Dissidenter har efter den uppmärksammade artikeln om vilka som ligger bakom Ung i Sverige grävt vidare i den mystiska talespersonen ”Fatemeh/Fatimas” identitet. Dissidenter har anlitat en av Sveriges bästa grafiker för att genom avancerad bildanalys påvisa den tes som finns att talespersonen inte är en kvinna.

Grafikern som vi har anlitat för att jämföra bilder av brodern och systern i familjen Khavari har under många år arbetat med bildbehandling på Sveriges största dagstidningar. Resultatet av analysen är följande film.

Jämförelse mellan ansiktsbild på brodern vs Ung i Sveriges talesperson. Lika som bär ?

Desto större antal som gräver i Ung i Sverige eller tillsammanskapet som t ex Merit Wagner, Rebecca Uvell så har det framkommit en direkt koppling till både EXPO + LO + samt Autonoma grupper på vänsterkanten. Andra kopplingar som vi har funnit är att även Socialdemokraterna samt Rättvisepartiet socialisterna också är med och stöttar demonstrationen i bakgrunden.

Den stora frågan är varför dessa ”barnen” används som valboskap för att driva frågor som LSS, Hyresrätter, samt att inga BB ska läggas ned när de istället borde kämpa för att få amnesti då många har blivit utvisningsbeslut utan att det har verkställts.

Just nu är det 83% som har ljugit om att de är barn av de som rättsmedicinalverket har testat, och många av Afghanerna som befinner sig i Sverige har aldrig varit i Afghanistan, många kommer från Iran där de levt hela sitt liv under fredliga former och valt att komma i flyktingvågen för att få ett bättre liv samt kunna skicka hem pengar till sin familj. I Iran / Afghanistan är en genomsnittlig månadslön ca 600 kr, och en tonåring som studerar får 1050 kr i bidrag men som ensamkommande kan du också få 3000 kr extra per månad i barnpension för dina ”döda” föräldrar, det är även så idag att det är helt riskfritt att ljuga om sin ålder och genom bedrägeri ta emot bidrag för att sedan plötsligt när du har fått permanent uppehållstillstånd så kan du komma på att dina föräldrar lever och att du även har 5 syskon vilket ger dig rätten att återförenas med dina fd döda föräldrar. Visst är Sverige fantastiskt som land ? Inte nog kan du ljuga om din ålder / identitet, utan även när du blir avslöjad så blir du inte återbetalningsskyldig.

Många har grävt i mysteriet med ”Ung i Sverige” och deras starka kopplingar till Socialdemokraterna / Expo / LO, det finns fortfarande ett stor antal frågor som ännu inte har besvarats. Nedan är ett axplock av de frågeställningar som vi och flera andra gräver inom just nu.

  • Är det så att det är flera personer bakom fatima-kontot på Twitter ?
  • Vem är personen med samma ”om-text” fastän på Engelska som Fatima på twitter ? Sammanträffande att det är exakt samma information på de båda kontona ?
  • Hur kommer det sig att vid en stor undersökning gällande kvinnors rättigheter i världen så har 165 länder deltagit och Afghanistan rankar in sig näst sämst på plats 164. Samtidigt så väljer tillsammanskapet / Ung i Sverige att använda en kvinna som deras talesperson vilket är mycket uppmärksammat då kvinnor i den Afghanska kulturen har litet eller inget värde. Att de skulle ha valt en minderårig 17 årig tjej som deras talesperson väcker misstankar att något inte stämmer.
  • Fatima kom till Sverige via Norge som ensamkommande, hur kommer det sig att dublinförordningen ej var giltlig ? Hur kan en 15-årig tjej ta sig ensam först till Norge för att sedan söka asyl i Sverige och få det beviljat och sedan plötsligt ha två bröder ocy en mamma och en pappa, om de inte är ensamkommande varför är hon då talesperson ?
  • Varför går insamlade medel (just nu 700,000 kr) in på Fatimas broders privata konto ?
  • Hur ser polisen på att en privatperson tar emot 700,000 kronor via donationer till en förening som inte finns ?
  • Varför syns brodern på den klassiska bilden där löfven träffar ”barn” 2015, är det här som brodern tillsammans med Löfven började smida planer inför valrörelsen 2018 ?
  • Utöver EXPO / LO som ligger bakom Tillsammansskapet, så har vi funnit kopplingar till socialdemokraternas ”Tro och solidaritet” som har en direkt koppling till muslimska brödraskapet, vad är deras agenda ?
  • Varför gör ”Rättvisepartiet Socialisterna” reklam för Ung i Sverige, och varför använder de en bild på ett ensamkommande barn som sträcker upp näven hotfullt med uppmaningen att ”Bli medlem” ?

2 KOMMENTARER

  1. Skrämmande S är inte att lita på för 5 öre . Sååå mycket skit i politiken ett rävspel sedan Olof Palmes tid och får dom fortsätta har vi ett nytt Nord Korea. Ett Palme arv. SD måste rensa ut gråsossar i ALLA led för i alla myndigheter kommer det att haverera då SD vinner. På myndigheterna runt hela landet sitter gråsossarnas nickdockor och väntar på S order att sabba för SD. Socialdemokratin är och förblir sprungen ut från Stalins kommunister. LO och facken ska inte blanda sig i Politiken .Rakt ut ber jag folk starta rena fackföreningar och gå ur allt som har med LO att göra

LÄMNA ETT SVAR