Creeper
torsdag, juli 19, 2018
Sanningens fakta om migration och kriminalitet i Sverige

Sanningens fakta om migration och kriminalitet i Sverige

3010
1

Startsida Regeringen.se

regeringens hemsida går det att läsa; ”Fakta om migration och kriminalitet i Sverige. Att den senaste tiden har det spridits onyanserad och ibland helt felaktig information om Sverige och svensk migrationspolitik” Där bemöter Utrikesdepartementet några av de vanligaste påståendena”. Denna grova förminskning och rent av lögner av den verklighet som råder i Sverige idag. Detta är fullkomligt oacceptabelt och rent av brottsligt som oanständigt av en statlig myndighet att förvanska sanningen och medvetet vilseledda sin befolkning i falsk förhoppning. Detta är inte annat än ett stort landssvek som att föra desinformation som hån mot det svenska folket.

Det är en skrämmande läsning som genomsyrar en ansvarslös och förljugen falsk politik. Att förneka det som faktiskt sker är orsaken till att det ser ut som de gör, för om man inte tydligt ser ett problem kan man heller inte lösa det problemet. Det är tid att ställa frågan om det är acceptabelt att Sveriges statsminister farit med osanning, att han ljugit.

År 1975 beslutade riksdagen enhälligt att ändra det tidigare homogena Sverige till ett ”mångkulturellt” land. Fyrtio år senare uppstår de dramatiska konsekvenserna av detta experiment med mestadels muslimsk migration, med en helt annan människosyn som värdegrund som står i motsatt till våran.

Detta har nonchalant regeringen och tidiga regering inte adresserat. Det har haft till följd många förödande till negativa effekter på vårt lands välfärdssystem, sociala som rättsliga system och överbelastar vår infrastruktur med onaturlig befolkningstal. Man ställer inte ens krav på eget ansvar och självförsörjning som till vad som ska gälla om de vill vara en gäst i vårt land.

Denna destruktiv utveckling på vårt land jag nu här kommer ta upp vara endast en liten bråkdel. Det som vår regering vägrar se och ta tag i.

Flyktingdebatten domineras inte längre av myter och fritt önsketänkande. Desto märkligare att statsministern envisas med att förvränga verkligheten. Stefan Löfven låtsas som att antalet lågutbildade är få. I själva verket utgör de hälften av alla nyanlända som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen, skriver Anna Dahlberg.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT

Påstående: ”Det är inte länge sedan som Sverige upplevde sin första islamistiska terrorattack”.

EnligSäkerhetspolisen har användningen av våld och olagliga metoder från islamistisk extremism ökat de senaste åren.

Det statsministern inte vill kännas vid är för det första innebörden av en person som praktiserar terrorism kallas för terrorist. Sedan brister  regeringen i kunskap om terrorism som sker i många former än försök att döda så många som möjligt. Det som är vanligast är microterrorism utförda av ”lonley wolfs”.

I tidigare artiklar har jag berört mer ingående om denna vanligt förekommande terrorism.

Från tankesmedjan Institute for Economics and Peace rapport står att läsa att; ”En majoritet av terroristattackerna i Väst utförs av ensamma gärningsmän.

Islamisk fundamentalism stod för runt en femtedel av alla dödsfall i Väst mellan 2006-2014″, enligt rapportförfattarna.

Enligt EU-portalen 2015 Av de 162 länder som rankas efter antal och omfattningen av terroristattentat ligger Sverige på plats 60 (före 2014).

Vart ligger vi på för plats i dag år 2017?

Bildresultat för Sverige fattig fn prognos 2030
IKEA-morden i Västerås den 10 augusti i år (2015) då en 55-årig kvinna och hennes 28-årige son brutalt knivhöggs till döds, är en direkt följd av den frikostiga svenska immigrationspolitiken. Gärningsman var en 36-årig eritrean som, trots att han redan hade uppehållstillstånd i Italien, ansökt om asyl i bidragsparadiset Sverige. Han har enligt vice chefsåklagare Eva Morén erkänt att den bestialiska mordhandlingen begicks som en protest mot att han nekats asyl i Sverige. och valde ut Pia för hon såg svensk ut.

Detta sker så gott som varje dag i Sverige som inte noteras som terrorattacker på grund av antingen medias och de styrandes okunskap eller cyniskt medvetet mörkande. Alla de knivattacker, knivvåld, knivskärningar, knivdåd, skjutningar, dödliga våldtäkter, mord , misshandel, rån o stöld, villainbrott/inbrott.

Man kan bli avrättad när som helst och var som helst  på promenadi väntan på bussen eller tåget, när man shoppar i varuhus, handlar , går sina ärenden, ellerarbetet,  eller på fritiden, skola/förskola, sjukhuset när man söker vård akut....mitt i bland oss finns dessa fienden som är resultatet av en oseriös, som ansvarslös migrationspolitik som säkerhetspolitik.

Andra länders styrande ledare och myndigheter adresserar detta problem med Mikroterrorism, men jag har inte funnit detta alls i Sverige och inte heller står att läsa i om media inte under det namnet. Men de togs upp i Af 18 januari 2017 som berättade att;  Ensamma extremister största hotet. Extrema islamister som agerar på egen hand anses vara det största terrorhotet mot Sverige under 2017, enligt en färsk rapport från Nationellt centrum för terrorhotbedömning, NCT. Men varför vill de inte benämna de som terrorattacker och vid dess rätta namn microterrorism, det som sker så gått som varje dag nu runt om i landet.

Islamistiskt motiverade terrorattacker i Stockholm 2010 och 2017

Attacker motiverade av extrem islamism (politisk Islam) består av attackerna i Stockholm 2010 och 2017, som båda har betecknats som terroristbrott i juridisk mening.

Det 1:a svenska terrorattacken herr ”Statsiminister” var den 28-åriga självmordsbombaren  Taimour Abdulwahab utförde Bombdåden i Stockholm 2010 

Drottninggatan i Stockholm den 11 december 2010. Endast gärningsmannen omkom men två personer skadades. Det var det första självmordsattentatet i Sverige. Mannen hänvisade i ett brev till det svenska folkets tystnad inför dels konstnären Lars Vilks teckningar av profeten Muhammed, dels den svenska militära insatsen i Afghanistan, och skrev att ”nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör”.

Hemlig FBI-rapport: Bombbyggaren var utbildad. En avancerad bomb – med dubbla eller tredubbla kopplingar till sprängmedlet. Uppgifter i en hemligstämplad FBI-rapport ifrågasätter bilden av en ensam gärningsman.

Attentatet i Stockholm 2017 benämns i media som terrordåd. Polis och åklagare har ännu (juni 2017) inte avslöjat vilket motiv den huvudmisstänkte har uppgett, men mannen är skäligen misstänkt för och har erkänt terrorbrott. IS har inte tagit på sig terrordådet men mannen sympatiserar med IS.

20-åringen mannen greps av Säpo (den 8 februari 2016). Han sympatiserade med IS och köpte in varor från Ikea och Kjell och Co för att bygga en bomb. Det är några av bevispunkterna när en 20-årig man från Sollentuna på torsdagen dömdes till fem års fängelse för att ha planerat en terrorattack i Sverige.

Säkerhetspolisen

Så gott som dagligen sker bombhot runt om i Sverige, som inte får någon stor uppmärksamhet  alls av Regeringen, ej heller en intervention/handlingsplan att göra något åt de. På säkerhets polisen egna sida kan vi se ett av de många bombhot som sker; ”Senare i november beslutade Säkerhetspolisen att inleda en ny förundersökning om stämpling till terroristbrott alternativt förberedelse till terroristbrott”.

Statistik som SÄPO redovisar under åren 2007 – 2012 tog polisens bombskydd hand om totalt 1 810 bombhändelser över hela landet, däribland 128 bombhot och 29 bombattentat. Skriver dt.

Man häpnar över när man granskar alla de många bombhot som sker i vårt land, eller inte ges större uppmärksamhet i riksmedia om gällande bombhot/attentat som sker i vårt land. Gud förbjude om en redaktion kritiserar islam, då Gefle Dagblad bombhotats efter artiklar om moskén i Gävle.

Branschorganisationen skriver i sitt pressmeddelande; att även kritiska och obekväma frågor får ställas. Det är vad GD gjort – och det ska inte bemötas med hot som ytterst syftar till att skrämma till tystnad. Det är att hota såväl yttrandefriheten som demokratin”.

På asylboenden där de sker medtagna konflikterna, där kriget fortsätter, där dagliga polisutryckningar i skytteltrafik pga bråk, hot, shariapoliser, kvinnoförtryck, misshandel, asylsökande anlägger bränder, på asylboenden, personal attackeras och tom sker många mord.

Av någon anledning förekommer ibland mild kritik som man släpper fram för att de har blivit ohållbart att vara tyst. Så presenterade Eko genom polisens presstalesman Christer Nordström att många asylboenden har kriminella aktiva, hör och häpna.

Barnen har berättat att de kommer från krig, men att de har sett värre saker här i Halmstad än de har sett i kriget. 

Undra hur många terroristmisstänkta gripna i hemlighet av Säpo är egentligen och under tiden går folket ovetande om vad som egentligen händer bakom deras ryggar, man vill inte skrämma upp folket och låta SD få rätt i sak. De offrar hellre sitt eget folk pga ett politiska maktspel.

Hur regering på regering i decennier förnekar dessa inre som såväl yttre säkerhetshot. Detta gör att de själva blir medskyldiga till alla dessa brott, som till ansvariga för att förstärka terroristers och kriminellas position i samhället.

http://www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2016-02-11-en-person-haktad-misstankt-for-forberedelse-till-terroristbrott.html 

Sydsvenskan skrev den 21 april i år om den 30-årig syriske flyktingen som åtalats för terroristbrott genom ett brandbombsattentat i Malmö nu frias av tingsrätten. Men knappt hade mannen släppts förrän Säpo grep honom igen.

Domstolen sågar Säpos bevisning som undermålig.

Tingsrätten ansåg klart att han inte skulle dömas för terroristbrott. De tyckte att ett av rekvisiten för att den aktuella branden ska bedömas som ett terroristbrott är att gärningen objektivt sett allvarligt har kunnat skada staten Sverige. Så har enligt tingsrätten inte varit fallet utan för det krävs gärningar av en helt annan och mycket allvarligare beskaffenhet och rubricerade brottet som mordbrand,

Han som många tusentals sympatiserar med IS, något som talar för att han kan ha motiv att anlägga branden, men inte bevisar att han gjorde det” skriver tingsrätten i domslutet, uppger Sydsvenskan.

Anledningen var att Säpo bedömde honom som ”alltför farlig för att få vistas i Sverige”. Trots detta släpps han lös ett enda stort säkerhetshot mot oss alla.

Vi både importerar som exporterar jihadister/terrorister som sympatiserar med islams ideologi

Dömdes till livstids fängelse för terrorbrott efter att ha deltagit i mord på två tillfångatagna män i Syrien 2013. Delade en tid avdelning med den utpekade gängledaren för Södertäljenätverket, http://www.expressen.se/nyheter/farligaste-fangarnas-liv-i-superfangelset/

Hur många sådana här microterrorist brott har begåtts i Sverige där de anger en förmildrad eller annan brottsrubricering, vi har många, inte bara bränder utan knivattacker, där halsen skärs av som bla i Ikea mordet som skulle ha varit ett terroristdåd, bostadsinbrott där ett par fick halsen avskurna, osv. Vi har:

Dubbelmordet i Hallonbergen: Kvinnan fick halsen avskuren: ”De satt och skrattade”.

Två är unga män, 20 och 21 år och en 16 åring greps.

Åklagare Olof Calmvik säger till Aftonbladet att misstankarna mot  den tredje misstänkta 15-åringen försvagades efter förhöret.

När killarna blev förda till polisen visade de ingen som helst ånger eller förståelse för vad som hade hänt.

Irak sågar svenska Säpo: Mörkar information om IS-terrorister.

Ovan förmedlar TV4 Nyheterna; Irakisk säkerhetspolis anser att samarbetet med Säpo, när det gäller terroristbekämpningen, är så dåligt att det hotar säkerheten i såväl Irak som i Europa.

Irak: Sverige ett av länderna med flest terroristceller

En 20-årig man häktades på torsdagen misstänkt för förberedelse till terroristbrott.

Han är tidigare ostraffad men hämtades i slutet av januari in till förhör av Säpo, misstänkt för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse, skriver Aftonbladet.

https://toklandet.wordpress.com/2016/04/29/avtjana-straffet-i-sverige-eller-ruttna-bort-nagon-annanstans/terroristen-fran-malmo/

Minst två personer i Sverige pekas i hemlighet ut som kopplade till planeringen av ett terrordåd, Säkerhetspolisen bedriver sedan i mitten av maj spaning mot en misstänkt terroristcell i Sverige, rapporterar Dagens Nyheter.

Fem personer har i dag gripits misstänkta för förberedelse till terroristbrott i Danmark. Fyra av personerna är bosatta i Sverige och tre av dem är svenska medborgare. Säpo genomförde en husrannsakan i en av de misstänktas bostad utanför Stockholm.

Aftonbladet skriver 461 asylsökande har terrorutretts av Säpo, som ansökt om uppehållstillstånd – i 29 fall föreslog myndigheten att personen inte skulle få stanna i landet.

Många av dem är däremot kvar eftersom det inte går att utvisa dem.

Påstående: ”Det har skett en stor ökning av vapenvåld i Sverige”

Vanligt med utländsk bakgrund bland unga män som skjuter on UPPDATERAD 2017-05-20 PUBLICERAD 2017-05-20 Unga män med invandrarbakgrund står till största delen bakom vågen av skottlossningar. Av 100 personer som knyts till mord och mordförsök med skjutvapen har 90 minst en utlandsfödd förälder, visar DN:s granskning. – Gatugäng uppstår i vissa områden. De flesta som bor där har utländskt påbrå, kommenterar forskaren Amir Rostami.

Enligt kriminologen Sven Granath så ökar dödsskjutningar ökar – Sverige sticker ut i Norden. Sverige är det land i Norden där flest personer skjuts till döds. Det visar SvD:s unika kartläggning.

Förändringen har skett bara de senaste åren. Det finns ett par huvudsakliga skäl till ökningen,

 

Bildresultat för dödsskjutningar sverige statistik
Skottlossningar med dödlig utgång är avsevärt vanligare i Stockholm än i andra nordiska huvudstäder. – Vi jämför oss inte så mycket med dem, säger Kristian Halldin vid Stockholmspolisen. Dödsskjutningar är dramatiskt mycket högre i svenska storstäder i jämförelse med hur det ser ut i våra grannhuvudstäder

Lite perspektiv om hur det ser ut i andra länder:

Vårt grannland Finland är det ordning och reda, och i Japan som har 13 gånger fler invånare än hela Sverige. och hade endast en dödlig utgång under hela 2015.  Malmö däremot har hela 20 personer som gar dött till följd av skjutningar.

Enligt en undersökning från DN så står män med invandrarbakgrund för 90% av alla skottlossningar i Sverige.

Påstående: ”Det har skett en stor ökning av antalet våldtäkter i Sverige”.

Utländsk media skriver det media inte förmår eller rättare sagt inte får enligt uppdrag från regeringen ; ”If one looks at the number of rapes, however, the increase is even worse. In 1975, 421 rapes were reported to the police; in 2014, it was 6,620. That is an increase of 1,472%.

Sweden is now number two on the global list of rape countries. According to a survey from 2010, Sweden, with 53.2 rapes per 100,000 inhabitants, is surpassed only by tiny Lesotho in Southern Africa, with 91.6 rapes per 100,000 inhabitants”. 

Hälften av alla våldtäkterna är skrämmande nog bara barn.

Ha i minne att 80 – 90 % av alla våldtäkter i Sverige anmäls över huvud taget aldrig. Speciellt i  nära relation där de oftast inte anmäls pga skuld & skam, brist på bevis som nu regeringen påstår och ger ett så totalt korkat som icke reellt exempel på; ”Om en kvinna i Sverige anmäler att hon blivit våldtagen av sin make varje kväll under ett års tid räknas det som 365 separata brott medan det i de flesta andra länder skulle registreras som ett enda, eller inget, fall”.

Att som regeringen påstår att; ”Sverige har medvetet arbetat för att skapa ett klimat där kvinnor känner att de kan rapportera alla brottsliga handlingar”. Detta är en lögn och många brottsoffer kan intyga detta och så även skribenten skriver under detta av egen erfarenhet. Kvinnan eller barn blir varken trovärdiga i förhör hos polis eller i rättssalen där de skuldbelägger brottsoffret  och det leder till ett andra övergrepp.

Endast ca 10-20% av alla våldtäkter anmäls och 8 fall av 100 leder till åtal, säger Barbro Jönsson, jurist och utredare.

Sedan på det alla oanmälda våldtäkter, så mörkertalet är enormt.

JURIDISKA FAKULTETEN vid Lunds universitet konstaterade under ett examensarbete; ”Högt mörkertal vid våldtäkter– varför anmäls så få våldtäkter?

Att det sker 50 st  våldtäkter om dagen, detta var 2009.

Många gruppvåldtäkts män/våldtäktsgärningsmän går fria.

Bildresultat för våldtäkt muslimer sverige

Forskningsledare Stefan Sjöström, Institutionen för socialt arbete, ifrågasätter i sitt projekt ”Diskriminerar rättssystemet kvinnliga våldtäktsoffer? Trovärdighet hos kvinnliga och manliga brottsoffer”.

Där påstår han följande; ”Våldtäkt är ett allvarligt brott och den kanske mest laddade formen för mäns våld mot kvinnor. Mörkertalen bedöms vara stora på grund av att benägenheten att anmäla är liten. Dessutom är uppklarandegraden låg, en kartläggning av BRÅ visar att år 2003 förblev 60 % av anmälda våldtäkter ouppklarade och endast 12 % ledde till åtal. Bland andra Amnesty international har kritiserat lagstiftning och den rättsliga hanteringen av våldtäkter (Amnesty international, 2008)”.

Joakim Lamotte skriver angående att Ylva Johansson ljög i internationell tv om våldtäkts/sexövergreppen och säger följande; ”Du sade även i intervjun i BBC att anmälningsbenägenheten har ökat i Sverige. Vad bygger du det på?

Det finns inget stöd i forskningen för ett sådant påstående. De enda undersökningar som gjorts angående anmälningsbenägenhet av sexbrott visar tvärtom att tjejer har blivit MINDRE benägna att anmäla.

Det beror sannolikt på att polisen inte hinner med att utreda våldtäkter längre, utan lägger ner de flesta fallen utan att knappt titta på dem. 

Bildresultat för arbetslösa invandrare

Påstående: ”Flyktingar ligger bakom den ökade brottsligheten, men det mörkar myndigheterna”

Annat kan vi läsa ocensurerat  som opartisk i utländsk media.

Nu, efter massiv kritik, har du tvingats gå ut och erkänna att du for med osanning i BBC. Men jag undrar varför du och dina kollegor, gång på på gång, så gärna vill mörka problemen med sexualbrott i Sverige?

Joakim Lamottes foto.

Vad vinner ni på det? Vad är er agenda? Är inte de utsatta tjejerna värda att ta på allvar? Är det för att ni skäms över samhället som ni har skapat, där tjejer blir alltmer utsatta, samtidigt som våldtäktsmän går fria eller får löjligt låga straff?

Vissa våldtäktsmän får till och med hundratusentals kronor i skadestånd av staten, medan andra ljuger om sin ålder för att slippa straff.

Allt detta känner du, arbetsmarknadsminister Ylva Johansson, sannolikt till. Hur du ändå kan stå i internationell tv och ljuga folk rakt upp i ansiktet är helt obegripligt. Kom aldrig mer och prata om FAKE NEWS när du själv är den värsta spridaren av falska nyheter”.

Relaterad bild
Tre anhållna för våldtäkt som sändes på Facebook Postat den 24 januari, 2017 av admin Jag vet inte längre vad jag säga som täcker vad jag känner! Tre killar, våldtäktsmän, brutala, våldtar en drogad kvinna. Inte nog med det så skickar dom ut det live på Facebook. Kriminella as rakt upp och ner. Nu är dom anhållna och bilder och namn sprider sig. Dom tycker själva att dom är coola!

Sverige hade det näst högsta antalet anmälda våldtäkter per capita inom OECD år 2012.

Sverige har den högsta frekvensen av rapporterade våldtäkter i Europa och en av de högsta i världen. I Sverige ökade antalet rapporterade våldtäkter per 100 000 invånare med 170% åren 2004 till 2011.

Antal som dömts för våldtäkt har inte ökat i motsvarande grad och har vissa år minskat. Göteborgsposten skriver den 7 nov. 2016 – Utsattheten för sexualbrott har snabbt ökat…..

Mohamed Omar skriver 31 juli, 2017; ”Svenskar i Sverige, icke-muslimer, riskerar att anpassa sitt beteende efter sharia. Fast de inte tror på sharia. Vissa badhus undviks av kvinnor sedan de tagits över av unga män med en mentalitet präglad av sharia. Eller så går man inte dit utan en bror eller far som kan ”skydda” dem. För gängen tenderar att låta kvinnor med manligt sällskap vara i fred.

På samma sätt riskerar gruppvåldtäkterna där invandrarmän, ofta med islamisk bakgrund, förgriper sig på svenska kvinnor, att göra så att kvinnor inte vågar röra sig fritt. Svenska kvinnor kan känna sig tvungna gå ut mindre eller att ha med sig en manlig vän eller släkting. Så får tvingas på hederskultur och sharianormer utan att egentligen ha velat ha dem”.

Bildresultat för våldtäkt muslimer sverige
Dessa importerade våldtäktsmän anser att ”det inte är lika fel att våldta en svensk tjej som en arabisk tjej. Den svenska tjejen har nog redan knullat. En tjej som går ut på kvällen någon kille som kan skydda henne får skylla sig själv, särskilt om hon är full. Det är alldeles för lätt att få en svensk hora … tjej menar jag /…/ Jag har inte så mycket respekt för svenska tjejer, man kan säga att de är sönderknullade.” sade Hamid från Libanon i en intervju efter den brutala och förnedrande gruppvåldtäkten med tydliga etniska förtecken på en 14-årig svensk flicka i ett garage i Rissne den 24 januari 2000. Hamids och hans vänners syn på svenska flickor är mycket utbredd bland de ”ofarliga” invandrare/flyktingar ”som sökt skydd och trygghet hos oss.”

Sexualbrotten mot unga kvinnor har dessutom inte bara ökat. De har också ändrat karaktär. Tidigare har kriminologer framhållit att de flesta sexualbrott sker i hemmen, och att förövaren i regel är någon som offret känner. Det verkar inte längre stämma. 59 procent av sexualbrotten i BRÅ´s statistik har skett på allmän plats. I 69 procent av fallen är förövaren en helt okänd person.

Många medborgare kommer nu att ställa sig frågan hur den här typen av brott har kunnat trefaldigas på bara några år utan att till exempel just BRÅ eller Polisen har flaggat för utvecklingen tidigare. Ökningen är så stor att den måste ha märkts och diskuterats bland dem som möter brottsoffer. Varför har ingen slagit larm?

Anmälningsbenägenhet

Den enda förklaringsmodell som i debatten utmanat den invandringskritiska har varit den att det bara är anmälningsbenägenheten som ökat. Man menar då att män alltid utsatt kvinnor för sexualbrott, men att kvinnorna tidigare inte anmält i lika hög grad. Statistiken kan då välkomnas eftersom den innebär att strukturer blottläggs. Polisen har till exempel nämnt högre anmälningsbenägenhet när det gällde tafsningar under festivaler i somras. Mathias Bred ledare/GP

Bildresultat för våldtäkt muslimer sverige
KUMLA. Tonårsflickan bjöds på sprit och hasch innan hon utsattes för en gruppvåldtäkt. Det berättade flickan i ett videoförhör när rättegången efter den misstänkta barnvåldtäkten i Kumla inleddes på tisdagen. Tre unga män, 17, 20 och 22 år gamla, står åtalade misstänkta för grov våldtäkt mot barn i en lägenhet i Kumla 3-4 november 2013.

Våldtäkt är ett brott där anmälningsbenägenheten är låg. BRÅ (Brottsförebyggande rådet) bedömde år 2005 utifrån tidigare forskning att det inte var otänkbart att endast omkring 20 procent av alla våldtäkter anmäls till polisen, men noterade samtidigt att uppgifterna inte gjorde det möjligt att dra några säkra slutsatser om anmälningsbenägenheten i Sverige.

I fallet våldtäkter finns en parameter som gör att Sverige internationellt sett sticker ut i våldtäktsstatistiken. Vid registrering av våldtäkter (men även andra våldsbrott såsom misshandel ) tillämpas extensiv antalsräkning, det innebär att om det sker en gruppvåldtäkt räknas varje enskild gärningsmans deltagande i våldtäkten som en enskild våldtäkt i statistiken.

Även i EU:s senaste stora undersökning så påpekas också att jämföra myndigheternas data inte representerar den ”sanna” omfattningen av brottet utan mer visar kulturen kring att anmäla våldtäkter och hur bra myndigheter är på att samla ihop och rapportera vidare data.

Kom ihåg att Socialdemokraterna har i motioner i riksdagen samt i sitt kriminalpolitiska program föreslagit att en särskild granskningskommission ska bringa klarhet i varför inte fler våldtäkter leder till åtal. Planerna stöds av Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna, men det finns ingen majoritet i riksdagen.

 

Påstående: ”I Sverige finns ett antal no-go-zones där kriminalitet och gäng har tagit över och dit blåljus-tjänsterna inte vågar åka”

Polisens nationella operativa avdelning, Noa, har klassat ytterligare åtta områden som så kallade “särskilt utsatta” bostadsområden där polisen i praktiken inte vågar åka in utan förstärkning

.Bildresultat för sverige förlorade samhällskontraktet bryts välfärd

I Sverige finns idag 55 “utsatta” bostadsområden där polisen och annan blåljuspersonal har svårt att arbeta.

En ensam polisbil vågar ibland inte åka in utan förstärkning i dessa områden, vilket lett till att de informellt kallas för “no go-zoner”. Skriver Nya Dagbladet 12 juni 2017.

Magnus Hörnqvist, kriminolog vid Stockholms universitet, har gjort en intervjustudie med boende i Husby efter kravallerna 2013. säger han till Expressen 15 maj 2016 i artikeln.

Att använda sig av en handgranat som vapen blir allt vanligare i Sverige. Senast förra veckan detonerade en granat på en parkeringsplats mitt i ett bostadsområde i Halmstad.

En expert vid polisens nationella operativa avdelning, Noa att; ”Antalet attacker där man använder sig av en handgranat som vapen har ökat markant i Sverige på tre år. 2014 hade polisen åtta inrapporterade ärenden. 2016 hade siffran nästan sjudubblats.
– Det är en helt oacceptabel situation för Sverige som dessutom skiljer sig från övriga länder i Europa”.

Attacker mot blåljus-personal ökar i landet

– Det här är ett relativt nytt fenomen som stadigt ökat sedan mitten på 00-talet och framåt. I dag är det här vardagsmat i ganska många svenska städer.

Bildresultat för attacker mot blåljuspersonal polis förlorat kontrollen
När NRK sedan följde polisens arbete utsattes de för stenkastning och rutan i en polisbil krossades.

”Värre än i Irak”– Jag har aldrig sett nåt liknande i mitt liv. Inte ens i Irak där jag tidigare bodde, säger Milad Said Slewa är butiksbiträde på livsmedelsbutiken Salam i Husby.

Varför kastar de sten?

Om konflikter och erkännande, som gjordes på uppdrag av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Forskningen pågick mellan åren 2008 och 2010.

Platser som Rosengård och Husby är inte ensamma om att ha individer som utsatt blåljuspersonal för attacker, framhåller Margareta Popoola.

Polisen har pekat ut fler miljonprograms-områden där samma typ av utveckling finns. Det tom lockar dit med ont uppsåt blåljuspersonalen.

En av rapportens slutsatser är att polisen råkar mest illa ut eftersom den är tydligast gränssättare. Även räddningstjänsten, ambulans, lokalbussar, journalister, företag drabbas. Men tydligen är det slut på det sedan länge då buset tagit makten och förklarat krig.

Dessa områden liknar krigsområden.

De senaste dagarna har SVT och vissa andra medier påstått att antalet bilbränder inte ökat, vilket fått många i sociala medier att reagera. De har räknat från 2009 i Malmö och kommit fram till att bränderna minskat. Detsamma påstår justitie- och migrationsminister Mogran Johansson på Twitter:

Polisen varnar journalister för att åka till Stockholmsförorten Husby. Innan de gör det bör de informera polisen och diskutera säkerhetsläget, säger polischefen Sebastian Sennerby till Aftonbladet (27/10).

Vissa klarar sig dock utan poliseskort, som ett par danska journalister som hade erfarenhet av krigsskådeplatser. ”De hade varit i Irak och var vana. De hanterade situationen väl”, säger Sebastian Sennerby.

Bildresultat för husby krigszon

 ”Blåljuspersonal måste få ett starkare skydd av rättsstaten.

Dagens Samhälle som är en tidningen för beslutsfattarna på den offentliga marknaden skriver följande; ”Det finns inga no go-zoner i Sverige, påstår Aftonbladets rättsexpert Oisín Cantwell på Twitter, på tal om debatten kring DN Kultur och Katerina Janouchs uttalanden om Sverige i tjeckisk tv.

Samma sak hävdar Aftonbladets nyhetschef, Michael Poromaa. Hynek Pallas, den skribent på Dagens Nyheter som först gick till angrepp på Janouch för hennes framträdande i Tjeckien, påstår själv i en intervju i tjeckisk tv att begreppet no go-zon inte används officiellt, och att det i själva verket är fem-sex områden i Sverige som är verkligt problematiska.

Bildresultat för attacker mot blåljuspersonal polis förlorat kontrollen
Centerpartiet föreslår nya brottsrubriceringar för att komma till rätta med de växande hoten mot blåljuspersonal.Men frågan om varför C och övriga allianskollegor inte lyfte ett finger när de satt i regeringsställning i åtta år. Problemet med stenkastning mot poliser och räddningspersonal är inte nytt. Det kan också noteras att det var under Alliansens tid vid makten som dessa problem ökade. Antalet utanförskapsområden ökade så pass att dåvarande Folkpartiet, som innehade integrationsministerposten, inte ville räkna dem längre. Svenska politiker har varit för veka, för undfallande, för förstående inför kriminellas holmgång på rättssamhället och landets invånare. Det är precis som Widar Andersson konstaterar: ”Det är besvärande när i stort sett varje polis låter som en socialarbetare från 1970-talet.”

Det stämmer att begreppet no go-zon inte används officiellt i Sverige. Ordet förekommer inte i den polisrapport som identifierar 53 områden i landet som utsatta, varav femton som särskilt utsatta. Vem är det som är ”utsatt” egentligen.

Islamiska Statens bok beskriver också utvecklingen om hur allt fler muslimer isolerar sig i städernas invandrardominerade förorter – bland annat nämns Sveriges 55 ”no go-zoner” som ett exempel på områden där det har etablerats muslimska enklaver.

Islamiska Statens manifest uppmanar muslimerna i dessa utanförskapsområden att beväpna sig för att skydda sig mot vad de beskriver som ett allt mer aggressivt majoritetssamhälle. Inledningsvis rekommenderas muslimerna att försvara sig med enkla vapen som Molotovcocktails, knivar och stenar; resultatet ser vi idag med bilbränder, stenkastning och knivattacker mot poliser.

På sikt förespråkar Islamiska Statens bok att muslimerna ska beväpna sig med tyngre vapen som AK-47:or och granatgevär som smugglas in i Europa via Balkan. Detta är för övrigt samma utveckling som skedde innan inbördeskriget bröt ut i Syrien.

Påstående: ”Den höga invandringen gör att Sverige närmar sig systemkollaps”.

Svenskt välstånd rasar till 2030

Publicerat av Tony Harkén måndag, 10 december 2012.

Enligt FNs prognoser kommer Sverige att bli ett betydligt sämre land fram till år 2030, betydligt sämre än vad någon i Regeringen ger sken av.

FN Rapporten HDI (Human Development Index) förutspås en markant minskning av svenskt välstånd till skillnad från våra nordiska grannar, som kommer att behålla sina toppositioner och till och med globalt stärka dem på sikt.

Andra länder försvara sitt lands ekonomi att sönderfalla och ser till sina intressen och skyddar sitt land och dess befolkning, men inte denna katastrofala oansvarigt imbecilla regering.

Tvärtom destabiliserar de hela vårt lands ekonomi, välfärd, infrastruktur, överbelastar alla våra sociala system på alla samhällsplan!

Ökad fattigdom och klassklyftorna!

Regeringen är även ansvariga att ha bidragit med polarisering och ställer grupper mot varandra och skapat splittring i vårt land och dess befolkning.

Släppt in fiender mitt ibland oss och med asylbedragare som länsar landet!

De har noll koll på alla de illegala (papperslösa) som befinner sig i landet, enligt Migrationsverket som säger; ”Det är svårt att beräkna hur många papperslösa och gömda människor som finns i Sverige. Enligt ungefärliga beräkningar från 2010 uppehåller sig mellan 10 000 och 35 000 papperslösa personer i Sverige och av dessa är uppskattningsvis 2–3 000 barn. Inom EU beräknar man att det finns ca 2,8–8 miljoner papperslösa”.

Men ändå tilldelas denna grupp privilegier som gratis vård och tandvård av vår regering ur stat, kommun och landstings budgetar som inte ens täcker de enorma kostnaderna, och belastar vår välfärd utan att bidra och främjar istället den svarta arbetsmarknaden och kriminella verksamheter.

Bildresultat för sverige systemkollaps
Systemkollaps Sverige Kort sammanfattning från olika mediarapportering i landet. https://www.youtube.com/watch?v=My2Fl3Dw1C4

Bara några ex på många hur illa ställt det är i landet!
1. Sveriges sjukförsäkring tillhör en av västvärldens sämsta. Numera krävs att man är döende för att få rätt att bli sjukskriven, Kostnaderna enligt Magdalena Andersson för flyktingarnas bidrag ska betalas genom att man skär ner i sjukförsäkringen för döende och cancersjuka svenskar. detta har pågått under hela tiden dessa felaktiga till kriminella prioriteringar! Magdalena Andersson sa 2015 att det ska bli ännu mer besparingar på sjukförsäkringen så kommer inte ens döende människor att kunna bli sjukskrivna.

2. Sverige sämst på vård. Anders Morin och Stefan Fölster: Mest köer, sämst för de fattiga – och dyrast. I en färsk OECD-studie bland 21 länder påstås att Sverige tillhör de länder med den minst jämlika fördelningen av sjukvården. Slutsatsen måste vara mycket överraskande för de flesta svenskar. Vår analys bekräftar dock OECD:s slutsats. OBS! -Detta var redan 2005.

3. 2010 – De svenska pensionerna är på väg att bli näst sämst i EU. Det visar en rapport som EU:s finansministrar ska diskutera i veckan och som tidningen Riksdag & Departement tagit del av”.

4. 2013 –”Svenska patienter har längst väntetid i Europa. Svenskarna drabbas av den sämsta sjukvården i Norden och de längsta väntetiderna i Europa. Svensk sjukvård har tappat fem placeringar i ett europeiskt hälsoindex sedan förra året”.

Sverige ett U-land om 14 år enligt FN-prognos från 2010

”Sverige sticker ut med en kraftigt negativ utveckling. Det nämns inte i FN:s skrift, men vad som är speciellt med Sverige är den demografiska utvecklingen och anpassningen till globaliseringen, där inget annat land i Västvärlden tar in lika många invandrare från Mellanöstern och Nordafrika och flyttar ut lika mycket av sin produktionsindustri till andra delar av världen”.

livekollen2
”Ja läget har kraftigt försämrats för landets kommuner. I år räknar SKL med att resultatet halveras jämför med förra året, ett överskott på nästan 14 miljarder kronor faller till 6,5 miljarder kronor. Och detta trots en god utveckling av sysselsättningen och skattunderlaget. Men kostnaderna stiger än mer. Det är en äldre befolkning, högre personalkostnader och ökad invandring. Lena Micko betonar att nyckelfrågan är integrationen, att de många nya invandrarna snabbare får ett jobb. – Flyktingmottagandet innebär naturligtvis en påfrestning och ett extraordinärt ansvar som innebär kostnader i början. Jag tror att på sikt så kan det bli en tillgång, men det tar för lång tid. Människor måste snabbare komma ut på arbetsmarknaden”.

Publicerat torsdag 23 april 2015 innan den stora sk ”flyktingkrisen” intervjuades Tino Sanandaji, en av debattörerna i Studio Etts temasändning och professor Jan Ekberg om den ”Bristande integration på arbetsmarknaden kostar”

Jan Ekberg, professor i nationalekonomi som gjort flera studier om invandring och kostnader, ser två omständigheter som bestämmer kostnader och intäkter gällande invandringen.

– Det är dels invandrarnas ålder sammansättning och dels hur de integreras på arbetsmarknaden.

Omkring 1980 kunde man se att invandrarnas ställning på arbetsmarknaden försvagades allt mer. Arbetslösheten började öka. Fortsatte under 80-talet trots att Sverige hade en brinnande högkonjunktur med väldigt stor brist på arbetskraft.

Det sammanfaller med att man gick från arbetsinvandring till flyktinginvandring? 

– Det är inte så att flyktingskapet i sig gör att man får en svårare arbetsmarknad. Vi hade flyktinginvandring redan tidigare. De flyktingarna integrerades väldigt väl på arbetsmarknaden.

Kostnaden motsvarar 1,5 till två gånger utgifterna för det svenska försvaret. Vad är det framför allt som kostar då? 

– Invandrarnas gynnsamma ålderssammansättning består. Det är den bristande integrationen på arbetsmarknaden som kostar. Är man inte på arbetsmarknaden så bidrar man inte särskilt mycket till skattesystemet, samtidigt som man för sin försörjning blir beroende av den offentliga sektorn. Man tar ut mer av den offentliga sektorn än vad man bidrar med.

2016 för Sveriges radio uttalar sig ”Finansministern Magdalena Andersson berättade igår hur det går för Sveriges ekonomi. Hon säger att det går bra för Sverige, men att statens pengar inte räcker till det som regeringen vill göra. Regeringen måste därför låna pengar de närmaste åren. Finansministern är också nöjd med att en del kostnader för staten minskar. Färre människor är sjuka, och färre flyktingar kommer till Sverige. Det gör att staten sparar mer pengar än vad man har trott tidigare”.

Hur kan kostnader för staten minska när de behöver låna pengar? Vår statsskuld växer så de knakar för varje sekund, när spricker ”bubblan”?

Nu har de tom mage att ta från Riksbankens valutareserv, detta är väl en varningssignal om något.

Bara den illegala invandringen till Sverige kommer att utgöra 344.800 personer före utgången av 2018, visar Migrationsverkets nya prognos.

Vidare är det lögn att ”färre flyktingar kommer” .

Finansdepartementet kräver konkreta förslag på besparingar på alla områden för att klara av flyktingsituationen. Enligt dokumenten kräver departementet att regeringen letar besparingar för att klara utgiftstaken nästa år 2016, men också 2017. Det handlar exempelvis om att olika satsningar och bidrag bör slopas”.

Snacka om att Magdalena sätter grupp mot grupp, döende människor mot ekonomiska migranter.

Måndag 19 Okt 2015
STOCKHOLM På måndagen förklarade finansminister Magdalena Andersson att Sverige kan komma att öka statsskulden för att finansiera migrationsströmmarna till Sverige. Det är något som regeringen, enligt Andersson, kan besluta utan att söka mandat hos riksdagen.

Påstående: ”Muslimerna är snart i majoritet i Sverige”

Sedan 1930 års folkräkning saknar vi i Sverige offentlig statistik om religion eller trosuppfattning.

Det handlar inte om hur många som är aktivt praktiserande/inskrivna i trossamfundet och går i moskén och ber fem gånger per dag. Det handlar om hur många som har de grundvärderingar som finns inom islam och länder där muslimer är majoritet. Dessa grundvärderingar skiljer sig markant från västerländska värderingar.

Nu (2016) har  forskaren Tobias Hübinette försökt att räkna antalet (praktiserande, icke-utövande och kulturella) muslimer i Sverige (den 31 december 2016) utifrån ursprungsland (totalt 88 ursprungsländer är inkluderade) och där jag har utgått ifrån den procentandel muslimer som gäller i landet

I vilket fall som helst så kommer jag fram till att utifrån ovanstående urval (och bortval) och utifrån totalt 88 ursprungsland grupper så fanns det den 31 december 2016 sammanlagt 1 022 850 folkbokförda invånare i landet motsvarande 10,2% av totalbefolkningen som möjligen går att benämna som muslimer och som naturligtvis inbegriper både utövande muslimer (som möjligen uppgår till uppemot en tredjedel av de 1 022 850 invånarna), ej särskilt praktiserande muslimer och enbart s k kulturella muslimer.

10,2% innebär i så fall i ett västvärlds sammanhang att Sverige numera är det land i västvärlden där andelen muslimer är som allra högst.

Bildresultat för sverige förlorade samhällskontraktet bryts välfärd

Redan nu står det i våran grundlag att våran kultur och vi ska anpassa oss till andra kulturer, inte de. Vi ser en tydlig islamisering i samhället, med halalkött i skolor, moskéer i städerna, olika öppettider för kvinnor och män i badhus och uteblivna kristna traditioner, såväl som sharia (islamsk lag har omedvetet påtvingat oss svenskar).

Uppmärksamma även de som kommer från dessa länder förekommer;

”Bristen på jämställdhet lyfts fram i alla Arab Human Development Re- ports. Denna brist beskrivs som ett av arabvärldens främsta problem. Diskrimineringen har ofta en rättslig grund, och många kvinnor är därför helt oskyddade för våld, inklusive sexuellt våld. Det faktum att kvinnor har en så svag ställning i den muslimska världen är ett allvarligt hinder i våra relationer. Sverige måste därför oförtrutet arbeta för att stärka kvinnors ställning”. -Jag märker det!

Detta står att läsa i dokumentet; ”Vår relation till den muslimska världen i EU:s grannskapsområde”.

Miljöpartist kräver att Sverige ska anpassa sig efter islam.

”…många muslimer tycker det är självklart att svenskar ska anpassa sig efter dem och deras kultur samt underkasta sig islam och dess värderingar. När de kommer till Sverige får de lära sig en massa om ”rättigheter” och ”möjligheter” (vilket alltid är lätt att ta in), men väldigt lite om skyldigheter samt lagar, regelverk och kultur”.

Den svenska kulturen, traditionerna kommer troligtvis att sina ut helt. Om vi nu inte börjar ställa krav på de som kommer till vårt land som gäster ska anpassa sig, bidra och på sikt återvända till sina hemländer som sig bör.  Speciellt alla ekonomiska migranter som kalas falskt för ”flyktingar” av gammelmedia och regeringen, samt utvisa de som inte har asylrätt här omedelbart vid ankomst.

Svensk-islam
En integrering av Islam och muslimer i vilket icke-islamiskt samhälle är haram och går stick i stäv med Islams budskap p g a att integration innebär att ge avkall på vissa delar av Islam för att den och muslimerna ska bli delar i helheten; nämligen det svenska samhället och Sverige. Den stora frågan som kvarstår obesvarad är vilka delar måste vi ge avkall på? Konkreta exempel ges aldrig, dels för att denna falska tankes förespråkare inte har en glasklar uppfattning om sitt eget budskap, och dels av rädslan för den överväldigande och okontrollerbara vreden dessa exempel kommer att väcka hos muslimerna, som inte kan, eller får, finna sig i sådan storskalig förvanskning av Islam. http://hizb-ut-tahrir.se/index.php/kategori-aktuella-amnen/94-islam-i-sverige-eller-svensk-islam

(Koranen 4:3)

Man måste lägga märke till att det först uppmanas till att gifta sig med två, tre eller fyra kvinnor, men sedan bara med en om han fruktar att inte kunna behandla dem lika. Detta betyder inte att islam uppmuntrar män till att gifta sig med minst två kvinnor, utan innebär att en sådan möjlighet tveklöst är tillåten för dem som kan fullgöra dess krav. Koranversen sätter också en gräns vid fyra hustrur.

Om 25 år kommer svenskarna att vara en minoritet i Sverige. Detta först pga det stora antal migranter (90%) muslimer från mena-länderna, observera att anhöriginvandringen från 2015 då vi tog emot som mest inte räknats in ännu.

I Sverige har svenskars födelsetalen minskat genom åren.

Det beror på att svenska kvinnor föder i genomsnitt endast 1,7 barn medan invandrade arabiska och afrikanska kvinnor föder i genomsnitt 6 – 10 barn i Sverige. Kvinnor från Afrika och Mellanöstern föder procentuellt fler barn i Sverige än i hemländerna (Statistiska Centralbyrån).

Månggifte – en framtidsfråga för Sverige

Bildresultat för muslimsk kan ha 4 fruar
En muslimsk man får ha fyra kvinnor, och om en kvinna inte accepterar hela Koranen så är hon inte längre en rättroende muslim, enligt islamologen och förskolläraren Suad Mohamed. Foto: Malin Hoelstad

Det krävs ett födelsetal av minst 2,1 barn för att en folkgrupp inte skall minska, eftersom varje kvinna måste i snitt föda en flicka. Svenskar föder alltså färre barn i genomsnitt än muslimer i Sverige och tom enligt islamsk lag kan ha 4 fruar. I

Den muslimska befolkningen kommer således bli större än den etniskt svenska, det är enkel grundskole- mattematik. Vi vet inte hur många som är muslimer eftersom det inte görs någon sådan registrering, men att det är en ”stor andel” är inte en orimlig gissning.

Skåne ett av många län som invandrare är i majoritet som de är i övriga Europa, när de tar över område efter område. Det finns 130 utanförskapsområden i Sverige   (2014).Diagram nuläge

I nuläget ökar Sveriges befolkning i genomsnitt med en ny invånare varannan minut och ni kan själva hålla koll på befolkningsökningen här.

Befolkningen har bara växa allt snabbare under de senaste åren. 1969 bodde det 8 miljoner människor i Sverige och sen dröjde det hela 35 år innan befolkningen passerade 9 miljoner 2004. Rapporterar Kajsa Wall för Norra Skåne 19/1 i början av året när vi blev 10 miljoner.

SCB tror att den snabba tillväxten kommer fortsätta och att vi kan vara 12 miljoner invånare redan 2040. Detta går ihop med den uträknade mottagning av asylsökande och de som kommer in genom migrationen till Sverige.

 ”Ur Undersökning i Befolkningsgeografi” står att läs, ”Lösningen på den här befolkningsutvecklingen är att ha en hög tillväxt, förlita sig på arbetskraftsinvandring eller höja pensionsåldern.

I Sverige finns det en miljon människor, motsvarande 11 %, som är födda utomlands och 17 % av invånarna har utländsk bakgrund (minst en förälder är född utrikes). Fram till år 2021 beräknas ytterligare en halv miljon att invandra till Sverige. Då kommer vi att vara 10 miljoner invånare i landet”, beräknade de alltså 4 år tidigare än beräknat.

Google spreadsheet
År 2016 låg utrikesföddas sysselsättning på 68,4 procent, jämfört med 84,8 procent bland inrikesfödda.

Medierna och våra politiker borde lära sig skillnaden på att fly och att flytta.

Detta talar för hur denna okontrollerade migration har totalt  spårat ut, då regeringen inte har någon framförhållning och vetskap som till konsekvens analys.

De har inte tagit ansvar för sin befolkning och vår framtid, vad gäller försörjningsansvar för de nyanlända med extrem hög arbetslöshet (2016 på 15,1 procent) och livslånga bidragsberoende överbelastar statens och kommuners budgetar, integration som nu krävs assimilering i stället för integration som inte någon regering lyckats med i decennier.

Avståndet mellan migranter och infödda riskerar öka

Migranter vill till bättre fungerande samhällen. Likväl är det ofrånkomligt att de kulturella egenskaper som en gång orsakat deras problem många gånger bärs upp av migranterna.

Forskningen visar att en för långsam anpassning ökar risken att dysfunktionella kulturella egenheter får ett nytt och långt liv i invandringslandet, skriver författaren Thomas Gür för Dagens Samhälle

”Att förfölja människor för att de försöker berätta och väcka debatt om ett samhällsproblem är aldrig rätt. Det kan aldrig kallas godhet – inte ens missriktad sådan – och naivitet kan aldrig ursäkta det. När det dessutom visar sig att de förtryckta dissidenterna hade rätt och att den förda politiken allvarligt skadat landet och folket – då skulle jag hellre kalla det ondska. Eller åtminstone arrogans, inbilskhet, uppblåsthet, självgodhet och bristande empati.

Det har gått ett antal år nu, och att hävda naivitet är vid det här laget en förolämpning av åhörarnas intelligens”. Skriver ,

Kan inget annat än hålla med.

Sverige

Bostadssegregationen är det största problemet som är skapade av politikerna och EU. ”Utmaning” som är finare ord för problem ute på skolorna med språkproblem, skolk och bildningsförakt.

Slutligen;

”Ett samhälle bör, menar jag, värderas efter hur väl det tar hand om sina minsta. Notera orden ”sina minsta”. Ett samhälle har ett speciellt ansvar för sina medborgare. Medborgarskapet är en rättslig relation mellan individen och staten och medger speciella rättigheter som medborgare – medborgerliga rättigheter. I valet mellan att främja svenska medborgares intressen, väl och ve och ickemedborgares intressen, väl och ve bör valet vara självklart.

Först tar vi hand om våra egna och försäkrar oss om att vård, skola, omsorg och så vidare klarar av att uppfylla de behov våra medborgare har. Sedan tar vi hand om resten av världen.

Våra politiker bryter dagligen mot det som brukar kallas samhällskontraktet. Våra politiker väljer att tillgodose behov hos individer som inte ingår i samhällskontraktet före att uppfylla medborgarnas behov. Det är ett ansvarslöst, omoraliskt och oacceptabelt agerande som kommer att straffa sig”.

Uppmaning till regeringen; 

Bryt med ISIS – Bryt med Saudiarabien!

Sist men inte minst  viktigt att för alla bli medvetna om; ”visas i avslöjandet av Marcus Wallenbergs brev till regeringen, hur Sverige ovanför den valda regeringen styrs av en liten oligarki med kopplingar till det brittiska imperiet. Den påtryckning som Wallenberg gjorde ledde till att regeringen gick emot Sveriges lagar och myndigheter och startade ett hemligt projekt att bygga en sprängämnesfabrik åt just den regering som stöder och beväpnar internationella terrorgrupper inkl. dagen ISIS.s

Det är ett övertydligt exempel på hur svaga regeringar i parlamentarismens Europa inte styr sitt land, utan bara styr över folket för att oligarkins intressen ska skyddas”. 

https://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ

Källlor;

http://www.regeringskansliet.se/artiklar/2017/02/fakta-om-migration-och-kriminalitet-i-sverige/

https://www.svd.se/ska-vi-godta-att-en-statsminister-ljuger

http://www.statsskuld.com/

http://mxp.blogg.se/2017/february/valfardsstaten-sverige-ar-en-tung-massutmaning.html

http://economicsandpeace.org/wp-content/uploads/2015/11/Global-Terrorism-Index-2015.pdf

https://www.europaportalen.se/2015/11/terrorism-skordar-allt-fler-offer

http://visionofhumanity.org/app/uploads/2017/02/Global-Terrorism-Index-2016.pdf

http://www.ekonomifakta.se/Fakta/Regional-statistik/Din-kommun-i-siffror/?compare=1&region=1280

https://kit.se/2015/10/12/15015/terrorismens-verkliga-ansikte-sma-attacker-i-muslimska-lander/

http://www.expressen.se/nyheter/inloggad/ikea-morden-som-skakade-sverige/

http://www.na.se/opinion/debatt/springare-jag-forstar-att-vi-har-olika-bilder-av-valdsbrotten

https://www.dagenssamhalle.se/kronika/begreppet-no-go-zon-fangar-verkligt-fenomen-30897

http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/misst%C3%A4nkta-svenska-is-terrorister-f%C3%A5ngade-1.4493321

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/problem-for-kommunerna-nar-flyktingstrommen-okar

https://nyheteridag.se/fick-halsen-avskuren-kvinna-mordad-pa-oppen-gata-i-surahammar/

http://www.varldenidag.se/nyheter/is-krigare-kan-vara-pa-vag-mot-europa/Bbbqgz!NRmnux@b0W1kVfgO4NyhVw/

http://www.islamguiden.com/manggifte.shtml#.WYNFmhWGP4Y

http://www.expressen.se/kvallsposten/slaget-om-stora-torget-i-horby-mellan-afghaner-och-albaner/?social=fb

http://www.dn.se/nyheter/sverige/vanligt-med-utlandsk-bakgrund-bland-unga-man-som-skjuter/

https://www.hd.se/2016-05-11/mats-skogkar-om-gangen-far-styra-sviks-fororten

https://detgodasamhallet.com/2017/02/22/coola-jihadister/

http://24blekinge.se/2017/06/21/hotade-med-bomb-pa-asylboende-jag-ska-plocka-dig/

http://www.expressen.se/kvallsposten/samtliga-skjutningar-i-malmo-under-2017/

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/polis-sk%C3%B6t-v%C3%A5daskott-i-kortedalagymnasiet-1.612534

http://www.mideastoutpost.com/archives/muslims-and-the-maypole-eileen-f-toplansky.html

http://www.regionfakta.com/Orebro-lan/Orebrolan-Jamstalldhet/Jamstalldhetsmal-4/Valdtakt-mot-barn-15-17-under-15-ar/

https://www.bra.se/brott-och-statistik/brottsutvecklingen/valdtakt-och-sexualbrott.html  

https://nyheteridag.se/is-flaggor-och-is-musik-pa-svenska-asylboenden-myndigheterna-ignorerar-varningar/

http://www.rightsidenews.com/world/islamic-terrorism/swedens-islamic-rape-epidemic-almost-half-victims-children/

https://petterssonsblogg.se/2014/01/22/flickan-bjods-pa-sprit-och-hasch-valdtogs-av-invandrare/

http://www.pewforum.org/2017/04/05/the-changing-global-religious-landscape/

http://www.klarvaken.se/2016/08/12/bilbranderna-har-visst-okat/

https://www.riksgalden.se/sv/omriksgalden/statsskulden/Sveriges-statsskuld-oversikt/Historik-i-diagram/

https://www.svd.se/fangelse-for-knivattack-mot-poliser

http://www.nyhetswebben.se/2016/11/norrkoping-vapnat-ran-mot-guldbutik-tva-till-sjukhus/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/57xPm/ensam-man-knivhotade-apoteksanstallda

https://www.bra.se/nytt-fran-bra/arkiv/press/2016-11-03-utsatthet-for-sexualbrott-har-okat-bland-kvinnor.html

https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/%C3%96vriga%20rapporter/Lagesbild%20over%20sexuella%20ofredanden.pdf

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ylva-johansson-s-backar-fran-uttalanden-om-sexbrott

https://web.archive.org/web/20150625031222/http://benativenews.com/?p=23727

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6527623

http://brott.ifokus.se/articles/50127168d3b4fd32370012c9-straffmatning

http://www.dt.se/allmant/dalarna/dalarna-fyra-pa-sapo-s-bomblista

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/hemlig-fbi-rapport-avslojar-sjalvmordsbombaren-maste-ha-fatt-hjalp

http://www.attundatingsratt.domstol.se/Om-tingsratten/Nyheter-och-pressmeddelanden/Dom-i-mal-om-forberedelse-till-terroristbrott/

https://web.archive.org/web/20131016201510/http://rod.se/lag-mot-v%C3%A5ldt%C3%A4kt-ska-utvidgas

http://www.nsd.se/nyheter/flicka-sparkad-i-huvudet-nm4556198.aspx

https://www.metro.se/artikel/ung-man-misst%C3%A4nks-ha-m%C3%B6rdats-vid-skola-xt

http://www.kristianstadsbladet.se/ostra-goinge/migrationsminister-attackerad-pa-flyktingboende/

http://www.expressen.se/nyheter/fem-tonaringar-doms-for-grov-gruppvaldtakt/

https://www.svd.se/ljog-stefan-lofven-om-asylkrisen-i-ku

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/lofven-borde-akta-sig-for-alternativa-fakta/

https://www.svd.se/en-gripen-for-knivdad-i-floda

https://www.cnbc.com/2016/01/20/migrants-not-to-blame-for-sex-attacks-swedish-pm.html

http://24i.se/misstankt-valdtakt-mot-forskolebarn/

http://www.kristianstadsbladet.se/ostra-goinge/inget-atal-for-knivmord-pa-skola-2/

http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/ung-man-knivhuggen-i-floda-en-gripen-1.4304469

https://nyheteridag.se/stefan-lofven-sexuella-overgrepp-inte-relaterade-till-invandring/

https://www.sydsvenskan.se/2017-02-10/staffanstorpsbo-valdtog-12-aring-slipper-fangelse

http://www.umu.se/sok/forskningsdatabasen/visa-forskningsprojekt?code=584&currentView=description&uid=cani0001&guise=anst1

http://www.dagensjuridik.se/2016/06/ratt-trovardiga-man-frias-fran-gruppvaldtakt-kvinna-inte-alltigenom-trovardig

https://www.bra.se/download/18.3c6dfe1e15691e1603e1b5ca/1471871016717/2016_12_Kriminella_natverk_och_grupperingar.pdf

http://www.rfsu.se/sv/Sex–relationer/Vald-och-overgrepp/Valdtakt/Fler-man-anmaler-valdtakt/

https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/849702-minderariga-flyktingpojkar-tvingades-till-sex-av-forestandarinna

https://www.metro.se/artikel/kvinna-p%C3%A5-asylboende-ska-ha-hotats-med-v%C3%A5ldt%C3%A4kt-tvingades-flytta-xr

https://nyheteridag.se/startade-brand-slogs-med-poliser-och-forstorde-polisbil-vid-asylboende-han-blev-galen/

http://www.expressen.se/kvallsposten/personal-pa-asylboende-i-vaxjo-blev-knivhotad/

http://www.dn.se/nyheter/sverige/hotade-branna-ner-asylboende/

http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/man-hotade-branna-ner-migrationsverket/

http://www.bohuslaningen.se/nyheter/sverige/12-%C3%A5ring-krokades-i-tak-och-v%C3%A5ldtogs-1.932604

http://uvell.se/2017/01/18/svenskarna-och-oron/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/hot-och-vald-pa-asylboenden-fordubblades?

http://24trelleborg.se/2017/07/24/ensamkommande-pojke-hotade-att-branna-ner-boende/

http://www.besoksliv.se/artikel/sa-drabbas-restauranger-av-kriminella-47219

http://www.gp.se/ledare/varf%C3%B6r-%C3%B6kar-sexualbrotten-1.3930740https://sv.wikipedia.org/wiki/Sexualbrott_i_Sverige

https://petterssonsblogg.se/2013/09/10/77-procent-av-valdtakterna-utfors-av-muslimer/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/fa-anmalda-valdtakter-till-atal-1?

http://varstundisverige.blogspot.se/2014/08/varfor-far-vi-inte-vara-radda-for-islam.html

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/myter-om-valdtaktsoffer_H002Ju295

https://nyheteridag.se/ekonom-flyktingvagen-pa-vag-knacka-sveriges-ekonomi-sa-mycket-hojs-skatten/

http://cornucopia.cornubot.se/2017/07/regeringen-vill-ta-250-miljarder-fran.html

https://pt-media.org/2017/07/31/sverige-pagar-en-riktig-karlekssommar/

https://lajvo.se/saahaer-straffas-vaaldtaektsmaen-i-10-olika-laender-vissa-aer-riktigt-brutala

http://www.dt.se/dalarna/ludvika/misstanks-for-hot-mot-personal-pa-asylboende

http://www.expressen.se/nyheter/polisen-klarar-upp-allt-farre-valdsbrott/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/noAoa/polisen-slar-larm-gangen-rekryterar-bland-ensamkommande

https://www.svd.se/fler-asylsokande-tar-flyget-till-sverige

https://www.migrationsinfo.se/arbetsmarknad/sysselsattning/

https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/70-procent-hoegre-arbetsloeshet-brfoer-unga-invandrare-5527

https://toklandet.wordpress.com/2017/02/21/vad-hande-i-sverige-igar-egentligen/

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20441739.ab

https://www.riksgalden.se/sv/omriksgalden/statsskulden/Sveriges-statsskuld-oversikt/Historik-i-diagram/

http://kriminellt.com/fakta-om-sexualbrott-i-sverige/

http://motpol.blogspot.se/2016/05/

https://archive.is/ko1kp

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11986950.ab

http://fof.se/artikel/dramatisk-okning-av-antalet-anmalda-gruppvaldtakter

https://nyheteridag.se/danmarks-svar-efter-sveriges-vadjan-om-hjalp-med-asylkaoset-skyll-er-sjalva/

https://www.svd.se/nio-av-tio-soker-asyl-utan-pass

http://omni.se/eu-kommissionen-las-in-fler-som-saknar-asylskal/a/RMm1x

http://www.dt.se/opinion/ledare/runnberg-ekonomiska-flyktingar-maste-avvisas-snabbare-fran-sverige

https://unvis.it/aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article25540793.ab

http://www.expressen.se/kvallsposten/malmopolisens-trista-rekord-86-haktade/

http://www.aftonbladet.se/a/GW7Pl

http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/museum-evakuerat-efter-bombhot-1.4500734

http://www.infrastrukturnyheter.se/20161228/17107/bombhot-pa-landvetter

https://www.tranastidning.se/article/misstankt-bombhot-i-tranas/

https://www.svd.se/studentutslapp-stoppas-efter-bombhot/om/sverige

http://www.nsd.se/nyheter/lulea/skolor-utrymda-efter-bombhot-9819302.aspx

https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/875690-bombhot-riktat-mot-tag-nara-goteborg-hundratals-evakuerade

http://www.bt.se/boras/kan-vara-olika-situationer-som-ett-bombhot-mot-hotellet/

http://www.expressen.se/nyheter/hotet-som-oroar-jihadist-kvinnor-som-kommer-hem/

http://www.nt.se/nyheter/trafikkaos-fortsatter-efter-bombhot-om4498700.aspx

http://norran.se/nyheter/bombhot-och-olyckor-forsenade-tagen-759674

http://www.expressen.se/gt/elever-visar-sympati-for-religios-fanatism/

http://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-bombhot-lamslar-farjetrafiken/

http://www.capensis.se/Geo%20div/PDF%20Ge%201/Ge%201%20Befolkningsgeografi.pdf

http://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/befolkning/befolkningens-sammansattning/befolkningsstatistik/

http://m.jordantimes.com/news/world/france-lone-wolf%E2%80%99-attacker-adopts-islamist-orders

https://eklektikernsblogg.wordpress.com/2015/01/22/muslimska-brodraskapet-i-europa-och-sverige/

http://www.utvagen.se/kundanpassningar/utvaegens-utbildningsportal/brand/bombhot.aspx

http://www.aftonbladet.se/a/RV7jx

http://fokus.dn.se/radikala-islamismen-i-sverige/

https://archive.is/4OOui

https://www.vardfokus.se/webbnyheter/2017/augusti/enorm-pafrestning-varda-skottskadade/

http://existenz.se/out.php?id=166851

http://www.expressen.se/gt/man-ska-ha-pistolhotats-och-ranats-vid-bankomat/

https://www.vardfokus.se/webbnyheter/2015/september/statens-ersattning-for-asylvarden-tacker-inte-landstingens-kostnader/

https://www.dagenssamhalle.se/debatt/ansvarsloes-vardpolitik-far-tragiska-foeljder-32169

https://ledarsidorna.se/2017/05/det-brutna-samhallskontraktet/

http://www.expressen.se/gt/trippelmordaren-gripen-i-libanon/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6305731

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/manga-flyktingar-forsvinner-utan-att-soka-asyl?

http://www.expressen.se/sok/?q=knivskuren&sort=relevance

http://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-germany-refugees-idUSKCN0V80IH?feedType=RSS&feedName=topNews&utm_source=twitter

https://www.svd.se/sverige-har-extremt-fa-laglonejobb

https://ladycobra.wordpress.com/2014/11/29/stefan-lofven-ljuger-om-sd/

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svar-pa-skriftlig-fraga/dodligt-vald-bland-kriminella_H41292

http://www.vk.se/1668687/kinberg-batra-lofven-ljuger-3

http://jinge.se/mediekritik/igar-horde-jag-statsminister-lofven-fridolin-sjostedt-karin-enstrom-m-fl-ljuga-om-syrien.htm

https://detgodasamhallet.com/2017/03/20/6610/

https://www.svtplay.se/video/13669156/svt-forum/svt-forum-19-maj-09-00?info=visa&start=auto&position=23183

http://www.larouche.se/nyheter/2014/08/18/bryt-med-isis-bryt-med-saudiarabien

https://www.tv4play.se/program/nyheterna/3068312

https://www.sydsvenskan.se/story/skjutningar-i-malmo-2017

http://www.aftonbladet.se/a/VV7l3

https://www.sydsvenskan.se/2017-07-19/fotbollsderby-avbrutet–uppgifter-om-bombhot

Uppdaterat;

https://www.hd.se/2017-08-05/skjutningar-i-kopenhamn-foljs-av-malmopolisen

http://kriminellt.com/overfall-och-valdtakter-mot-kvinnor-i-sverige-under-juli-manad/

1 KOMMENTAR

  1. Mkt intressant artikel.
    Dock vill jag påpeka att det är många stavfel, vilket sänker helhetsintrycket. Vilket oxå gör att vänsteranhängarna får vatten på sin kvarn när dom påstår att det bara är lågutbildade som står på högerns sida

LÄMNA ETT SVAR

Delningar
Creeper