Alla politiskt insatta vet vilka AFA är och vad dessa individer har på sitt ganska digra CV beträffade våld och övervåld mot ”oliktänkande”? Nordisk ungdom är en organisation som tvärtemot dessa inte förespråkar våld. AFA är av den sortens aktivister att de inte drar sig för att vänta ut till sverigevänliga skingrat sig och går ensamma. Då attackerar dom. Flera mot en är deras koncept och många är vi som drabbats av deras metoder.

På gårdagens Prideparad tilläts AFA gå i paraden under sina flaggor helt oemotsagda. Nordisk ungdom utförde en motauktion som engagerade många poliser och ett till synes onödigt övervåld mot dessa unga män. Det finns otaliga filmer ute på sociala medier som avslöjar detta. De blev också avvisade och bussade ut ur stan.


I den Sverigevänliga folkrörelsen och dess olika organisationer förespråkar vi inte våld. Vi slåss inte såvida vi inte blir attackerade. Då måste vi få förvara oss.

Nödvärnslagen finns inskriven i vår grundlag. Envar har rätt att försvara sig själv och sin egendom.

Bjuder på några bilder från gårdagen. Dessa talar sitt tydliga språk. Bedöm själv.


http://nordiskungdom.com/idegrund/
http://nordiskungdom.com/patrik-forsen-nordisk-ungdom-tar-alltid-avstand-fran-vald/
https://m.youtube.com/watch?v=vS3LHSjqKVk&feature=youtu.be


Hur många män kan gå runt och visa sig naken på stan utan att gripas ? Under Pride är uppenbarligen allt tillåtet.

1 KOMMENTAR

  1. Det där sista tror jag att man kan polisanmäla som förargelseväckande beteende. Han är nog lätt att känna igen för polisen. Att de kriminellas flickvänner bär på en kriminell flagga utan maskering är nog snarare att betrakta som ett misstag, så vida de inte plötsligt gnuggat geniknölarna och insett att en majoritet faktiskt är övertygade om att vi har demokratiska val en gång var fjärde år i Sverige..

LÄMNA ETT SVAR