Jag kan inte släppa det här med ’Fatemeh’ Khavari som är talesman för lyxmigranterna som just nu ockuperar ett torg centrala Stockholm. Är det bara jag som hela tiden känt på mig att ”hon” med största sannolikhet i själva verket är en man i kvinnokläder…? Är denne ’Fatemeh’ rent av samma person som påstår sig vara hens bror, Morteza Khavari, eller är hen kanske en annan yngre bror till Morteza som kom hit till Sverige 2013? Oavsett vilket så har de här båda bröderna (eller ena brodern) tjänat grova pengar på farsen! 


Jag tvivlar på att det ens existerar en formell organisation som heter ”ung i Sverige” – jag har aldrig någonsin sett något organisationsnummer till dem – men däremot vet vi nu, tack vare grävande i saken, att den dryga halvmiljonen kronor som godhetsaktivister till dags dato swishat till ”afghanerna” (som ju uteslutande kommer från Iran och Pakistan) i ”Ung i Sverige” har gått rakt ner i Khavaris egen privata ficka.

Jag lägger upp några av de bilder jag snabbt hittade på ”bröderna” Khavari genom en vanlig enkel Google-sökning. Ni får själva dra egna slutsatser om vad ni ser.

P.S: är det ändå inte MYCKET märkligt att en afghansk ”kvinna”, som är född in i en kultur där flickor/kvinnor betraktas som till och med lägre stående än tamboskap, som i princip ALDRIG får varken synas eller höras i offentliga sammanhang, än mindre tillåts lämna det egna hemmet utan en manlig släktings sällskap: 1) överhuvudtaget väljs som LEDARE och talesman för alla dessa män – utan att ”hon” någonsin ifrågasätts av dem! 2) att ”kvinnan” ’Fatemeh’ rör sig så otroligt självsäkert och obesvärat bland dessa hundratals främmande män, från samma kvinnoföraktande hederskultur som hon, utan att tveka och som sagt INGEN av ”hennes” landsmän reagerar eller för en sekund ifrågasätter ”hennes” ledarskap…??

*UPPDATERING 1:

Det existerar ingen organisation/förening i landet, varken ideell eller annan, som heter ”Ung i Sverige”! Inte heller finns det någon besöksadress eller officiell kontaktperson för gruppen av ”strejkande” afghaner. Varken denna Fatemeh-figur eller ”hennes” bror, Morteza Khavari, vars privata bankkonto alltså är kopplat till swishnumret där man uppmanar folk att donera på finns upptagna i några offentliga register överhuvudtaget.

*UPPDATERING 2:

Vi är många som försökt hitta den här 17-åriga ”flickan” ”Fatemeh Khavari” som leder den afghanska ockupationen, men ingen har lyckats finna några som helst uppgifter om ”henne” i svenska register. Däremot är hen inte bara talesman för den icke-existerande organisationen ”ung i Sverige” utan även tydligen ordförande i ”ensamkommandes förbund” – trots att ”hon” enligt egen utsago alltså INTE kom hit till Sverige som ensamkommande…!

*UPPDATERING 3:

Ju mer jag gräver i turerna kring ”Ung i Sverige” och dess talesperson Fatemeh Khavari desto märkligare ter sig hela historien. Inte bara existerar det överhuvudtaget ingen 17 årig person vid namn Fatemeh Khavari i hela landet – det existerar inte heller (precis som jag misstänkte) ingen verksam förening som heter ”Ung i Sverige”…! Ändå fortsätter afghanerna att samla man in pengar i organisationens namn. Pengar som Politikfakta igår kunde avslöja går direkt in på den till synes icke-existerande Fatemehs bror och tillika dubbelgångare, Morteza (Murteza) Khavaris, privata bankkonto! 

Jag upptäckte något annat minst sagt underligt: personen som kallar sig ”Fatemeh” är inte bara talesman för den icke-existerade organisationen ”Ung i Sverige” utan tydligen även ordförande för en annan förening som heter ”Ensamkommandes Förbund”. Detta är minst sagt anmärkningsvärt eftersom den individ som kallar sig ”Fatemeh” enligt egen utsago kom till Sverige år 2015, dock INTE som ensamkommande…!


En annan sak jag tycker är konstigt är att på ”Fatemeh”figurens Facebook sida anges en ”Victoria Nilsson” som kontaktuppgift. Varför det och vem är hon…?

Mystiken tätnar…
Om mig som författat artikeln: 

Jag gör detta arbete helt självständigt utan ersättning från någon. Jag vill bara att SANNINGEN ska komma fram – ett jobb man kan tycka att Sveriges journalistkår (som ju faktiskt får betalt) borde göra. Nu vill de dock tydligen inte informera allmänheten om vad som sker i vårt avlånga land, så jag gör det i deras ställe. Jag har utöver detta även ett eget företag att sköta, trots att jag sedan flera år tillbaka är utsatt för ett ytterst utstuderat och välorganiserat sabotage från extremvänstergrupper som IRM och Researchgruppen, så om någon som uppskattar det jag gör vill hjälpa mig med en liten donation tas detta tacksamt emot med djupaste ödmjukhet. Men som sagt det viktigaste för mig är att SANNINGEN kommer fram ocensurerad så dela gärna mina artiklar och inlägg!


Åsa Westerberg

(Swish: 0793063060)

28 KOMMENTARER

 1. Hej!
  Bra grävt. Hörde i en intervju med Fatemeh Khavari i Rapport? Aktuellt? att hon kom via Norge. Då borde Dublinförordningen gälla kan man tycka. Kanske finns det mer information där.
  Ung i Sverige loggan är också intressant. Det jag ser är den islamska månskäran. Undra vem som har gjort den, vem som finansierat det, koppling till muslimska brödraskapet etc

  • Jag skulle tro att Fatima är hazar och eftersom hazarerna är shiamuslimer det väl inte troligt att de har något att göra med brödraskapet?

   • Var inte säker på det. MB försöker övertyga även shia om att det viktiga för muslimer i ”Uhman” är islam – i synnerhet gentemot ”otrogna”. Självklart faller en hel del shia i den fällan när de inte längre står under strikt kontroll av en shia-imam (shia-moskée).

    Sedan ställer kulturmarxistiska (kommunistiska) föreställningar till med en del griller i deras förvirrade sinnen.

  • Jag vill inte göra er ledsna, men bra grävt blir det inte när man väljer att söka på ett felstavat namn. Då är det inte konstigt att man inget hittar. Den här texten är nog en av de mest korkade jag läst. Rättstavad är hon inte svår att hitta i register. Men med så många idioter som hotar människor som kämpar för goda saker så hoppas jag att hon snart får skyddad identitet så att hon inte ska bli mer hotad än hon redan är. Det är en bra tjej som vågar stå upp för det som hon uppfattar som rätt. Hon är en som är värd den respekt hon får. Jag tycker hon visar lika stort civilkurage som Malala som mottog fredspriset. Betänker man att hon inte själv lever under utvisningshot utan har valt att gå in i den här kampen för andra som hon inte ens känner så måste man vara imponerad oavsett om man är rasist eller antirasist. Mod, kurage och kämparglöd, dessutom med ett brinnande patos för det som upplevs som rätt. Det är imponerande. Den svensk som visar förakt för sådana goda egenskaper är ingen riktig svensk i mina ögon.

   • What a load of absolute drivel; you may as well be reading from a propaganda manual. Which of your logical fallacies do we begin with? The Ad Hominems without reasoning? Or perhaps the self-supporting cyclical pseudo-logical claims? Perhaps the No True Scotsman at the end? Good thing you said ”in your eyes” to cap the word salad that’s evidently based entirely in your subjective views (”eyes”), because otherwise I’d be tempted to give you a more proper lashing. I doubt you’re making the author sad – that would be a projection on your part. Nice try. Actually, wait, no, I take that back; it was a pathetic attempt at best.

 2. Intressant att föreningen är avregistrerad. Varför samarbetar du inte med Uppdrag Granskning? Tror du skulle kunna få än mer fokus på ämnet.

 3. Du hittar Fatima Khawari 17 år på Tidaholmsplan 20 lgh 1003, Johanneshov. Samma adress som Murteza Khavari (OBS. Olika stavning på efternamnet)

 4. De är inte samma personer.
  https://www.youtube.com/watch?v=UTFughEZwkI
  Hitta denna video med kort klipp på Morteza Khawari vid 4:20

  Fatima Khawari har på flera bilder hon varit med på haft ett mindre födelsemärke/leverfläck precis intill höger öga.
  Om du kollar videon så ser du att Morteza saknar detta, tycker dessutom att man vid närmare anblick ser att de är olika personer.

  Detta tog mig inte ens 10 minuter att komma fram till detta.

  Hur som helst gör de ju inte saken bättre att 2 syskon lurar folk på biståndspengar till ett avregistrerad organisation.

  • Anonym //
   Nej, det är långt ifrån. Ansiktskontroller som finns på nätet visar dessutom att ”Fatemeh” är en tjej. Ingen av de kontroller jag använt har sagt att det är en kille.

 5. Uppgifterna ovan om ungdomsförbundet ung i sverige här ovan har tillhört oss! Det fanns en gång en plan att skapa ett ungdomsförbund Utan speciell inriktning! Ett ungdomsförbund för personer som bara ville hänga och ha kul! Liknande förbund typ viunga osv! Detta låg vilande i flera år och vi blev äldre tappade intresset för detta… Föreningen lades ner förra året och nu har detta dragit igång me samma namn! Vi var ca 10 personer i styrelsen och ingen av oss har det minsta med detta att göra! Jag hoppas du kan ta bort detta inlägg då adressen går till en person i styrelsen för de forna ung i sverige!
  Har du ni frågor om detta så kan du kontakta mig på den mail jag anger här
  Jag ber ännu en gång att detta raderas då vi ej vill bli förknippade med detta! Tack på förhand
  / Linus styrelseledarmot i f.d ung i sverige

 6. Hej!

  Tråkigt att ni inte kollar källor innan ni hänger ut en adress.

  Jag har själv suttit i styrelsen för den registrerade föreningen Ung i Sverige och kan garantera att den föreningen inte har någon koppling till den verksamhet som förs under det namnet nu.

  Med vänlig hälsning
  Alex Nejdemo

 7. GW. Verkar helt klart vara en adress som karlar skriver sig på för få bidrag fullt ut, samtidigt som deras fruar får det samma. Har också kollat upp denna sk. förening och som sagt den är nedlagd. Grattis ni får jobba till 70-år för att livnära dessa bidragstagare, när skall folk förstå att det finns en plan med detta. En del menar att Löfven inte vet eller fattar något (kan så vara) men han liksom resten av landsförrädarna vet exakt vad de gör. Fast de gör det på order.

 8. Konstigheter – Fatemeh verkar inte ha några synliga bröst enligt ett par foton där hen rättar till kläderna. Däremot har brodern anmärkningsvärt breda höfter för att vara en ung man. Kan tusentals år av giftermål med kusiner och halvsyskon ha tagit ut sin rätt? Man kan inte bara låtsas som om Gregor Mendel aldrig funnits.

 9. Afghanska pojkar har ju en tradition att klä ut sig till kvinnor och är ganska duktiga på det om man får tro de talibanska krigsherrarna. Bacha basi eller de dansande pojkarna var ett fenomen som svt gjorde en dokumentär om för några år sedan. fortsätt gräva här, det kan nog löna sig.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.