Islamistiska partiet Jasin (Ya-sin) har ansökt om att få sitt namn registrerat hos Valmyndigheten. Jasin är koranens 36e sura och kallas ”Hjärtat av Koranen”.

Det har från etablissemanget under flera år påståtts att det inte pågår någon som helst islamisering utav det svenska samhället, om partiet Jasins registrering går igenom så är det framförallt socialdemokraterna som kommer att få se en väsentligt minskad andel röster från sveriges ”utanförskapsområden” där en stor majoritet av de röstberättigade är muslimer.

Andelen muslimer som kan tänka sig att lägga sin röst på Jasin vid valdagen 2018 återstår att se.

Koranens 36e sura innehåller :

Ya-sin är en fritt översatt en mycket mycket allvarlig betydelse för att ena muslimer mot de otrogna (icke muslimer).

Nedan följer en engelsk beskrivning av sura 36.

”The surah focuses on establishing the Qur’an as a divine source, and it warns of the fate of those that mock God’s revelations and are stubborn.
The surah tells of the punishments that plagued past generations of nonbelievers as a warning to present and future generations.
Additionally, the surah reiterates God’s sovereignty as exemplified by His creations through signs from nature.
The surah ends with arguments in favor of the existence of Resurrection and God’s sovereign power.
There are three main themes of Yāʾ-Sīn: Tawhid, the oneness of God; Risala, that Muhammad is a messenger sent by God to guide
His creations through divine revelation; and the reality of Akhirah, the Last Judgment.
36:70 “This is a revelation, an illuminating Qur’an to warn anyone who is truly alive, so that God’s verdict may be passed against the disbelievers.”
The surah repeatedly warns of the consequences of not believing in the legitimacy or the revelation of Muhammad, and encourages believers to remain steadfast and resist the mockery, oppression, and ridicule they receive from polytheists and nonbelievers.
The arguments arise in three forms: a historical parable, a reflection on the order in the universe, and lastly a discussion of resurrection and human accountability.”

För att läsa mer om koranens 36e sura på svenska så har vi hittat den på koranensbudskap.se samt även på Wikipedia

8 KOMMENTARER

 1. Det var väl för magstarkt att gå ut med tidigare registrerade

  hizb-ut-tahrir med en ÖPPEN AGENDA för Sharia Lag!

  Men Islamisterna är mästare på att diversifiera…

  OTALIGA BIDRAGSKONSTRUKTIONER/organisationer har bildats,
  med stora personunioner…

 2. Det är oklart om detta parti har sunni- eller shia-bakgrund.

  Min bedömning:
  Är det sunni, så ligger i regel Muslimska Brödraskapet bakom varje sådan organisation. Visserligen skyltar styrelse ofta med olika namn, men synar man dem så återkommer regelbundet samma kretsar av personer (MB). Systemet de använder innebär att man suger åt sin stora belopp skattemedel, från stat, kommun resp landsting. Även Svenska Kyrkan är frekventa givare. systemet de använder innebär att man förespeglar ”projekt” för sådant som hos 7-klöverpartierna är opportunt för tillfället, t ex integration.

  Gemensamt är att projekten sällan får ens i närheten av utlovade resultat, men att influtna medel förbrukas. Vart pengarna tar vägen går inte att enkelt spåra. Några riktiga bokslutsredovisningar är sällan förekommande och tillsynsansvariga i olika instanser kräver aldrig förbättrad redovisning.

  Kan det vara detta parti, som alla pengar skall satsas i? Påminner om att S har ett hängavtal med Muslimska Brödraskapet på Barcelona-avtalet om hur Europa skall islamiseras. Så frågan är vad nu MB och S har hittat på för skumma trix?

  Ett sunni-muslimskt parti lär som max dra till sig hälften av landets sunni-muslimer, vilket innebär att det knappast f n lär passera spärren för Riksdagen. OM – inte en ansenlig mängd vänsteraktivister stödröstar på detta parti, förståss. Kanske kan man komma in i kommunfullmäktige här och där, men egen majoritét lär vara avlägsen. Däremot lär de kunna lobba för mängder med islamiserande (shariabaserade) ändringar i samhället och inte minst inom skolvärlden. Se upp för det engelska skolsyndromet, där mängder av skolor i smyg blev/är omvandlade i princip till ”madras-skolor”.
  Den andra halvan av sunnimuslimer i Sverige lär till del känna sig svikna av S och till del känna sig hotade av det nya partiets företrädare och just dessa, kanske 25%, lär rösta mot de rödgröna fördelat på SD och allianspartier.

  OM det är ett shia-parti, så får de max hälften av de 20% röstande shia-muslimer och de lär knappast få något större inflytande i varken rikspolitik eller lokalt. Den andra halvan lär fördela sina röster över 7-klöverpartierna och SD.

 3. Om detta går igenom så innebär det avståndstagande feån demokriti, regeverk samt öppet krig mot samhället. Och då är det vår plikt att försvara och förgöra fosterlandets fiender. Ingen pardon.

 4. Läs Barcelona avtalet så förstår ni att vi har inte en chans förutom att då ta till vapen för att klara oss, detta är inget skämt.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.