Demokraten Åsa Westerberg besökte Medborgarplatsen igår för att intervjua några utav de ensamkommande barnen hur de ser på sin situation. Vi som följde hennes livesändning från Medborgarplatsen igår fick se en chockad Åsa  blev hon när hon insåg att av de 2-300 ensamkommande barnen som demonstrerade så syntes enbart ett par mindre barn i 5-årsåldern som verkade vara riktiga barn till ensamkommande barn, övriga var till 99% yngre män. Samtidigt som Åsa sände live och frågade vart barnen var, så kom vänsteraktivister och började filma henne tillbaka samt ifrågasätta varför hon letade efter barnen då åldern uppenbarligen inte var viktigt längre. Tyvärr slutade det hela med ett antal polisanmälningar då en utav de ensamkommande barnen hotat henne på Facebook messenger med våldtäkt.

Åsas livesändning blev viral, då hon på ett mycket duktigt sätt ställde de frågorna som vanliga journalister misslyckats med att ställa under 2 års tid. Ensam kämpade Åsa mot flertalet vänsteraktivister samt ”barn” i liveklippet och hon var ensam, tuff, och stark och vek sig inte en tum. Efter det att Liveklippet börjat delas i olika politikgrupper samt hos Granskning Sverige så gick arrangörerna ut bakom manifestationen på Medborgarplatsen och delade deras inspelning av Åsa när hon ställer frågor till dem, i delningen så klistrar de epitetet rasist på Åsa. Vad de grundar sina anklagelser vet vi tyvärr inte på redaktionen, vi har försökt kontakta ”Ung i Sverige” vilket resulterade i att vi blev blockerade.

Här är klippet där ung i Sverige påstår offentligt inför hela svenska folket att Åsa är rasist.

Ung i Sverige klistrar rasistepitet på Åsa
Vill du stödja Åsa Westerberg med en donation så hon kan fortsätta som medborgarjournalist och konfrontera etablissemanget med de obekväma frågor som vanliga PK-journalister inte vågar ställa ? 

Swish : 0793063060 ❤️

Mottagare : Åsa Westerberg

Meddelande : Märk donationen med ”D”

Våldtäktshotet

Efter livesändningen fick Åsa otroligt många hot till sitt Facebook konto på Facebook messenger. Det allra vidrigaste var ett ensamkommande barn som hotade henne med våldtäkt. Hotet har idag polisanmälts av flera personer som sett skärmdumpen.


Det ensamkommande ”barnet” samt aktivist på Medborgarplatsen hotade Åsa med ”Jag kommer snart och vissa till dig hur kan knulla dig”. Hur små minderåriga ”barn” lyckats bli könsmogna och våldtäktsmän under asylprocessen är för oss en gåta. 

En annan demokrat konfronterade det ensamkommande barnen med att han nu är polisanmäld och ni kan tydligt se nedan hans reaktion på sanningen. Vi tackar vår tipsare för skärmdumparna samt personen som tog kontakt med ”barnet”. Vi utgår ifrån att han och hans ”goda man” kommer få ha lite kontakt med rättsväsendet kommande vecka. 


Här konfronterar demokrater det ens kommande barnet med våldtäktshotet som han gjort tidigare under dagen. 


”Oj” ”Det jag jätte arg och förstår inte vad jag skriver”. Det är tydligt att han nu kommer med undanflykter då han vid tillfället när han hotade med våldtäkt inte bar skrev det en gång utan två.

Undra vad du ska göra ? Du är papperlös och fått avslag 2 gånger på din ansökan, det är dags att du återvänder till ditt hemland. ”Walla Walla”


Ensamkommande barnaktivist på Medborgarplatsen, fått avslag två gånger på asylsökan. Demokraten hoppas att karman slår hårt.

Alla hot som Åsa fick ta emot igår har polisanmälts, våldtäktshotet är det flera personer som har anmält då de tagit otroligt illa vid sig. 

Dissidenter kommer att följa upp anmälan om det är så att den läggs ned eller går till allmänt åtal. 


8 KOMMENTARER

  1. Bra och modigt av Åsa! Även Dissidentens artikel är ett föredöme, som borde följas av MSM/Public Service (läser dock själv inte deras skit).

  2. Bra det är viktigt att det kommer fram som det verkligen är, istället för lögnaktiga snyfthistorier som bedrar i själviska giriga syften ifrån de inblandade.

    Varför inte vara realist när vi lever i en värld av människor där flera trots allt ändå har både bra syn och hörsel och förstånd och som älskar fred och frihet ifrån övergrepp ifrån folk utifrån som är här endast för att utnyttja systemet och som våldför sig på Sveriges lagar regler invånare och kultur vilket är en STOR SKAM!!!

    Att vara i Sverige är att vara en del av västvärldens livstil.

    De som inte respekterar detta vad gör de då här egentligen???

  3. Och Polisen som skyddar dessa asyl MISSBRUKARE !!! Det är nästan det värsta. Våra skattepengar stjäls och polisen hjälper till !!!

  4. Ni vet att människor räknas som barn tills de är 18 enligt FN:s konvention va? Så, alla ”unga män” ni ondgör er över är i lagens mening barn. Så varför Åsa går runt och frågar ”var barnen är” gör att hon framstår som en aning obildad för att vara journalist.

LÄMNA ETT SVAR