Varför kommer Robert Aschberg instormandes oanmäld på Åsa Westerbergs arbetsplats med Fatemeh och ett kamerateam i släptåg idag onsdag 2017-11-08 och ställer frågor vars svar han inte vill lyssna till? Och varför vill han inte heller låta Fatemeh svara på några av Åsas frågor? Kommer Aschberg ta del av och granska de oegentligheter som förekommer runt de båda icke-existerande afghanföreningarna ”Ung i Sverige” och ”Ensamkommandes Förbund”, i vilkas namn Fatemeh och hennes vänner hittills samlat in miljontals (än så länge) oredovisade kronor, och om han INTE vill ta del av och utreda de uppgifter Åsa vill lämna till honom, hur kommer det sig??

Kommer Aschberg och hans team göra något åt det förtäckta hot Fatemeh uttalade idag då Åsa frågade om de personer knutna till hennes grupp som i somras uttalade mycket grova våldtäkts- och till och med mordhot fortfarande fanns kvar i hennes bekantskapskrets och hon fnittrande svarar: ”ja, men de har väl inte gjort det [gruppvåldtagit], än? Eller?”

Åsa Westerberg tolkar det som att Fatemeh är mycket väl medveten om vad hennes landsmän är kapabla till och inte tar avstånd från det utan snarare använder det som ett hot för att tysta personer som är kritiska till afghanernas förehavanden och vågar ifrågasätta dem…!

8 KOMMENTARER

  1. Vänstern är de mest omoraliska och oanständiga människorna på jorden. Och ändå, eller just därför, insisterar då på att alltid alltid moralisera. Det är inte klokt!

LÄMNA ETT SVAR