Ingen har väl missat #metoo eller #jagärhär, dissidenter kommer idag avslöja att allt står inte rätt till hos statskontrollerade SVT. SVT Nyheter har låtit en grupp av vänsterextrema personer få diktera sanningen. Vi tänkte göra samma sak så läs nästa artikel där vi listar alla svenska KGB-agenter som verkar öppet (75.000) samt de som valt att gömma sig inom svensk gräns.

Det är uppenbarligen så enligt artikeln att det finns en svensk sida ”Gangrape” som samarbetar med högerextrema krafter enligt #jagärhär, #panikfakta, #idiotfakta det är också så att en reporter som ingår i samma hatnätverk och arbetar på SVT skriver artiklar åt autonoma vänstern som hon har tydliga kopplingar till.

Självklart har de från den goda sidan valt att inte berätta för SVT vad de har utsatt sajten Politikfakta för eller dess ägare, i det nya 🇸🇪 så är det viktigare tysta personer som förmedlar sanningen än att filterbubblan spräcks.

Vi har försökt nå journalisten över 30 ggr under dygnet men SVT väljer lägga locket på.

Skadan är redan skedd och att propagandaorganet SVT som snart kommer finansieras från skattesedeln kommer med stor sannolikhet få folket att resa sig. Vem gillar fejk News ?

Det som går att ifrågasätta kraftigt det är att en sida som hängt ut barn, försökt koppla en nazistisk sida med tillsammans med Politikfakta som använder SVT för att skapa en fingerad skandal. Aldrig tidigare har vi sett staten agera såhär öppet mot enskilda medborgare i 🇸🇪.

Dissidenter har återkommande gånger ringt och mailat SVT utan svar, om du läser den här artikeln så har SVTs tidsfrist 16.00 gått ut. Eftersom inte SVT vill uttala sig väljer vi gå ut med denna artikeln och även SVTs svar.

1 KOMMENTAR

  1. Ljusskyggt när de inte vill samtala i frågan. De vet att de sannolikt spelas in. Annars skulle ju ord stå mot ord. Med mailsvar så kan de sedan manipulera samt ”kampanja” till sin fördel.

    Beteendet är dock en bekräftelse på att SVT bryter mot sina sändningsregler (även om de inte sänder i detta fall), då aktivitéter riktad mot svenskar inte ingår i Riksdagens uppdrag åt SR/SVT.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.