Jag som kvinna känner mig inte längre trygg i Sverige. Ska det verkligen vara så?
Jag är kvinna, dotter och mamma, jag kan inte undgå att se dagliga prov på hur landet havererar omkring mig och det finns verkligen ingen som idag kan känna sig trygg i Sverige, inte ens våra poliser.

Otryggheten
Rapporter och statistik om den ökande otryggheten haglar samtidigt som vi konstant får höra  att vi inte ska vara rädda, att Sverige är precis lika tryggt som det alltid varit och att otryggheten inte får få något grepp om samhället.

Är det bara jag, eller känns det som dessa ord är lite väl sent påtänkta?

Politiken
Nu har patetiska lilla Miljöpartiet med sitt rövarpack till medlemmar och ledamöter av Sveriges riksdag alltså lyckats hota Socialdemokraterna till att låta ensamkommande barnlajvare få stanna i Sverige, detta trots att deras identiteter är nedlusade av lögner, att de redan fått flera avslag på asylansökan, fullständigt saknar asylskäl och att dessa peakar brottsstatistiken och våldet ökat markant.
Det krävs alldeles speciella sorters idioter till att tro att den enorma ökningen av otrygghet inte skulle ha något som helst samband med invällandet av vuxna män som låtsas vara barn.

Samhällsutvecklingen
Skolorna kryllar av vuxna män i samma klasser som era tonårsdöttrar och söner dvs de som inte gått under jorden efter att ha fått avslag på sin ansökan. Dessa finner man istället överallt ute i samhället och livnär sig på brott i stor utsträckning, som till exempel att råna äldre människor, sälja droger, vapen och annat smått & gott för diverse förortsgäng.
Ni kan läsa mer om de ensamkommandes ”fritidssysselsättningar” i denna debattartikel.

Det kommer nu att fortsätta i allt större utsträckning då detta kommer ge ringar på vattnet då våra gränskontroller är lika med noll och batikhäxorna kan fortsätta skratta hela vägen till banken och till sängen med sina nya barnpojkvänner som blir fler och fler med regeringens fulla stöd.

Det känns inte riktigt som en slump att våldet ökar och landet försätts i kaos när vi har noll koll på vilka som helt sonika flyttar in i landet när dom känner för det.

Lajvandet
Vi har vuxna, ibland t om medelålders män, som lajvar barn. Visst, de va barn en gång i tiden men det va långt innan dessa kom till Sverige.

Vi har också en rikspolischef som lajvar polis, Dan Eliasson. Hur känns det egentligen?
Nej, han har aldrig varit polis, det finns verkligen inte ett spår av koppling till polisyrket hos honom, ändå kör han sin maskerad dagligen genom att klä sig i en uniform han inte gjort ett dyft för att förtjäna och låtsas vara sakkunnig i ytket. En fars rakt av!

Visste ni förresten att han 2016 fick Sir Robert Peel medaljen? Denna delas ut av University of Cambridge och han fick den för ”ledningen av evidensbaserat polisarbete”.

Jag skulle vilja be er om en tjänst.
Sätt er och fundera på hur trygga ni egentligen är i dagens Sverige.
Vad era döttrar riskerar utsättas för ser vi dagligen i tidningarna så det behöver ingen direkt presentation.
Vad era söner kan utsättas för kan ni läsa om på samma ställe, men de riskerar också att utsättas för Bacha bazi och mycket annat.
Jag skulle kunna sitta här och lista precis allt vi nu utsätts för utan att ha något att säga till om och vi behandlas som tredje klassens medborgare i vårt eget land. Men vad ger det egentligen? Nej, sätt er och läs på, hjälp till att informera och slåss för er rätt att i tal, skrift och agerande försvara vårt land och vårt folk. Vi är unika och väl värda att bevara!

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.