Semestern är slut på dissidenter och vi kommer här med ett av flera avslöjanden som vi fått ta del av under den sista tiden. Vår bojkott på sommarlovet mot Burger King fick ansvarig att gå ut i en avbön i tidningen Metro där vi både mot de pressetiska reglerna blev citerade utan namn plus att de stal bilderna som vår reporter på plats tog. Vi uppmanar nu till glassbojkott av Ben & Jerry som uppenbarligen inte anser att svensk lag ska gälla.


Samtidigt åker Ben och Jerrys glassbil till Medborgarplatsen och bjuder ensamkommande illegala papperlösa utvisade migranter på glass , notera att mer än 80% av personerna som ingår i gruppen ensamkommande har ljugit om sin ålder. Ben & Jerry anser att asylbedragare är värda att få smaka på deras glass för att de utåt ska se ut som ett företag fyllt av den goda värdegrund. 


Anledningen bakom glasskampanjen består till stora delar kring deras senast rekrytering. 

Vi står oss frågande till hur kampanjen som Ben & Jerry bedriver rimmar tillsammans med illegala papperlösa flyktingar när det själva påstår i en intervju att de kämpar för riktiga flyktingar som har asylskäl. 

På Medborgarplatsen delade de ut glass till illegala ensamkommande som påstått hos migrationsverket att de är barn och genom felaktig bedömning kostat svenska skattebetalare mellan 70-90 miljarder.

Källa : Aktuellhallbarhet.se / mfl 

3 KOMMENTARER

  1. Tycker ett företag inte skall blanda in politik i sin verksamhet, men olika är vårt tyckande tydligen och då inte bara i just det tyckandet.

  2. Synd att er glass var så god för jag kommer aldrig mer i mitt liv att röra en produkt från er eller köpa till någon annan, vid förslag kommer jag för alltid att motarbeta er o göra dålig pr för er tack vare ert idiotiska ställningstagande o all negativ reklam ni kommer att få efter att ha lagt näsan i blöt o tagit ställning för asylsökande ljugande ekonomiska migranter, grattis klant rövar

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.