KĂ€ra medborgare!

Som de allra flesta sett sĂ„ pĂ„gĂ„r det en slags ”sittstrejk” med ett hundratal afghanska mĂ€n pĂ„ Medborgarplatsen i Stockholm. Det inte bara ser otroligt illa ut, det Ă€r illa. Jag har personligen varit pĂ„ plats för att försöka ta reda pĂ„ hur det hela orkestreras och tydligt Ă€r att extremvĂ€nstern har ett finger med i spelet tillsammans med gruppen ”Ung i Sverige”. Oklart för mig Ă€r varför extremvĂ€nstern aldrig stĂ„r pĂ„ sitt folks sida. Oklart Ă€r ocksĂ„ varför Gudrun Schyman och Victoria Kawesa var pĂ„ plats i lördags och gjorde handhjĂ€rtan med de afghanska mĂ€nnen. 
Information, inlĂ€gg, livesĂ€ndningar finns det en uppsjö av pĂ„ Facebook och andra sociala medier sĂ„ jag kommer inte att gĂ„ nĂ€rmare in pĂ„ detta. Bifogar lĂ€nk till ”Ung i Sverige”

Vi Ă€r MÅNGA som anser att detta Ă€r fel. Majoriteten av dessa mĂ€n Ă€r inte barn utan hela, rena, till synes vĂ€lmĂ„ende mĂ€n i krigsför Ă„lder.

Vi vill visa vĂ„rt missnöje frĂ€mst till politikerna och rĂ€ttsvĂ€sendet över att dom överhuvudtaget tillĂ„ter denna form av ockupation pĂ„ en allmĂ€n plats genom att ha en tyst manifestation nu pĂ„ lördag klockan 13. Ta med dina vĂ€nner, grannar, familj men framförallt ta med en svensk flagga och slut upp och visa att NOG ÄR NOG!

Foton i artikeln:

1. En skylt frÄn AFA precis nedanför ockupanterna

2: Jörgen mest kĂ€nd som ”karatefarfar”, en kĂ€nd vĂ€nsterextremist.

3: En text Àrligt stulen frÄn en FacebookanvÀndare. Oklart om arabiskan Àr korrekt men budskapet gÄr fram.

LĂ€nk till evenemanget:
https://www.facebook.com/events/124189034884814/?ti=as

LĂ€nk till gruppen ung i Sverige:

https://www.facebook.com/ungisverige.nu/

LÄMNA ETT SVAR