Åsa Westerberg besökte förra lördagen Medborgarplatsen i Stockholm för att försöka hitta de afghanska ensamkommande barn och ungdomar som enligt mainstream media ”strejkar” på platsen sedan en tid tillbaka, i hopp om att kunna få prata med dem, men fann till sin förvåning enbart några hundra fullvuxna män och ett koppel av skräniga vänsterextremister. Ingen av dem var villiga att svara på frågor om ålder eller om något annat överhuvudtaget. Klippen där Åsa letar barn har numera blivit virala. Inga minderåriga fanns att beskåda och den aggressivitet med vilken hon bemöttes av både de s k ”barnen” samt deras supporters var minst sagt anmärkningsvärd.

En av våra medarbetare som är personlig vän med Åsa har på nära håll kunnat bevittna hur hoten haglat in efter livesändningen på Facebook från hennes barnletande. Åsa lever efter detta under ständigt mordhot och vi har fått ta del av några av de senaste attackerna mot henne från framför allt ”ung i Sveriges” egna medlemmar men även från extremvänster håll – och de är allt annat än trevliga! Man kan undra var #jagärhär finns när dessa inbillat ”goda” hatare skickar mordhot till och trakasserar en kvinna som bara anser att personer som uppenbarligen ljugit i sin asylansökan och därför fått avslag (ibland ända upp till tre gånger) också i enlighet med svensk lag faktiskt skall utvisas. 
Vi såg hur representanter för #ungisverige inte bara kallade Åsa för ”rasist”, ”nazistutan även ”hora” och ”billig” när hon konfronterade afghanerna som fortfarande sittstrejkar på Medborgarplatsen, trots att som sagt de flesta av dem på mycket goda grunder fått både ett eller flera utvisningsbeslut och därmed de facto vistas illegalt i Sverige. 

Nedan visar vi ett par av de oräkneliga hot och hatmeddelanden demokraten Åsa Westerberg har fått mottaga sedan hon letade barn på Medborgarplatsen. Att ”Ung i Sverige” skamlöst kastar epitet som ”hora” och ”rasist” på henne enbart för att de misslyckas kapitalt med att på ett sakligt sätt bemöta hennes argument är både skamligt och skandalöst! Här har vi en organisation som trots att de helt öppet uppvisar ett sådant enormt kvinnohat och förakt mot svenska lagar och regler ändå stöttas av både politiker och kändiselit. 

”Ung i Sverige” får idag statliga bidrag för att de har medlemmar som låtsas vara ”barn” eller ”ungdomar”, trots att en medicinsk åldersbedömning visat att åtminstone 85 % av dem är 18 år och äldre, och för att de genomför en olaglig ockupation av ett torg mitt i centrala Stockholm. Det här makabra barnbedragarspektakel har hittills kostat samhället minst 30 miljarder i onödan. Och det är du som skattebetalare som finansierar kalaset. 

Frågan är tycker du detta är acceptabelt? Är det ok att svenska kvinnor ska tvingas utstå mordhot och mycket grova sexuella trakasserier, med både ”Ung i Sverige” och ”Expos” goda minne, bara för att de öppet vågar ifrågasätta spektaklet?

Är detta det #nyalandet vi vill leva i…?

9 KOMMENTARER

 1. Tack Åsa, för att…
  Du visar att det finns människor som orkar stå för sina åsikter och du för talan även för mig och säkert flera andra som inte har fysisk möjlighet att vara på plats . Du har mitt stöd i ryggen för det du gör <3

 2. Ett bra försök o de behövs – även om man inte kan förvänta sig något vett från stödtrupperna till de illegala invandrarna

 3. Vänsterfascister och de muslimska nazisterna upphör aldrig att förvåna. Deras brist på intelligens är så skriande att de inte ens försöker dölja den i sina inlägg. En SMART vänsterfascist eller musse-nazist hade ju åtminstone FÖRSÖKT ge sken av att sakligt bemöta kritiken från Åsa och andra, men det har de inte varken tålamod eller förstånd till. Kräken ska bekämpas med ALLA medel, legala som illegala, för dessa as går ondskans ärende, kommunismens och islamismens.

 4. Man borde tänka till en extra gång innan man hyllar en person som Åsa Westerberg. Tror inte det finns någon fler som har förstört så mycket för den nationella rörelsen som just hon. Utan tvekan lider hon av personlighetsstörning av något slag. Mer info om denna märkliga ”kvinna” går att söka på bla Flashback. Sverigedemokraterna skulle inte ta i henne med tång

 5. Är varken vänster eller fascist. Gillar Sverige och är övertygad om att vi kommer att fortsätta att vara bästa land i världen att leva i under många decennier framöver.

  Den ignorans/okunskap, och uppenbara brist på erfarenhet/förstånd, som uppvisas i artikeln och kommentarerna här (likväl som i många andra sammanhang av SD/NMR-håll) är däremot skrämmande. Och faktiskt ett riktigt hot mot svensk framtida utveckling, om något.

  För det första: Det krävs att man uppnått en viss ålder innan man som ungdom vågar ta sig över halva världen för att söka en framtid och fly krig och misär. Ingen 7-åring skulle våga detta. Däremot tonåringar i åldrarna 15 och uppåt. Hur jävla korkad är man om man förväntar sig ensamkommande barn i 9-10 års åldern när det pratas om ensamkommande flyktingbarn? Det vittnar om ett oerhört oförstånd att förvänta sig detta.

  För det andra: Enligt FN så definieras alla ungdomar under 18 år som barn. Även här i Sverige så anammar vi detta. Alltså… om det kommer en hord av 1000 personer där alla är 17, så är alla barn när de anländer. Därav följer att det inte ligger något fel i att omnämna dessa ensamkommande som barn. Jag vet att många inom SD/NMR har språkliga problem (läs-/skrivsvårigheter) men så här enkla definitioner borde inte vara så svåra att förstå. Att några få opportunister bland de ensamkommande försöker ljuga om sin ålder för att få fördelar är det ingen som gillar, eller försvarar. Men dessa representerar inte hela gruppen ensamkommande. Och vad spelar det EGENTLIGEN för roll om de ensamkommande skulle vara 18 när de kom (och nu som 21-åringar sitta på trappan).

  För det tredje: Folk världen över ser inte likadana ut (surprise!!!). Vissa åldersgrupper ser betydligt yngre ut (med svenska ögon) än vad de är. Andra ser betydligt äldre ut (med svenska ögon) än vad de är.

  För det fjärde: När ni är så snabba i att dömma folk – så kom ihåg att ni också öppnar upp för att själva bedömas. Och ni framstår faktiskt i allt annat än god dager med ert beteende. Tvärtom så framställer ni er själva som ganska elaka, snåla, hjärtlösa och framför allt – korkade.

  Tråkigt! Både för de som en gång varit ensamkommande barn, och för er.

  PS. För alla som inte är läskunniga, eller bara allmänt pantade: Mitt svar handlar inte om avslag på asyl, våldtäkter, brott, bidragsberoende eller dålig sjukvård. Det handlar bara om svenskars oförmåga att avgöra ålder på folk som var ungdomar för några år sedan.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.