Av någon konstig anledning har Burger King tagit ställning för illegala flyktingar som har Lajvat att de är yngre än 18 år. Dessa Afghaner som anlände 2015-2016 har kostar svenska skattebetalare 30 miljarder (!), genom att ljuga om sin ålder har vuxna män placerats på hvb-hem och nu efter att de har blivit utvisade 2-3 gånger och gruppen ensamkommande där 80% har ljugit om sin ålder (2000 av 2500 var över 18 vid tester hos rättsmedicinalverket).


I sverige går det numera i åldern 16-17 år 116 pojkar på 100 flickor, hur dessa män/pojkar nu ska kunna få en partner i framtiden som är jämnåriga ser vi dissidenter som något som är omöjligt. Är det märkligt att mängden våldtäkter gått upp efter att regeringen ville att alla svenskar skulle öppna sitt ❤️?Vi har sökt pressansvarig på Burger King, då de tar ställning för personer som blivit utvisade både 2 och 3 gånger så kan vi utgå ifrån att burger king kommer stå upp även för massmördare som återvänder från Syrien. Det är bara sätta upp ett ❤️ på grillen så kommer alla kristna som mördats , eldats, tvingats bli sexslavar att få upprättelse. Att ett så pass stort företag står bakom lagbrott är en riktig skymf, bilderna är från Burger King på Medborgarplatsen. Vi uppmanar till bojkott av Burger King.DAGS ATT BOJKOTTA BURGER KING ?

Gå in här och berätta vad du tycker
https://burgerking.se/kontakt

Om detta verkligen är ett officiell ställningstagande måste vi börja bojkotta Burger King.

8 KOMMENTARER

  1. Alla Afghaner ska ut som har blivit utvisade, för vi i Sverige måste få bestömma, för dom flesta gör fel i Sverige och bryr sig inte om våran LAG.

  2. Självklart kommer inte jag eller mina vänner gynna ett företag som fullständigt skiter i svens lagstiftning. Hädanefter käkar vi på Pizzan istället.

  3. Men dom är inte ”flyktingar”, dom är ekonomiska migranter. Afghanistan är ett land som folk åker semester till, kalla dom inte flyktingar.

  4. Flyktingar? Näe utan ekonomiska migranter som ljuger om sin ålder. Hur kan ni ta ställning FÖR dem? Är det er sak att gå emot svensk lagstiftning? INGET MER BURGER KING FÖR MIG!

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.