Folkmordsforskare och den katolske prästen Patrick Desbois och hans organisation säger för SvD  (14/7) att IS-krigarna ska ställas inför rätta. Det som inte Sveriges regering förmår. Han undrar varför inte svenska och andra europeiska medier är fulla av namn på IS-krigare, eller Daeshkrigare. Han vill att alla länder vars medborgare åker för att strida med IS bidrar till att ställa dem till svars. Även påtalar han om journalisters ovilja att hänga ut IS-anhängare: ”Det här är ingen tsunami, det finns skyldiga. Alla journalister borde hänga ut sina medborgare som bidrar till detta folkmord. Annars blir det ett anonymt folkmord.” Svenska Dagbladet som resterande svensk gamelmedia ser dessa islamisterna som ”återvändare” som de inte ens tillsammans med politiker kallar vid dess rätta namn=KRIGARE (muslimerna från förorternas paralella NoGO-samhällen) som framställs som ”offer”,  i sina verklighets frånvända bild av muslimer som i sina förorter blivit nu krigszoner. De benämner de i stället med offerkoftan på för ”utsatta områden” och är i deras ögon ”socioekonomiskt utsatta”, trots alla miljarder i omlopp från kriminalitet, svarta pengar och verksamheter som Skatteverket inte rår och vågar sig på ens och så även vår egen rättsstat som totalt förlorat kontrollen.

Ett stort skämt! Detta förminskande av dessa förorter som till dessa krigshandlingar från personer sprunga från dessa områden. Att  tom SvD i sin omskrivningen i rubriken av IS-resenärer till IS-krigare, så inte de svenska läsarna ska dra paralleler till de jihadist resenärer som existerar i överflöd i vårt lilla land. -Det är vidrigt och talar för svensk medias inställning till islamistterroristerna till martyrälskande folk som mestadels muslimer är, som i politikers och medias okunskap inte förstår allvaret av. -Vet de flesta att Syrien firar ”Martyrdagen”, den 6:e Maj. -Vet statsministern detta som erkänt Palestina och hur de indoktirnerar småbarn att hata, avrätta i martyrskapens namn. ”Alla bevis tyder på att etablerandet av en palestinsk stat nu skulle skapa en islamistisk terroristenhet”.

Politikfaktas foto.Medan SVT mfl förutsägbart och oförtrutet ångar på i den politiska korrekthetens hjulspår så har det börjat hända något i vårt grannland Norges public service medier vad det gäller saklighet och allsidighet. Speciellt om våldet att de går att att vetenskapligt undersöka förhållandet mellan arv och miljö på en rad olika områden, men även andra kontroversiella frågeställningar tas upp.

Dr Daphne Burdman, psykiater och patolog, var biträdande klinisk professor i patologi vid State University i New York vid Stony Brook och överstelöjtnant i den amerikanska armén.

”Det förs noggrant planerade, utbredda kampanjer för uppvigling som är riktade mot barn både under Palestinska Myndigheten och i det Hamasstyrda Gazaterritoriet. På grund av denna indoktrinering börjar barn till och med se positivt på sin inblandning i terrorhandlingar i vilka de riskerar sina liv. Denna process av uppvigling bör dokumenteras bättre. Därefter bör det göras en analys av vilken roll detta har i den generella palestinska och muslimska folkmordsideologin. Slutligen bör metoder för att återställa hjärntvättade barn diskuteras.” 

Den sanna religionen av fred,visar på sin politiska/diktaturiska/militäriska ideologi och indoktrinerar och rånar unga barn på sin oskyldig barndom. Det lär de sig fördelarna med att döda allahs fiender – icke mulismer (vi otrogna) Denna lilla 3-åriga flicka är hjärntvättade och längtar efter att döda alla oss otrogna på denna planet.


 • The killer kids of the ‘caliphate‘: Shockingly young boys brainwashed to become the next generation of ‘martyrs’ at ISIS camp”
 • A last kiss for mama: Jihadi parents bid young daughters goodbye… before one walks into a Damascus police station and is blown up by remote detonator

  Bildresultat för muslim children brainwash in hat and martyr
  Islamic State propaganda videos show these children wearing balaclavas engaged in military training: hand-to-hand combat, body-building, shooting with assault weapons, hostage-taking and suicide bombing. They are slapped and beaten with sticks by adults to desensitize them to violence. In some cases they carry out executions of prisoners by shooting, beheading and detonation of explosives. For the children who return to France, reintegration will not be easy. What should be done with a child who has carried out an execution? Calvar says these offspring of jihad have been raised to hate Western values and are potential time-bombs. “They have been trained and instrumentalized by Islamic State.“

De senaste åren har varit dramatiska skriver Magnus Sandelin som är researcher, föreläsare, journalist, författare; ”om man tittar på utvecklingen för en av vårt tids värsta ideologier, den globala jihadistiska terrorideologin. Så sent som i november 2010 skrev Säkerhetspolisen i en lägesbeskrivning att ”radikalisering i våldsbejakande islamistiska miljöer förekommer i Sverige, men omfattningen bedöms vara begränsad”, och Säpo ansåg inte att det var ett problem på samhällsnivå.

Ett och ett halvt år senare, våren 2012, kom min bok Jihad – svenskarna i de islamistiska terrornätverken ut. Då hade vi haft ett självmordsattentat på Bryggaregatan i Stockholm, och ett avstyrt terrorattentat mot de danska tidningarna Jyllandsposten och Politiken med svenskar som tänkta gärningsmän. Allt fler började få upp ögonen för vad det här var för typ av terrorrörelse, men även om intresset så smått började ta fart så blandades det med en hel del skepsis mot och ifrågasättanden av personer som varnade för vad den här groende ideologin kunde för konsekvenser”.

o_sandelin_svenska-is-krigare-360x540

CATS- Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier, vid Försvarshögskolan publicerar en unik studie om svenska individer som rest till Syrien och Irak sedan 2012 för att ansluta sig till terrorgrupper.

Studien visar bland annat att:

 • 76 procent av individerna är män.
 • 24 procent är kvinnor.
 • 18 procent är 19 år eller yngre.
 • En majoritet kommer från fyra svenska län; Västra Götaland, Stockholm, Skåne och Örebro.
 • Över 70 procent av individerna kommer från ett så kallat särskilt utsatt område.
 • 75 procent av individerna är svenska medborgare och 34 procent är födda i Sverige.       

Kommer ni ihåg hur de lät för ett år sedan med hasktag #sdsägersanningen hånar SD-bild, kan vi nedan visa som många känner till alla de bilder vi ser dagligen florera på sociala medier som i traditionell media. Att från förorterna brinner det för fullt och nu även spridit sig i andra delar av samhället där bilar, företag och skolor tänds på, där stenkastning, brandbomber, llegala vapen, skjutningar, granatskastningar, hot, våld mot blåljuspersonal och upplopp och vandalism är vardag.

Bildresultat för förorterna brinner bol bränder upplopp
Våldsamt upplopp och våld mot tjänsteman i Rinkeby – Senare under kvällen sattes flera bilar i brand och ett okänt antal butiker plundrades. Foto: Janne Åkesson/SWEPIX

”En stat bygger på vissa fundamentala byggstenar. En av de absolut viktigaste av dessa är upprätthållandet av våldsmonopolet. Äger inte staten våldsmonopolet kan rättsstatens funktion inte säkerställas. Det har tyvärr gått så långt att svenska statens våldsmonopol är utmanat i delar av vårt land. Idag finns det områden där ordningsmakten misslyckas att över tid upprätthålla våldsmonopolet och därmed misslyckas myndigheten således att skydda de laglydiga medborgarna från de kriminellas inflytande och våld”, skriver Sverigedemokraterna i en motion till riksdagen, som redan tidigt och som enda parti och med dess politiker påtalat detta stora importerande problem och drivit denna fråga.

 

Vidare så står som SD anför i sin motion de att de; ”Tidigare regeringar har alltför länge ignorerat de uppenbara varningssignalerna om att situationen håller på att bli ohanterlig. Därför måste svenska staten agera nu, innan situationen eskalerar ännu mer och betydligt värre situationer uppstår än idag. Det är dags att avsluta den passiva och undfallande strategi som fått råda och som fortfarande råder. Sverigedemokraterna menar att detta är ett så pass allvarligt problem att det längre inte kan ses som enbart ett polisiärt problem utan att det ska klassificeras som ett säkerhetspolitiskt inre hot, med stora risker för eskalering bortom vad gemene man trott kunde ske inom rikets gränser”.

 

Slurligen frågade en kvinna sig om; ”Den sinnessjuka svenska logiken:

Kvinna (med eller utan barn, född i Sverige eller ej, spelar ingen roll), som tvingas fly för sitt liv från sin våldsamme make – ingen hjälp till fristad av samhället med nytt personnummer/skyddad identitet…….Frivilligt stridande med IS som ”återvänder” till Sverige för vård och rekreation, ”gråter ut” och ångrar sig BELÖNAS med nytt personnummer/skyddad identitet…….

 

Källor: 

https://www.svd.se/prast-vill-falla-is-krigare-for-folkmord-borde-hangas-ut

https://sv.wikipedia.org/wiki/Syrien

http://www.swedenabroad.com/Pages/StandardPage.aspx?id=81678&epslanguage=sv-SE

www.svt.se/opinion/fel-av-regeringen-att-erkanna-staten-palestina

https://www.gatestoneinstitute.org/6028/palestinian-islamist-state

https://icevikings.blogspot.se/2017/06/indoktrinering-av-palestinska-barn-for.html

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/Jdqe6/lofven-om-bah-kuhnkes-intervju-blev-inte-bra

https://www.svd.se/bah-kuhnke-sa-kan-atervandare-avradikaliseras

https://polisen.se/Aktuellt/Rapporter-och-publikationer/Ovriga-rapporter/Publicerat-ovriga-rapporter/Utsatta-omraden/

https://polisen.se/Aktuellt/Rapporter-och-publikationer/Ovriga-rapporter/Publicerat-ovriga-rapporter/Utsatta-omraden-2017/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GVle9/fler-sarskilt-utsatta-omraden–trots-stora-insatser

https://sv.wikipedia.org/wiki/Islamism

https://sv.wikipedia.org/wiki/Islamiska_jihad

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3125080/The-killer-kids-caliphate-Shockingly-young-boys-brainwashed-generation-martyrs-ISIS-camp.html#ixzz4n0ygUJo7

http://www.longwarjournal.org/archives/2017/03/islamic-state-propagandist-brainwashing-children-us-military-says.php

https://www.fhs.se/sv/nyheter/2017/unik-forskningsrapport-analyserar-individer-som-anslutit-sig-till-terrorgrupper-i-syrien-och-irak/

https://www.fhs.se/Documents/Externwebben/forskning/centrumbildningar/CATS/publikationer/2017/Swedish%20Foreign%20Fighters%20webb.pdf

http://www.affarsliv.com/nyheter/ostergotland/lista-utsatta-omraden-i-region-ost-om4710509.aspx

http://www.moderat.se/sites/default/files/attachments/rapport_sveriges_130_utanforskapsomraden.pdf

https://data.riksdagen.se/fil/978A366D-BC5E-4C14-A4CB-2E89FF657879

https://warsclerotic.com/category/islam-and-child-soldiers/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/upplopp-i-rinkeby-polisen-skot-varningsskott

 

1 KOMMENTAR

 1. ARTIKLARNA BORDE KORREKTURLÄSAS SÅ ATT ALLA GRAMMATISKA GRODOR OCH STAVFEL RÄTTAS TILL INNAN TEXTEN PUBLICERAS.

LÄMNA ETT SVAR