#metoo kampanjen har varit väldigt kontroversiell de senaste veckorna. Är det inte Timell så är det kända komiker och ledarskribenter. Virtanen blev skild från sin tjänst idag som ledarskribent på Aftonbladet och det är inte så konstigt med tanke på det som vi avslöjar idag. 

På Instagram har 3 offer för komikerna och ledarskribenten berättat om vad som hänt mer i detalj. En bild säger mer än 1000 ord är ett gammalt talessätt.

Titta noga på bilden på den 14 åriga tjejen vad driver en man till en sådan sak ? Aftonbladet vet och det kanske inte är så konstigt att Aftonbladet numera har en ledarskribent mindre.

Även Özz och Soran har blivit anklagade av två tjejer idag, och dessa 3 är säkerligen inte de sista som talar ut. Dissidenter önskar även att män talar ut under #mentoo, för det är inte bara tjejer som råkat illa ut.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.