Vincat Veritas släppte precis information om en ny demonstration mot staten som begår brott gentemot rikets konstitution och lag. Mats Ljungkvist har tidigare haft demonstrationer med syfte att informera befolkningen om Islam och den dolda agendan som finns i koranen.

Lördagen den 30e September klockan 11.00 på Kyrkogatan 5 i Halmstad sker demonstrationen.

Vincat Veritas skriver bland annat på sin sida :

1 KOMMENTAR

  1. Vill uttrycka min spontana och djupt kända glädje över detta högeligen välgrundade initiativ och ber att få tillönska den hedervärde härföraren och hans behjärtade skara ett innerligt lycka till.
    Må denna rättsinnade protestaktion inspirera andra orter till efterföljelse och anta skepnad av en sannskyldig folkrörelse, med det sunda förnuftet och den okuvliga kampviljan som främsta vapen då det gäller att försvara vår nation mot det värsta hot ett land har att bekämpa, nämligen den inre fienden.
    Med utomordentlig högaktning,
    Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen.

LÄMNA ETT SVAR