Kan du beskriva var ideologiskt ni aktivister ligger politiskt som genomfört denna aktionen?

Svar: Vi har väl egentligen ingen gemensam ideologi då vi är ett löst sammansatt nätverk från olika delar av samhället. Det vi har gemensamt är att vi alla vill Sverige och Europa väl och vill ut och göra saker i praktiken istället för att sitta på diverse sociala medier och ”gilla” än det ena än det andra.

2. Hur många flygblad har ni delat ut och under vilken tidsperiod?

Svar: -Det är svårt att veta då det även är folk utanför vår krets som delat ut detta material, men detta har skett under december månad.

3. Hos vilka företag har ni lämnat dessa julklappar?

Svar: -Det är många olika ställen, vilka kan vi inte svara på då det som tidigare sagts har varit folk utanför vår krets som delat ut detta material.

4. Vad är syftet bakom aktionen?

Svar: -Att dra uppmärksamhet till det faktum att nyanländas överrepresentation i sexualbrotten är astronomisk, och därmed uppmärksamma den mycket viktiga rapporten som författats av Joakim P Jonasson.

5. Planerar ni fler aktioner?

Svar: -Jämt och ständigt. 🙂

6. Vi har förstått att ni är aktivister som håller er utanför internet. Varför? Hur träffades ni?

Svar: Vi är förvisso flitiga internetanvändare, men en dag kan det hända att internet stängs ner och då är det bra att redan nu träna inför det scenariot. Vi har träffat varandra genom aktivt socialt nätverkande i olika sammanhang.

7. Vi har förstått att ni är oroliga över Sveriges framtid, vad anser ni ligger bakom den ökade otryggheten och att 63 / 100.000 kvinnor blir våldtagna per år?

Svar: -Den ohämmade invandringen från tredje världen, vilka egentligen bara tjänar som verktyg åt globalisterna för att bryta ned den etniska homogeniteten genom befolkningsutbytet och därmed bryta ned motståndsviljan och göra oss alla till själlösa konsumenter.

Våldtäktsindex i världen 2017, där sverige kniper en skamlig 2a plats.

Internetleverantören Loopias agerande mot aktionens hemsida.

På flygbladet fanns det även en skrivit en internetadress dit nyfikna som fått presenten skulle kunna läsa vidare på ämnen, MEN…. en dag innan julafton agerade webbhotellet Loopia genom att stänga ned utmedrapporten.se

Censur från webbhotellet Loopia

Många demokratiska alternativa sidor har stängts av under året pga luddiga ”avtalsbrott” utav internetleverantören Loopia. Sidan utmedrapporten.se som fanns tryckt på flygbladen släcktes mystiskt helt ned dagen innan julafton från internet. Konsumenter som fått flygbladet som var nyfikna på att lära sig mer om det nya läget i Sverige möttes av en sida som inte fungerade över huvud taget. Vi har frågat aktivisternas talesperson vad som egentligen hände men trots ihärdiga kontakter med Loopia så har de inte fått något svar. För de nyfikna så har dissidenter lyckats hitta en speglad sida som visar det farliga innehållet som Loopia stängde ned. Den speglade sidan går att nå på : Utmedrapporten – speglad sajt

Den nya länken till sajten :

http://utmedrapporten.flywheelsites.com/

Även på Flashback så diskuteras det flitigt om det är så att artikeln på ETC är fake-news, i och med dagens artikel från dissidenter så kan alla Flashbackgrävare nu se att aktionen har genomförts och 15.000 flygblad har totalt delats ut i olika varor på ett stort antal butiker.

Vi avslutat med hur vackert det kan se ut när demokratiska krafter i sverige sprider flygblad med sanningen så det ser ut som snö :

Då även den speglade sajten riskerar att bli avstängd så har vi gjort en spegel på sidans innehåll och budskapet genom screenshots. Det blev ett antal informativa bilder, håll till godo och vi önskar alla våra läsare god fortsättning och gott nytt år.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.