Nuvarande regering och alliansen har jag sedan länge gett upp som något annat än falska odemokratiska sekteristiska falanger helt utan samhällsansvar och visioner och framförhållning gällande konsekvensanalys av sina politiska beslut. En av Dissidenters läsare delar med sig i en krönika om den hemska utvecklingen i det nya Sverige. 

De söndrar medvetet eller med hjälp av omedvetna ”nyttiga idioter” vårt land vilket vi får dagliga rapporter om.

Det som för 20 år sedan var en helt omöjlig tanke att det skulle kunna ske i Sverige är nu en vardaglig rapporterad verklighet.
Sorgligt nog så verkar det som att många alltmer vänjer sig utan större protester man tycker att det är för djävligt och sedan så återgår man till att bete sig som att det inte händer men en dag så kommer det att vara spritt över i princip hela Sverige och då är det för sent.

Ifall det inte drabbar dig så kommer dina barnbarn att drabbas och den trygghet och kvinnosyn som fanns i Sverige kommer att ännu mer att försvinna trots den våldsamma utvecklingen under endast 20 års tid .

Det sker i dagens Sverige 100-tals skjutningar och gängmord varje år vilket skulle vara helt overkligt under den tid som jag hade förmånen att växa upp.

Likaså så sker det stenkastning mot ambulans och brandkårspersonal alltså mot människor som försöker rädda liv. Vad i helvete är det frågan om och varför så sker det inte några massdemonstrationer?
Ambulansfackets ordförande står rakryggad och säger att det är i princip bara ungdomar med invandrarbakgrund som är förövare.
Sjukhuspersonal hotas och misshandlas men vilka som är i majoritet skall tystas ned av Politiker och media.

Det rapporteras om Skolbränder och där Sverige är en av de mest drabbade länderna i världen och då jämförs man med länder som har brinnande krig och där chansen till en utbildning i vårt land är en förmån som många inte har haft i sina ursprungsländer.

Det är en 100 % ökning av sexuella övergrepp mot unga kvinnor i åldern 16 år till 24 år som politiker och media villigt offrar för sin massinvandringspolitik ivrigt påhejade av s.k feminister som är ett av de största hoten mot flickor och kvinnor oavsett ursprung.

Varför så ställs de inte inför ansvar och hur i helvete kan de drabbade vart 4:e år rösta på dem så att det får fortgå? Varför ställs de inte mot väggen av journalistkåren? Det beror på att de går maktens ärenden istället för vilket är deras egentliga uppdrag är att hårdgranska dem.

Det sker massövergrepp på festivaler och badhus alltså där flera män ger sig på en ensam kvinna. Samtliga gripna vid ”We are Stockholm” hade utrikesbakgrund och börjar mönstret kännas igen?

Statistik är inte rasism utan en verklighetsbeskrivning något som regeringen genom sitt förslag att inte etnicitet skall vara tillåtet att beskriva vid en överrepresentation vid grova brott och grupp – och överfallsvåldtäkter både mot flickor och kvinnor men även mot pojkar och män. När det gäller gruppvåldtäkter mot män så var samtliga förövare år 2016 ifrån Afghanistan och en dömd person ifrån Irak.

Gruppvåldtäkter mot pojkar och män är också det ett importerat våldsamt fenomen.
Regeringen har förstås en anledning till att vilja införa censur för de inte vill stå till svars inför vad som sker och orsakerna till vad deras och alliansens massinvandringspolitik ifrån MENA-länderna får för ödesdigra konsekvenser.

Har övergreppen på badhus upphört eller har media slutat rapportera om det som skedde varje vecka för inte så länge sedan ?

Gör din egna bedömning.
”Hedersmord” är det nya Sverige där mördare utan Svenskt medborgarskap får stanna i Sverige Sociala myndigheter stödjer med dina skattepengar barnäktenskap dvs barnvåldtäkter och även polygami både ekonomiskt och med förtur till lägenheter. Nyanlända får förtur till lägenheter och bostadsrätter medans dina egna barn, studenter och infödda hemlösa nekas bostad och det tvingas du stödja via skattsedeln.

Det här är en medveten importerad våldsamhet bestående av klansamhällen och s,k ”lättkränkta” ”män” och med en kulturellt nedärvd snedvriden kvinnosyn som drabbat Sverige utförd av de politiker som du har röstat på.

Sedan så kommer dessa ”politiker” med ineffektiva lösningar på problem som de har varit högst delaktiga till att skapa.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.