Vi har idag varit i kontakt med en utav kontaktpersonerna från Mynttorgsaktivisterna som idag demonstrerar på mynttorget i Stockholm klockan 15.00-17.00.

I dagens artikel bjuder vi på några av de plakat som kommer att användas under dagen, om du bor i Stockholm och vill ansluta dig så är det mynttorget som gäller idag klockan 15.00.

Om du vill läsa lite mer om vad Mynttorgsaktivisterna står för så, så finns en beskrivning längre ned i artikeln.

På aktivisternas Facebooksida beskriver de sig själva enligt följande :

”Mynttorgsaktivisterna är ett litet ”projekt” som tog form tack vara hjälten Jan Olofsson initiativ när han ensam reste från Piteå för att ställa sig på Mynttorget för att protestera mot etablissemangets orättvisor mot svenska folket.

Vi var ett gäng som stod med honom varje dag mer eller mindre och när vi vinkade av honom på tåget sent en lördagkväll i mars månad så lovade vi att fortsätta ”kan han ensam så kan vi tillsammans” och på den vägen är det.

VI är TILLSAMMANS Mynttorgsaktivisterna. Vi är en grupp som pratar med varandra och tar gemensamma solidariska beslut.

Alla projekt ska dock ha kontaktpersoner och vi har två stycken men är ändå ett team 💜

kom ihåg, kvalitet före kvantitet. Vår folkrörelse har inget demonstationstradition som vänstern har. De har demonstrerat i decennier och mobiliserar mycket folk på kort tid. ”Vår sida” är i sin linda och det kan nog ta många år innan vi lyckas få ihop mängder med människor men någonstans måste man ju starta)”

LÄMNA ETT SVAR